desember 2010

DRAGONS


"Seriously misunderstood creatures they are."
- Rubeus Hagrid

 

RUM


Jeg er nok ikke på livet i kveld, noe som er både litt godt og litt kjedelig. Har vært hos morfar og spist skikkelig digg mat, og later meg i sofaen med pepsi og dårlig tv. For en romjul du..

 

MAT MAT MATMat eller ikke mat det er spørsmålet
Kjærlighet og hat, sult er større enn det
Glede og lidelse, tilfredshet, fortvilelse
Giftig og spiselig mat mat mat

Jester og DonMartin - sikter på månen, lander på taket

HAPPY CHRISTMAS

Photo Credit: Frank Barratt/Getty Images, The Windsor Star

SPREKKFERDIG

Er sprekkferdig etter gårsdagens ribbe og dagens pinnekjøtt, og kunne egentlig tenkt meg en real porsjon taco nå! Utrolig fornøyd med pakkene i år, og de inneholdt blant annet boka "Harry Potter filmmagi" fire Rosendal Bordeux glass, mummikopp, kaffekrus og gavekort og penger.

Anbefaler denne boka til alle Harry Potter fans! Skikkelig kul, og der er med masse effekter fra filmene! Blant annet verdenscup-programmet og et ukruttkart! Og Harrys galtvortbrev! Var som en liten unge da jeg åpnet opp og brettet ut ekstra sider.

Fikk også levert særemne denne uka, og det er digg å være ferdig!

Løkk med jula da dere!

 

FØRERKORT

Siden sist har jeg fått lappen, og har brukt en halv tank diesel siden onsdag.. Ikke veldig miljøvennlig, men jeg lover å skjerpe meg.

Jukselappen min så litt slik ut.. Viste seg derimot at oppkjøring ikke er noe spesielt å grue seg til, siden sensoren var råhyggelig og jeg tross alt kan å kjøre bil! Sover bedre nå enn jeg har gjort på lenge, og har i tillegg fått juleferie! Det eneste som gjenstår nå er særemne som skal leveres på tirsdag..

iWantit

En slik en har nå hedersplassen på soverommet mitt! Høytaler for hovedsaklig iPod/iPhone, men funker også med minijack-kabel! Råbra lyd i den og den er utrolig pen å se på! Fikk den i 18årsgave av pappa og Wenche. Av mamma fikk jeg den lille utgaven av Moccamasteren; kaffetrakteren som lager best kaffe av dem alle! Så nå har jeg alt jeg trenger for å flytte!

 

 

 

 

 

PS: I morgen har musikk- og danselinja på Olav Duun vgs julekonsert i Namsos kirke kl. 19.30, og jeg skal spille Air av Bach sammen med enda en fløytist! Be there.

FACEBOOK

 

Du har fødselsdag i dag
Går på Hogwarts
Bor i Jenin
Gift med Ungdomshuset Lagre
Fra Namsos

HIPP HIPP!

Jeg er 18 år! Hæla i taket! Se så glad Obama ble nå!

COUNTDOWN

4 timer til jeg blir 18. iiik!!

 

STRANGE


 

I'm all glued back together now. I make no apologies for how I chose to repair what you broke.

INCEPTION

Lånte med meg Inception fra jobb idag, og fyyy søren sier jeg bare! Den beste filmen jeg har sett på lenge!

SE DEN!

SÆREMNE

Sitter foran peisen i stua hjemme hos pappa og lader opp til ny Lagre'kveld. I morgen derimot blir det særemne fra morgen til kveld, og er jeg heldig blir jeg faktisk ferdig i morgen! Har skrevet 13 sider nå, og sliter litt siden det skal være til sammen 12 sider.. Så nå er jeg nødt til å kutte litt her og der, omformulere og gjøre alt jeg kan for å få mer plass. Trodde aldri jeg skulle få for lite plass på særemnet, men ikke så rart når vi må ha skriftstørrelse 12 og 1,5 i linjeavstand.. Rene ungdomsskolemøkka.

Noen som lurer på hva jeg skriver om?


Temaer og verdier fra Harry Potter bøkene! På den måten slapp jeg egentlig å gjøre noe som helst, bare strukturere alt jeg allerede visste. Og nå har jeg altså for liten plass..

KONK

Monstrene til Silje kan du kjøpe her. Og her kan du vinne et!

SUPPORT

OM KJØRING OG SLIKT

I morgen skal jeg på landeveiskjøring del 2, mens resten av klassen min er i Trondheim og ser Juleoriatoriet i Nidarosdomen. Egentlig like så greit at jeg fikk kjøring i morgen, for jeg har cirka null penger til å bruke på trondheimstur for øyeblikket.

Uansett.

På mandag blir jeg myndig, og nesten klar til å kjøre opp. Så langt har jeg brukt en hel drøss penger på førerkortet, og håper at når neste uke er over skal jeg aldri igjen bruke penger på kjøreskoler i hele mitt liv.
For andre som skal kjøre opp i nær eller fjern fremtid anbefaler jeg å ta teoriprøven så tidlig så mulig. Jeg tok min i sommerferien, så slapp jeg å lese til den samtidig som skolen og hverdagen startet igjen, noe jeg er veldig glad for at jeg gjorde. Mas på foreldre, onkler, tanter, besteforeldre og generelt alle du kjenner som har hatt lappen sammenhengende i fem år om å få kjøre. Jo mer du kjører privat, desto mer trening får du, og desto mindre kjøretimer trenger du, ergo: penger spart. Og ta mest mulig kjøretimer på det føret du skal kjøre opp på. Jeg er helt sykt nervøs, og merker at jeg burde tatt flere kjøretimer etter at snøen kom.. Lappen er dyr, men slik som jeg ser det; verdt det. Særlig om du som meg bor på et sted med dårlig kollektivtilbud og gatelys som ikke lyser på vinteren og slikt.


Si lykke til med kjøring og slikt da, så kanskje kommer jeg meg helskinnet hjem i morgen også!


GOOGLE MAPS


Google er desidert den nettsiden jeg bruker mest. Husker da jeg var lita og pappa lærte meg å bruke Google, og jeg var kulest av alle fordi jeg visse hva Google var. Synes iallefall jeg selv da.

Uansett. Når Google Maps bilen kjørte forbi meg i sommer og jeg skjønte at jeg kom med, var jeg i ekstase. Jeg er nå kuleste kidden i gata igjen. I mine øyne da.

TOMORROW


I'll tell you all tomorrow.

Screencap: A very Glee christmas - Promo
Saybia//the day after tomorrow

TIL UNGDOMMEN

Kanskje du spør i angst,
udekket, åpen:
hva skal jeg kjempe med
hva er mitt våpen?

 

Til Ungdommen//Nordahl Grieg

 

MUSIKKHISTORIE

Har sittet i nesten fire timer og tatt notater fra de seks første kapitlene i musikkhistorieboka til morgndagens halvdagsprlve. Er rimelig sliten i hjernen og sånt. Snart på tide å notere om lytteeksemplene, men først tar jeg en liten pause. Mandager er slitsomme ass..

 

FUCK THAT

PEEK-A-BO


Åpner en flaske vin og venter på Vegard som kommer for å se Glee med meg. Prøver å konvertere noen, så jeg slipper å være helt fangirl alene. Ha en fin kveld da dere.

 

Smelta helt av dette bildet. Obama som leker peek-a-bo sammen med dattera til en annen i senatet eller no. Bare så godt å bli minnet på at til og med han er et menneske, og kan gjøre feil, som alle oss andre. Jeg har troen på han, om det er verdt noe som helst.

DESEMBER


Desember er ei flott tid. Om 9 dager er jeg 18 år, og om 9 dager er verdens beste lillesøster 4. Jeg starter dagen med julekalender og vitaminbjørner og dagene løper av gårde med litt Glee og litt Greys. Pepperkakene står på bordet og byen er nesten pen i vinterkappen sin. Dette er den siste vinteren jeg er bosatt i Namsos på lenge, og jeg har ingenting i mot det.

Screencap: Grey's Anatomy 7x10//Adrift and at Peace

BIRD

You tell me that you've got everything you want
And your bird can sing
But you don't get me, you don't get me

You say you've seen seven wonders and your bird is green
But you can't see me, you can't see me

When your prized possessions start to weigh you down
Look in my direction, I'll be round, I'll be round


When your bird is broken will it bring you down
You may be awoken, I'll be round, I'll be round

You tell me that you've heard every sound there is
And your bird can swing
But you can't hear me, you can't hear me

The Beatles//And Your Bird Can Sing

02.des.2010
Ble endelig ferdig med Lagre's desember-magasin for litt siden, eksporterte det og maila det videre. I morgen printer vi, og jeg kan endelig senke skuldrene litt. Hadde fortsatt ingen framside, så måtte improvisere, og endte opp med et typografi-juletre. Ser litt rart ut med alle strekene rundt og slikt, men må jo vite hva dere syns! Aldri gjort noe slikt før altså, og kunne selvsagt gjort det enda kulere ved å vridd ord og brukt forskjellige fonter, men hadde ikke så veldig god tid..

 

*

 

THE INTERNET IS BACK!

Store deler av Namsos har vært uten nett i et døgn, det er derfor jeg ikke har spamma dere. Har ikke dødd, lover. Overlevde uten nett ved hjelp av en del julegavehandling, og jeg har nok sprengt budsjettet allerede..Har også feiret internetts tilbakekomst med å bestille en drøss plugger og tuneller fra her. Alt kommer rett fra fabrikken, som om du vil piercinger, øredobber og så videe til en billig penge anbefales det! Husk å ikke bestille for over 200 kroner da, for da må dere betale toll. Gleder meg til den pakken kommer dumpende for å si det slik!


Og som kronen på verket; litt Blaine fra Glee 2x09 - special education

 

hits