november 2011

I DET SISTE

Ting jeg har gjort i det siste, sett gjennom iPhone-linsa:

Tent første lys i adventsstaken svigers ga meg i bursdagsgave

Glodd på Cæsar-bilen som parkerte utenfor blokka

Spist mye god mat

Drukket kakao, med krem jeg piska for hånd! (stolt)

Gjort masse skoleting!


Hva har dere gjort i det siste?

SPØRREUNDERSØKELSE

Jeg hadde blitt kjempeglad om alle som titter innom her hadde avsett to minutter til å svare på min lille undersøkelse!

Klikk her for å ta spørreundersøkelsen

Er til stooor hjelp! Som premie gir jeg alle tillatelse til å kjøpe sjokolade idag, selv om det er onsdag!

INDIVIDUELL BRIEF

Mye skolesnakk for tida, men har ikke noe liv utenom, så dere får bare bite det i dere! Mihihihi.

Idag fikk vi vår første, individuelle brief, og den går ut på at vi skal velge en av fire freia-produkter (monolitt, krokanrull, lohengrin eller mandelstang), lage en kampanje med trykte annonser, webannonser og boards og posisjonere produktet på markedet.
 

Shit just got real!

MAPPEJOBBING

Er fullt kjør på skolen for tida. Om skarve to og en halv uke skal mappen leveres, og jeg har endelig satt meg ned for å gjøre nødvendige endringer. Har akkurat de samme problemene som sist, men det grafiske er dog bedre nå. Heldigvis for meg er jeg hakket bedre i Photoshop enn med tusj og blyant.


Om noen har kommentarer tar jeg gladelig imot!

Straks skal det gås igang med dagens middag! Kremet, gul kyllingsuppe. Aldri lagd det før, men vi kjører på!

FINISHLINE

Så var Byråuka 2011 over! Er dødsfornøyd med resultatet vi kom fram til, og de umiddelbare reaksjonene fra oppdragsgiveren var utrolig bra! Er så hærlig når alt strevet endelig gir avkastning!
Har blitt mange lange dager på skolen de siste to ukene og alt annet har kommet i andre rekke, så skal bli godt å komme inn i de vanlige rutinene igjen nå!

Om bare en liten time er M tilbake i Oslo, og i den anledning har jeg startet Fajitas-mekking! Så får vi se om vi ender på byråfest i kveld!

Gleder meg også helt sykt mye til å få tatt igjen litt søvn!

FINE TING I ADVENTSTIDA

Snart er det advent! Og da kan vi:

▲ Se juleepisoder fra alle våre yndlingsserier
▲ Åpne julekalender for å få sjokolade hver morgen
▲ Fyre opp kongerøkelse
▲ Tenne adventslys (eller kalenderlys!)
▲ Kjøpe masse billig julepynt på Søstrene Grene
▲ Se Gatas Parlaments julekalender på youtube
▲ Spille julemusikk (kan legge ut min awsome spilleliste om dere er interresert!)
▲ Klemme på den man er glad i
▲ Kjøpe julegaver til store og små
▲ Spise digg mat
▲ Krangle om hvilken julebrus som er rett (Ringnes!!)


MAD


Feel the vibe, feel the terror, feel the pain
It's driving me insane
I can't fake
For God's sake, why am I
Driving in the wrong lane
Trouble is my middle name
But in the end I'm not too bad
Can someone tell me if it's wrong to be so mad about you
Mad about you
Mad

 

Mad about you//Sting

SØNDAGSSKOLE

Har for første gang i mitt liv vært på skolen på en søndag. En SØNDAG dere. Dagen jeg elsker fordi alt er stengt, og jeg derfor har gode grunner til å bare ligge under dyna hele dagen. Så altså. Våknet ti minutter før bussen gikk, så måtte handle mat på Bunnpris. Bunnpris har dog den bra julebrusen (Ringnes), så det var egentlig greit.

Så var det masse skole. Og bollefest på skolen. Byråuke er kult ass.

 

Kom hjem sånn i 19-tida. Sovna med Greys på skjermen og tok halve oppvasken. For jeg gidda ikke mer. Nå skal jeg leve på pepperkaker fram til mamma kommer på tirsdag. Håper hun fyller kjøleskapet mitt.

 

LOGICAL

When I was young, it seemed that life was so wonderful,
a miracle, oh it was beautiful, magical.
And all the birds in the trees, well they'd be singing so happily,
oh joyfully, oh playfully watching me.
But then they sent me away to teach me how to be sensible,
logical, oh responsible, practical.
And then they showed me a world where I could be so dependable,
oh clinical, oh intellectual, cynical.

There are times when all the world's asleep,
the questions run too deep
for such a simple man.
Won't you please, please tell me what we've learned
I know it sounds absurd
but please tell me who I am

Supertramp//The Logical Song

SOLOLØRDAG


Siden dette er min første sololørdag på en veldig god stund bestemte jeg meg for å pynte ansiktet litt og vandre ut i Oslovintern. Hoppa av på St.Hanshaugen og tusla opp til Bogstadveien, hvor jeg blant annet så på HMs Versace-kolleksjon! Åh, hadde jeg bare hatt mer penger sier jeg..


Fikk dog med meg noen søte små pyntefugler fra Søstrene Grene hjem! Har lett etter sånne hjemme i Namsos tidligere, men har aldri funnet, så ble mildt sagt lykkelig! 13 kroner for en vil jeg virkelig kalle et kupp!


Pluss en sånn flott julestjerne til vinduskarmen min! Mamma pleide alltid å sette inn en sånn en på rommet mitt da jeg bodde hjemme, så måtte bare ta med meg en hjem!


Fant dessuten mitt store julegaveønske på Handysize på Byporten! Ååååh, denne kan jeg sikle mye på! (Hint hint mamma og pappa!!)

 

JULI 2011


11.november lanserte bandet til fattern denne låta. Jeg fikk høre den ganske lenge før den ble lansert, og den har gått på repeat siden det. Utrolig at noe så nydelig kan oppstå etter noe så forferdelig.

EVOLUTION

Snart er jeg i mål med ørestrekking! Hadde en lang pause på 8mm, men følte meg klar for å ta steget videre i helga. 12mm er målet, og så snart ørestasjet mitt annkommer fra Thailand er jeg ferdig!

RESPONSIBILITY

"Remember when you were a kid and your biggest worry was, like, if you'd get a bike for your birthday or if you'd get to eat cookies for breakfast. Being an adult? Totally overrated. I mean seriously, don't be fooled by all the hot shoes and the great sex and the no parents anywhere telling you what to do. Adulthood is responsibility. Responsibility, it really does suck. Really, really sucks. Adults have to be places and do things and earn a living and pay the rent. And if you're training to be a surgeon, holding a human heart in your hands, hello? Talk about responsibility. Kind of makes bikes and cookies look really, really good, doesn't it? The scariest part about responsibility? When you screw up and let it slip right through your fingers."


"Responsibility. It really does suck. Unfortunately, once you get past the age of braces and training bras, responsibility doesn't go away. It can't be avoided. Either someone makes us face it or we suffer the consequences. And still adulthood has it perks. I mean the shoes, the sex, the no parents anywhere telling you what to do. That's, pretty damn good."

 

//Meredith Grey

SKOLEKSKOLESKOLE


Vi jobber og jobber og jobber! Morsomt og slitsomt om hverandre! Nå har vi bare en uke før alt skal være ferdig!
Saiko banana.

NUMBER NINE


Ni dager til M kommer, og idag har jeg gjort noe han absolutt ikke kommer til å like! Jeg kjøpe 12mm-snurr til øret! Så nå skal ørene mine bli fine! Noen som vil kjøpe en samling 8mm-plugger og tuneller for en billig penge? Jeg har en hau som blir ubrukelig nå, og er fattig student.. såå.. skrik ut!

BYRÅKONKURRANSE 2011

Så var byråkonkurransen igang! To ganger i året har Reklamelinja på NKF (og flere linjer også sikkert) byråkonkurranse. Vi samarbeider i team og byråer på tvers av klasser og årstrinn, og har reelle kunder!

I år er byrået Smfb oppdragsgiver og mitt team jobber med RiksTV som kunde!
Foran meg er 10 dager med hard jobbing, joggeklær og masse kaffe! Skal bli så sinnsykt kult!


Gikk idag til innkjøp av Moleskin dagplanlegger for 2012! Har begynt å fylle inn små og store hendelser, og gleder meg til å fylle nok en bok med avtaler, tanker og hjerter.

Nå blir det kveldssamtale med M og noen timer på puta før første skikkelige arbeidsdag starter i morgen!

 

BYRÅKONKURRANSE 2011

Bring it!

LYSPUNKTER


▲Oppstart av byråuke i morgen
▲7 dager til mamma og bruttern kommer på besøk
▲Snart stipend
▲10 dager til M er i Oslo
▲Nele og Oda-besøk i desember


De neste fire ukene bør gå kjapt!

NAMSOS

Kvalitetstid med M og en hel halv dag med Hanne som jeg ikke har sett siden august. So far so good!

SKOLEKVELD
Kvelden tilbringes på skolen, med strategiskriving, skissing og i det hele tatt! Bare to dager igjen til presentasjon, og det er fortsatt masse å gjøre! Resten av gruppa gikk for å handle mat, mens fattige lille meg sitter her og passer på alle sakene! Skulle få noen pommfri for jobben da! Tjohei!

Snart skal jeg låse meg inn i Word og pirke ferdig strategien! Studentlivet ass.

LEKSETIID!


For å motivere meg til leksejobbing i kveld kjøpte jeg en pose mandaringer og first-price sjokolade. Kokte opp te i den nye vannkokeren min (79 kroner på Clas Ohlson!!) og gjorde meg klar med bøker, tusjer og A3-ark. Etter litt fram og tilbake ble jeg ferdig. Hjalp godt med litt høytempomusikk på høytaleren og en lang samtale over en sprakende Viber med Oda som bor i Barcelona!

Bare to dager igjen til Namsostur! Noe som også betyr at det bare er to dager til presentasjon av prosjektet! Er det mulig å ønske at tida skal gå fort, samtidig som man gjerne ønsker litt mer av den?

TRØYTT


Nok ei arbeidshelg er over og jeg er trøtt (eller "trøytt" som vi sier der hvor jeg er ifra, oppi gokk). Det hærligste som fins er å krølle seg sammen i senga etter en lang kveld på jobb (om en ser bort ifra å krølle seg opp mot kjæresten da, men det er ikke et alternativ her og nå). Venter bare på at M skal komme innenfor dekningssonen igjen, så jeg kan si god natt på skikkelig vis, og ikke på sms.

Tror jeg snart må finne noe klokere å skrive om her inne.
Noen forslag, eller ønsker?
Hjelp.

JOBBHELG


Slækk lørdagsmorgen, med rester av gårsdagens grønnsakssuppe og kaffe fra mummikoppen min. Arbeidsdag fra 1445 til 22, og da går dagen unna i en fei! Siden jeg klør etter Namsos-tur nå, så har jeg ingenting imot å bruke 15 timer på jobb i helga!

Hva er deres helgeplaner?

A BOY LIKE THAT

I have a love and it's all that I have
Right or wrong, what else can I do?
I love him, I'm his
And everything he is
I am too
I have a love, and it's all that I need
Right or wrong, and he needs me too
I love him, we're one
There's nothing to be done
Not a thing I can do
But hold him and hold him forever
Be with him now, tomorrow
And all of my life

//West Side Story

EPLEBARN


Jeg og eplebarna vil gjerne ønske min kjære M gratulerer med førerkortet! Stolt av deg!

SNART I POSTEN


Min kjære mamma bestilte idag en iPhone 4 til meg i bursdagsgave! IIIK! Leste endel om forskjellene på 4 og 4S, og siden jeg ikke har behov for Siri kunne jeg like gjerne kjøpe en iPhone 4. Synes den er mer enn rask nok, og de store forskjellene ligger jo i iOs5, som også støttes på iPhone 4! Så når jeg drar hjem til Namsos på torsdag ligger det mest sannsynlig en splitter ny mobil på kjøkkenbenken til meg!

Åh, materialisme altså..

FATTIGLUS


Idag har jeg gått til innkjøp av Promarkers! 249 kroner for 12 farger + blender. Så nå er jeg fattig. Kan stryke denne pakken av julegaveønskelista mi da, og heller ønske meg mat.

 

STRIKKE?


Varmtvannet på hybelen valgte å streike idag, så jeg får verken vasket kopper eller gulv.. ypperlig. Så som en nødløsning lærte jeg meg å legge opp masker og starta med installering av Sims på den gamle skoledataen. Nå er jeg godt i gang med et par ullsokker! Synes det blir for dumt om ingen skal gidde å strikke bare fordi vi kan kjøpe. Er jo ingenting som er så deilig som hjemmestrikka, tova ullsokker!

hits