november 2010

NOT ALL THOSE WHO WANDER ARE LOST

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

From the ashes a fire shall be woken,
A light from the shadows shall spring;
Renewed shall be blade that was broken,
The crownless again shall be king.

Feirer at jeg endelig fikk til designtrøbbelet med litt Tolkien.

JULEKALENDER

Herregud, i morgen skal vi ut å handle JULEKALENDRE! Djises, det går fort. Om 13 dager er jeg faktisk 18 år og kan bestille øl til maten. Jeg kan handle min egen vin, og gå ut på byen om jeg vil. Og om jeg ikke vil kan jeg si at jeg ikke gidder, isteder for at jeg er for ung. 18 år med førerkort, stemmerett og full frihet. Jeg kan endelig bruke min egen fødselsdato når jeg handler på nett, istedet for mamma sin. Jeg kan lovlig ha fullt ansvar på Lagre', eller få jobb i kassa på rema. Jeg kan gjøre som jeg vil. 18 år og fri, tenk hvor deilig det skal bli.

Og når dagen kommer blir det PARTY!

PS: Trenger fortsatt hjelp med å få sidemenyen til å stå stille!

KODEMØKK

Måtte bare gjøre om på bloggen. Ender sikkert med at jeg bytter tilbake om jeg ikke får sidebaren til å "sitte fast", geddit? Jeg trenger hjelp! Er absolutt ikke verdensmester på html for å si det slik..

Uansett, tar kvelden og satser på at en eller annen har limt inn koden i kommentarfeltet mitt når jeg logger på i morgen! So long.

CHRISTMAS

 

Jepp. Det dekker det meste.

TERRORIST

INSOMNIA


Can't sleep. Fuck.

USE ONE


Skjorte fra HMs Fashion Agains AIDS-kolleksjon 2009.

SIRIUS


Snart ferdig med bok 3 (igjen) og jeg liker Sirius mer og mer for hver gang!

 

TEENAGE YEARS

FURT


Stuck på skolen, og kjenner at trangen til å se den nye Glee episoden stiger.. Tumblr bidro nok til det, takk skal du ha. Må fortsatt vente lenge, lenge da, siden jeg ikke er ferdig her før halv fire og ikke er ferdig på jobb før åtte.. Muttern er på kurs så da har jeg huset for meg selv fram til fredag, og det er digg! Skal lage masse mat etter jobb idag. Elsker livet mitt.

Venter fortsatt på Gatas-skjorta mi, og begynner å bli rimelig utålmodig! Må jo ha skjorte parat når jeg skal stemme på dem i MGP for å si det slik! Hvis noen vil lese deres 12-punktsprogram fra 2005, trykk her.

Bildet er av James Phelps, fordi det var nais og det var spam av han og broren på Tumblr idag. Selvsagt linka osv.

Serr, er det flere Glee-kids der ute i verden, eller er det bare jeg?

 

SNURR

I går kom min nye snurr og min nye krok, fra nettsiden som heter noe så kult som; superkul.no.

Prosjektet er nå altså 8mm i begge ørene, og så blir det stopp, iallefall for en god stund! Gleder meg til begge er ferdiggrodd, for det er ikke behagelig å drive å strekke, også tar det sånn tiiid. Utålmodig til tusen.

Kule eller hva?!

GATAS I MGP OG SÅNT

Siden jeg er fattiglus og brente vekk alle pengene mine på netthandel i forrige uke blir det jobbings i kveld. Kanskje får jeg råd til julegaver også.

Har dere hørt at Gatas Parlament skal være med i MGP i 2011 eller?! Haha, blir helt sinnsykt! Lurer på hvem av dem som kom med det forslaget for å si det slik. Kommer til å bli hysterisk!

HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS PART 1

Så den på fredag. Skjalv under hele filmen. Elsket den. Hvis dere ikke har sett den enda; pell dere til nærmeste kino ASAP! Nummer to er alt for langt unna..

 

1 DAY

HJEMMEKVELD

Istedet for å dra ut på livet i kveld ligger jeg hjemme i senga og tar tidlig kveld. I morgen må jeg på Lagre' for å ta igjen en hel del arbeid og siden skal ungdomsbedriften jeg er med i på senteret for å lage julestemning og sånnder. Synes det er litt for tidlig til at det skal bli jul enda.. men hva gjør man ikke for penger, ey?

Og mens vi venter på Harry Potter; mer Klaine love. Enjoy.

DAGER3 dager til Harry Potter
27 dager til 18årsdagen

TRE FAVORITTER

For tida er disse tre mine favoritter:


DumDum Boys


Gatas Parlament (bilde på snei, men fint fordet!)

 

22

 

Tre grupper med vidt forskjellige særpreg, men alle med tekster som jeg elsker! Tekster som engasjerer, rører eller sender meg inn i en ny verden. Sjekk ut dem alle sammen.

GLEELØRDAG


Starta på Glee sesong 1 igjen, en del småting jeg har glemt, og en greier liksom ikke helt å se hvor stor utviklingen i serien har vært før du ser den for andre gang. Og gleder meg dessuten alt for mye til å få se mer Kurt/Blaine enn det som kan være sunt, så om noen vil donere et liv eller en ny hobby; be my guest.
Bare 6 dager til Harry Potter da!

GREY'S ADDICT


CRISTINA: What are we doing?
BAILEY: We?re waiting.
CRISTINA: For?
MEREDITH: A miracle.
BAILEY: Someone will come.
CRISTINA: Dr. Bailey, you know that Mercy West is getting all the traumas first.
BAILEY: Someone will come!
MEREDITH: So we?re standing out here in the hopes that someone is severely injured? Wishing and praying that someone is so hurt and so near death that the ambulance has to bring them here because we?re closer than Mercy West?
BAILEY: Yep.
IZZIE: Wow, you and God are cool with that?
BAILEY: Damn, I forgot about God.

Dykker ned i den nye episoden av Grey's. Snakkes!

 

4MM

I går ble hullet i det høyre øret 4mm, og mer skal det bli! Svir litt i dag, men det går greit. Er litt for ivrig når det kommer til ørestrekking så venter ikke alltid så lenge som en bør før en vider videre.. menmen.

På søndag har jeg innlevering i religion, så morgendagen går bort på hinduisme.. I kveld derimot skal jeg kose meg skikkelig! På Lagre' skal vi bake boller, og ingenting er som nystekte boller og en kopp digg kaffe fra den nye Nescafé Dolce Gusto maskina vi har fått! Prikken over i-en er at vi kutter strømmen til DJ-bordet! God vinterkveld med andre ord!

Nå holdt jeg jo nesten på å glemme:


Neil Young har bursdag i dag! Gratulerer med dagen, long may you run.

8 DAGER

Det er 8 dager igjen til Harry Potter and the Deathly Hallows part 1, og det går ikke opp for meg! Om bare 8 dager er det begynnelsen på slutten. Og noe som er enda sykere; om 32 dager blir jeg 18! Noe som igjen betyr at jeg snart er halvveis gjennom mitt siste år på vgs.. Dette året er rett og slett bare sykt!

Tror jeg la ut feil link til Mahjong i går, men her er rett altså. Trykk her. her. her. Dere skjønner tegninga, ikke sant?

Nå skal jeg på Lagre' og teste den nye kaffemaskina. Elsker at livet mitt er så innholdsrikt..

KURT//BLAINE
Jeg trenger mer Kurt/Blaine.. NÅ!

 

 

Screencaps fra Glee sesong 2 episode 6 - never been kissed

MAHJONGHar fortsatt ikke helt skjønt hva spillet går ut på, men jeg har det gøy og plages med det samtidig! Klikk her for å spille Mahjong!

Er på plass hjemme hos pappa som koker kakao sammen med Vilde. Eneste ulempen er at her er nettet treigere enn hos mamma så det tak litt lengre tid før jeg får se Kurt og Blaine møtes for første gang! Kall meg gjerne Gleenørd, men jeg gleder meg!

10 BILDER

1. Your Facebook profile photo.


2. A photo of yourself a year ago.


3. A photo of someone you love.


4. A photo that makes you happy.


5. A photo of you making a funny face.


6. A photo of a former crush.


7. A photo of you and your best friend.


8. Your most recent photo of you.


9. A photo of you, that you have taken.


10. A photo that makes you laugh.

VINTERKOS

Ettermiddagen tilbringes under dyna med Greys sesong 1 i dvd-spillern og pepperkaker i ei skål. Har ikke noe spesiell julestemning når jula først kommer, men når snøen har lagt seg og du kan blåse frostrøyk har jeg skikkelig vinterstemning!

Tida mi brukes på å utsette særemneskriving, utsette religionsoppgave og utsette alle andre utsettelser. Mitt største talent med andre ord. Foretrekker å tilbringe all ledig tid på Lagre', er der så mye at jeg like gjerne kunne flytta inn.. Har møter der både i dag og i morgen, og utrolig nok kjennes det deilig å gjøre noe jeg faktisk er god til!


Pingvindyne er et must! På mandag skal jeg klippe meg igjen, og jeg gleder meg! Utrolig hvor raskt håret blir for langt!


RINGETONER TIL IPHONE

Er blitt rimelig lei av standarringetonene til iPhone, og etter over en time med å plages kom jeg over denne siden som enkelt fikser det for deg! Last opp sang, velg utdrag, lagre og last ned. Den legger seg automatisk i iTunes og du trenger bare å synke! Easy Peasy.

Nå stuper jeg i køy, for i morgen er det jammen mandag igjen!


Gleder meg dessuten sykt til å se Darren Chris i Glee denne uka! Yiha!

CHRIS COLFER


Måtte bare dele dette med dere. Chris Colfer spiller min Glee-yndling; Kurt, og det på en helt fantastisk måte.
Noen flere Glee-fans der ute eller?

INTERVJU

Noen som vil se intervju med 22? Klikk HER. Utrolig morsomt, så anbefaler alle å se det! Kjenner faktisk at jeg savner dem, så denne søndagen blir nok tilbragt med Flux på repeat!


Mats, Fox og Magnus.

Foto: Lisa Kvernvik

PLASTIK


Commandoro told me that
we will gain our day soon if we ever
talk about OMCI
ok we do this now
even though I said I'd be alright
too many people and to many true lies

22//Plastik - Selvdiggerbilde med Magnus Børmark
Kommer til å leve på denne dagen lenge

 

22

Gårsdagen var helt utrolig! Var på Lagre' i nærmere 12 timer, og fikk være sammen med bandet så og si hele dagen! Konserten var helt utrolig kul, og jeg gleder meg til neste gang jeg får se dem live!


Fikk endelig handlet skiva, og gutta var så snille at de rabla litt på den for meg!

TØRKE

Har gått litt tom for ting å skrive om, så vender snuten mot dere der ute. Hva vil dere lese? Om ørestrekking, tatoveringer, lagre' eller noe helt annet? Peis på med forslag!//Print screen fra Lion King

UMN

Sitter atter en gang på ungdomshuset og koper. Har lagd en plakat for godeste Restless og litt forskjellig så langt. Vi har besøk av UMN (ungdom mot narkotika) her i kveld, dørene åpner klokka 19 og det er gratis inngang! De har med seg flere artister som skal opptre, og det blir nok bra!
I morgen skal vi printe Lagre's novembermagasin og publisere dem på skolene, akkurat i siste liten før 22 kommer! Gleder meg så syykt! Kommer til å være stuck på Lagre' etter at jeg har hatt fløytetime i morgen!

Flere som skal på 22 i morgen?

EKSTERN HARDDISK TIL BESVÆR

Noen som husker at harddisken min kollapset for noen uker siden? Det gjør jeg..


Nå har den fått seg en ny, skinnende sort innpakning og jeg er så lykkelig for at han er hjemme igjen! Fugl fønix gjennoppstår.

I kveld skal jeg være med lillesøss på ballett, og jeg gleder meg sånn! Hun er så søt i rosa ballettdrakt og tutu. Nei, er vel på tide å betale litt regninger da! Føler meg så voksen..

LOST IN THE SUPERMARKET

Kom hjem til TOMT ørkenrottebur idag, og ble skikkelig lei meg da jeg ikke fant Fred og Frank noe sted. Ingen som har sett snutten til dem i hele dag, og kjenner jeg er litt mutt.. Mistenker katten for å ha vært på jakt, men er ingen spor etter at de har kommet seg ut eller noe. Akkurat som om de aldri har vært der!

Var en svært rolig dag på jobb også, eneste interresante som skjedde var at en ferskis mista en slush utenfor butikken, og jeg som snill russ hjalp til med å vaske og tørke opp sølet.

Btw: noen som greier å se hvem dette er?

Dette er Harry Melling eller som de fleste kjenner han som: Dudley Dursley! Holdt på å ramle av stolen da jeg leste det. Rimelig ulik slik vi ser ham på skjermen, eller hva?

hits