november 2009

LOADING, LOADING

bilde tatt 30112009 kl 2214 2
Jeg og mamma har stekt pølser i ovnen, jeg elsker latskap, og det å steke pølser i ovnen er en av min og mammas favorittmåter å lage mat på om vinteren.
Det var rolig på jobb, selv om jeg solgte masse. Og det å gå hjem i snøen under den store paraplyen min var faktisk ganske godt. En liten halvtime helt alene.
Jeg har så lyst til å gjøre noe med håret mitt! Argh, jeg bli så frustrert! Jeg har sykt lyst på sidecut, men samtidig har jeg lyst på langt hår... what to do?

WORKING GIRL

Hei og hå. Om 20 minutter kommer mamman min og henter meg, så skal jeg på jobb. I dag er det bare 13 dager til jeg har bursdag, og jeg gleder meg kreizi banana. Uff, nå bare jappler jeg igjen.
Ulempen med å være på skolen er at det er så mørkt når man først får dra hjem.. alt lyset er borte, og jeg har bare lyst til å sove hele dagen.
Neida, nå blir det jobbing og pengetjening. Og på onsdag kan jeg endelig starte med julegavehandlinga! Har listene klare, og alt som gjenstår er innkjøpene. Takk gud for at det bare er 3 vennegaver i år. Hvis ikke hadde jeg nok sprengt budsjettet max..

Hvor mange handlere dere julegaver til? Sånn bortsett fra slekt og familie?
//dolly parton

SICK AND TIRED

Jeg har nesten ikke sovet i natt. Koblingen tinnitus og ryggvondt er ikke en direkte god kobling. Og jeg skal på jobb i ettermiddag. Fint.

bilde tatt 30112009 kl 0834
Hvis jeg ikke får meg en god natts søvn snart kommer jeg til å krepere!

HVEM BLIR ET MONSTER OG HVEM BLIR NORMAL?

bilde tatt 30112009 kl 0009
Helt der oppe, øverst i mitt rom, troner minner, gaver og smil. Små gjenstander, som virker ubrukelige ved første øyenkast, de bare sitter der, tenker du, over bøkene og musikken min.
Sannheten er at der befinner det seg mange smil, og noen tårer.

Et lite skip, inne i en flaske og en rød, toetasjes buss fra London. Begge fra min beste venninne. Ikea-mannen, surret så mange ganger at han ikke lengre er gjenkjennelig, et vakkert minne fra en av mine første Trondheimsturer alene, på besøk hos Kristin. Eiffeltårnet som minner om mine foreldre og en glassblåst kule som minner om slekt langt borte. En dromedar fra Tunis, og en elefant fra Egypt. Og en pyramide. Men vakrest av alle minner, som blekner bort, er rosene. De to tørkede rosehodene, som brakte fram så fine smil og en tåre i øyekroken og de tre peneste ord som mennesket hittil har uttalt. Jeg smiler ved tanken, selv om den tiden for lengst har svunnet hen, fordi håpet om og en gang være så lykkelig igjen, fortsatt er her.

SE MIN KJOLE


bilde tatt 29112009 kl 2149
Se den fine julekjolen min! Nei, jeg vet. Den sitter ikke skikkelig på det bildet, men orka ikke å bruke så lang tid på det. Den er fra Kap Ahls vintage-kolleksjon, hoho. Gleder meg til å bruke den i jula! OG jeg får bruke bunaden min, fordi mitt søskenbarn, Birk, skal døpes.
Jeg har ikke tenkt å døpe ungene mine..

Hva med dere? Døping eller ikke på eventuelle fremtidige barn?

Om noen minutter er Ringeren i Notre Dame nedlastet, og jeg gleder meg skikkelig til å se den nå! Er jo mange år siden sist! Har en teori om at hvis man føler seg som et barn, så kommer julestemninga lettere. Jeg skal derfor se disney-klassikere helt fram til jul og bare spise godteri og drikke brus. Inner child, here I come!

STJERNESLUDD

bilde tatt 29112009 kl 1714
Utsikten fra verandadøren på stua.
Etter hvert nå skal jeg til byåsen igjen, og jeg gleder meg til å sitte sammen med mamma i kveld. Starter ikke på skolen før halv ti i morgentidlig, og det er alltid like godt å kunne sove en ekstra time på mandagsmorgenen.

Jeg er i et rart humør idag, og klarer ikke helt å beskrive det.

I natt, når snøen laver ned, lager vi engler. Og vi er i himmelen. I natt.
//dumdum boys

GLADE JUL

bilde tatt 28112009 kl 2221 2
Gjett hvor jeg er! (Jeg syns fortsatt trynet mitt er skeivt)

Nå sitter jeg og ser på pappa og Brønna som lager noe julekonfektgreier. Jeg ser litt død ut, men det er jo lov, det er tross alt lørdag! Vi har pynta til jul og kosa oss idag.
Og vet dere hva?! Det har snødd i Namsos idag! Jeg var overlykkelig da jeg våkna i morges og så det hvite teppet som bredde seg utover lekeplassen og nabohusene. N-y-d-elig.

bilde tatt 28112009 kl 2224
Pappa og Brønna baker.

Tenk det da dere! Det er jo 1.desember på tirsdag! Da skal jeg endelig få åpne pakkekalenderen min, har ikke hatt det siden jeg var lita.. Nå er det ikke lenge til bursdagen min heller! Hei og hå, desember er fint.


HOKUS POKUS

Jeg har tråkka rundt på Bennis i hele ettermiddag, fikk ikke tid til å sitte mer en 7 minutter i strekk, no kidding! Var folk hele tida, noe som er litt greit fordi tida går fortere, men samtidig stress.. På tirsdag er det heldigvis lønningsdag!

bilde tatt 28112009 kl 0007
Slasker i tights, om noen lurte..

Fattern og Brønna er på julebord, noe som vil si at jeg og bruttern er hjemme alene. Han har hatt filmkveld og jeg har nerda sims. For noen fine folk vi er!
Gleder meg vanvittig til 18. desember, da bærer det til Trondheim for å besøke Kristin, noe som kommer til å bli supert! Siden hun nå har bil skal vi råne Trondheim gjennom samtidig som vi blæster Kaizers Orchestra.
Nei, nå skal jeg køye!

Hva har dere gjort på slik en fredag?
Og ser dere så flink jeg har vært?! Har jo store bokstaver med! Men jeg syns de små er finere..

//gatas parlament

KEEP TALKING

jeg installerer sims! sto opp klokka 10 bare for å ha god tid til installeringa OG rekke å spille litt før jeg skal på jobb (klokka 16). er jo typ 20 pakker som skal innstalleres, så dette tar tid! har ikke engang spist frokost enda..

bilde tatt 27112009 kl 1057 2
jeg sitter på et mørkt kontor/vilderom. HER står dataen, av alle steder..

og om dere ser ute i sidemenyen så har jeg lagt til mail-adressn min. sååå: overrask meg! om det er quotes, MLIAer, lolcats eller andre fine/morsomme ting, bare send ivei. hvem liker vel ikke å le til et bra lolcat-bilde om mårran?

//pink floyd

9 TO 5


idag blir det lang dag på jobb. senteret holder langåpent og jeg sa ja til å jobbe helt til 22. men det må vel være lov til å klage litt fordet? skal jobbe i morgen også, men vi har fri fra skolen (planleggingsdag, hurra!) så jeg skal bruke timene før jobb til å installere sims 2 på stasjonærdataen. åh, jeg gleder meg! i dette øyeblikk står macen og laster ned sims 2 med alle tilleggspakker og krimskrams som har kommet. syns toern er bedre en treern..

hva med dere?
sims 1, 2 eller 3?

//dolly parton

DI GRIND

bilde tatt 25112009 kl 1807 2
prøv å tippe hvor jeg er da!
hint: gammel te, død pepsi, gitar uten strenger, tomme hyller, funnet igjen iPod-laderen, tv på rommet (!!) og gamle plakater.

jepp, jeg er hos pappa!

jeg har også kjøpt meg en korktavle, men siden jeg er helt håpløs på å sette opp og få møbler/ting fra flatpakkene og opp på veggene eller ut til å bli møbler, venter jeg fortsatt på at pappa skal komme å henge den opp.
huff, tenk når jeg skal flytte på hybel da! jeg må ønske meg møbler som er ferdig skrudd..

noen som vil bo i oslo sammen med meg fra 2011 som er flink til å skru møbler?

lærern vår sa vi skulle høre ompa-musikk hjemme. kaizers var ett av alternativene. det å gjøre lekser har aldri vært så enkelt!

//kaizers orchestra

KORT PROSESS

jeg hater å stå opp om mårran, men jeg har faktisk utviklet en metode for å våkne!

du trenger:
vekkeklokke
mobiltelefon
lysbryter

scan 34
fine vekkeklokka mi (scanna den, så er litt retarda bilde). den er kjøpt jysk sånn btw!
 
1 still klokka til et kvarter før du trenger å stå opp på vekkeklokka, i mitt tilfelle: 06.30
2 gå å legg deg, gjerne med ullsokker/tøfler i nærheten som er enkle å smette på seg om mårran når gulvet er kaldt
3 når klokka ringer skrur du den av og slår på lyset
4 sett mobilen til å ringe etter 15 minutter og legg deg til å sove igjen
5 stå opp

aner ikke hvorfor det funker for meg, men får vel følelsen av at det er lyst ute når rommet er lyst når jeg skal stå opp.
it makes sense.

//skambankt

HOLGA


jeg gleder meg sykt til å bestille meg holga-kamera i starten av desember! hey!! det er jo neste uke! lønningsdag og drømmetid. blir kamera og fisheye-linse.
analog fotografering er så sykt mye morsomere en digitalt! har til nå bare brukt engangskamera, men vil ha et som kan brukes om og om igjen. og holga er billig og pent.
må vel invistere i fjernutløser også. fine desember.

digitalt eller analogt?

HEY YOU


Hey you, out there on the road
always doing what you're told,
Can you help me?
Hey you, out there beyond the wall,
Breaking bottles in the hall,
Can you help me?
Hey you, don't tell me there's no hope at all
Together we stand, divided we fall.

//pink floyd

FREEWAY FLOWERS

jeg har endelig kasta meg irundt og scannet bildene fra storås! elsker macen min bare mer og mer, alle funksjonene! på pc måtte jeg skjære ut bildene selv i paint, nå kan jeg hive fire bilder på scanneren og macen klipper ut bildene selv! (untatt når jeg legger to bilder så nært at det blir ett da..)

anywho; her er noen godbiter fra sommeren!

scan 8
vetle på verdens eneste rodeo-elg

scan 12
gratis såpebobler!

scan 25

scan 16
helt ærlig; jeg husker ikke engang at dette bildet ble tatt..

scan 23
grannes

scan 28

scan 29

enganskamera er undervurdert, men ønsker meg holga, though.

//bigbang

SHINE ON YOU CRAZY DIAMOND

bilde tatt 24112009 kl 1835
dagens innkjøp.

bruttern fikk nye klær, søstra fikk julekjole, og da er det bare rett og rimelig at jeg skal få ei plate! får nye sko også, men det blir en annen dag, for jeg orka ikke å prøve nå, og dessuten er det mye morsomere å vise dere ei plate istedet for et par kjedelige sorte sko..
hadde for lite pink floyd i hylla, derfor ble det deres tur til å bli utnyttet av personalrabatten min idag.
jeg er fornøyd!


//pink floyd

GAMMEL JEGERMARSJ

vi komponerer igjen. heisann og hoppsann og fallerallera. er sikker på at gammel jegermarsj kommer til å følge meg til jeg dør! lærern min satt og spilte den på piano i sted..

horoskopet mitt sa at jeg skulle ta meg fri i kveld, tror ikke på sånne ting. untatt når det kommer meg til fordel da såklart! er det en gyldig unskyldning for ikke å gjøre historieleksene? tror det.
fikk melding fra stakkars trude som har fjerna føfløekk, har sydd og har det vondt. god bedring, kjære!

VI ER ALLE FRA VÅLERENGA

etter mye om og men og fram og tilbake for å få linken til anniken til å funke, så fant jeg en løsning på problemet! istedet for å lage en tittel så bare mekka jeg en "link" med tittelen. det viste seg at den øverste linken ikke ville funke uansett, så da bare gjorde jeg det sånn. håper det funker nå!
en annen ting jeg endret med linkene er at jeg nå bare linker til dem jeg kjenner (og ina fordi hu fortjener det). ble så mange etter hvert, og følger så sabla mange blogger nå, så det får bli kjentfolka som kommer på den lista.

bilde tatt 23112009 kl 2004
dette er det nærmeste dere får et outfit-bilde. hulk skjorta og anker-smykket til morfar. (og mine elskede briller da!)

har sykt lyst til å finne inspirasjon til å begynne og ta bilder igjen.. i det siste har jeg bare ikke orket, har jo utstyr og alt, men er så vanskelig å finne steder her i dumme lille namsos.
nei, klarer meg med iphoto en stund til jeg.

oida.. jeg må gjøre spansklekser før jeg legger meg.. drittspansk.

//gatas parlament

LA CUCURACHA

spansk med ann kristin er fornøyelig. vi sitter på internett (hjemmesida til el corte ingles) og finner gloser. moro.
gleder meg til å komme hjem og finne to sånne:

på stuegulvet hjemme. ayla og kasi er dritkule, og tro det eller ei; jeg gleder meg til å gå tur med dem. kanskje blir jeg litt sprek mens de er her? tvilsomt.. er spent på hvordan katten reagerer på dem!

før jeg la meg så jeg et allergiutslett på ryggen.. FINT tenkte jeg bare. hater når jeg skal reagere på så mye rart. aner ikke om det var parfyme eller noe annet, men det klør iallefall som et helvete..
noen fler en meg som er allergisk mot masse dritt?

nei uff, tilbake til virkeligheten.
prækast!

SUNDAY, BLOODY SUNDAY

jeg har vært våken siden klokka sju i morges.. da dro mamma på jobb og vilde ville ha frokost. hvis ikke gitaren jeg får i lønn for all barnepassinga kommer snart kreperer jeg! og jeg må sitte hjemme i kveld også, for da skal mamma og kim se 2012. ikke at jeg er sjalu, fordi jeg er pissredd sånne filmer. nervevrak altså.
kanskje lager jeg den videobloggen i kveld, derfor må dere pøse på med siste liten spørsmål nå ass! (ja, jeg sa ass).

gleder meg til å spise pannekaker snart!

jeg ønsker meg stereoanlegg til jul..
bilde tatt 22112009 kl 1543
hundre kroner på europris.
men fikk jeg mer til overs? nei..
det tar på å spare til førerkort skal jeg si dere!!

//u2

YOU NEVER GIVE ME YOUR MONEY

bilde tatt 22112009 kl 0038
ser dere en forandring i bakgrunnen min?
jeg har nemlig vært flink husmor idag, og har ommøblert 60 prosent av rommet mitt, støvsugd og hengt opp bilder og alt mulig rart på nye steder. kronen på verket? jeg rydda kjøkkenet OG stua, vaska gulvet og organisterte matskapet før klokka var slagen filmkveld. jeg hater og ikke finne maten jeg leter etter..

ble koselig filmkveld med trude og siri, vi drakk øl (dahls såklart, man er jo trønder med respekt for seg selv), spiste popcorn og resten av tobleronen til søstra mi.
jeg jobber fortsatt med den videobloggreia, men hadde jo såklart vært kulere om dere kunne gi noen flere spørsmål da, jeg orker jo ikke å gå helt ida wulff forgjeves ASS.

gi meg noen kule spørsmål da!

// the beatles

OF COURSE THIS IS ALL IN YOUR HEAD, HARRY..

.. but why should that mean it is not real?

MARDY BUMWell now then Mardy Bum
I've seen your frown
And it's like looking down the barrel of a gun
And it goes off
And out come all these words
Oh there's a very pleasant side to you
A side I much prefer
It's one that laughs and jokes around
Remember cuddles in the kitchen
Yeah, to get things off the ground
And it was up, up and away
Oh, but it's right hard to remember
That on a day like today when you're all argumentative
And you've got the face on

//arctic monkeys

DUMBLEDORE'S FAREWELLi kveld blir det harry potter kveld sammen med trude, harry potter og halvblodsprinsen! låner den fra jobb, så må få sett den nå!
ble ikke noe festing igår allikevel, noe som er litt kjedlig, men samme faen.

og mamma har laget pakkekalender til meg og søsknene mine!! jeg har ikke hatt det siden jeg var typ 5-6 år! jeg skal bruke resten av november på å finne ut hva som er i første desember pakken min, ååh, jeg kommer til å få en så fin desember!

så.. twilight eller harry potter?
og dere vet hva som er riktig svar!

//nicholas hooper

CRYING LIGHTNING

dagen i dag starta ikke så bra. våkna klokka 07.22 og da var det bare å hive på seg noe random tøy, gripe gitaren og løpe til bussen. jeg rakk den akkurat! nå sitter vi med mip, og jeg bare elsker når lærerne kommer med diggresjoner. vår nederlanske lærer har nå stått og prata om alkohol ei lita stund, noe som betyr mindre fag.

i kveld blir det på lagre igjen før vi hiver oss på flaska, som det så fint heter. men først skal man på jobb da. fire timer på bennis, noen konserter, drekka og til slutt prøve å få med meg maren og oda hjem.

og ikke glem å legge igjen spørsmål da folkens! dere vil vel høre trøndersken min?

næsj.. skal tilbake til mip-en nå.
hva skal dere ikveld?
//arctic monkeys

GLUEY

22 konserten var megabra! og jeg fikk med meg signert lp. lp-ene er kun trykt opp i 222 eksemplarer, og min plate er nummer 106! nå skal jeg se harry potter og halvblodsprinsen. jeg har en fin dag idag jeg!

ikke glem å fyre løs med spørsmål da folkens!

//22

HALLO JÆNKI

fra og med dette øyeblikket er jeg stressa. jeg har en geo-oppgave jeg er langt fra ferdig med, jeg skal på jobb både i morgen og fredag og på lagre både i morgen og på fredag.. og jeg skal jo selvsagt drikke i helga, sammen med maren og oda og jeg gleder meg som bare det. lenge siden sist.
i morgentidlig er det gym også, og jeg tror gymskoene mine er på stranda.. vi skal jo selvsagt ha ballspill; noe som betyr brilleløs gymtime. dette betyr igjen at jeg ser svært dårlig, men jeg er alt for redd for brillene til at jeg risikerer dem! kanskje jeg er heldig og finner et par linser da, vi får se!

bilde tatt 18112009 kl 2234
jeg har dilla på rød lebestift for tida, selv om den ikke vises så godt her da, hehh.

aner dere så sykt sjalu jeg er på mamma for tida eller? hvorfor skal hun få ha blekk under huden, og ikke jeg?!
neste gang er det jeg som skal sitte i den stolen.. banna bein! noen av dere som klarer å gjette hva jeg skal tatovere da?

//hopalong knut

TUSEN ETASJER HØI

nettopp tilbake fra byen med mamma. hun fikk endelig sin etterlengtede tattovering! vi spiste deretter på tinos; italiensk restaurant i byen, hvor vi fikk deilig pasta.
så en rask tur innom kid hvor det ble nytt flanell-sengesett på meg og masse julenipsnaps på mamma.

nå skal jeg sove i tjue minutter før jeg skriver samfunnsfag. så skal jeg se et dukkehjem i kulturhuset.
hei hvor det går!

statusrapport på geo-innleveringa: øøøøh.. ctrl+c og ctrl+v. hei wikipedia.

//dumdum boys

ACTION

jess, idag er dagen. mamma sin dag da altså. idag skal hun merkes for livet, og jeg er sjalu som bare f...
vi er midt inne i mip-tima (musikkhistorie..) og jeg prater med sigurd på msn, og planlegger mellomjula. vi skal nemlig sitte pal og se lost sesong fem og spille zelda twilight princess. spise mokkabønner/kremtopper og drikke julebrus. aiaiai, for en jul det skal bli!
fram til nå har jula for meg handlet om total isolasjon med hundreogørten filmer og tvserier. forrige jul så jeg så mye house at jeg kunne tatt jobben hans!
denne jula skal jeg og sigurd da altså runde zelda. jeg gleder meg som en unge!

men først skal jeg ha bursdag da! 13.desember. de som glemmer det får en ørefik.


omg! jeg vil ha!

//jokke & valentinerne

BOOGEY DOWN BABYLON

bilde tatt 17112009 kl 2055
min favorittoutfit.
tskjorte: the residents
tights: HM
håndkle: no idea
briller: synsam

jeg er så moteriktig! hva mener dere? fikk dere skikkelig inspirasjonsboost og vil handle dere beige håndklær?
har fortsatt ikke skrevet noe geografi, og nå ser jeg jamie oliver og blir sulten. jeg vil ha poteter med smør, salt og pepper.. min favorittkveldskos! jeg kommer til å bli feit en dag. jeg bare veit det!

fler en meg som gleder seg til å handle harry potter og halvblodsprinsen på dvd eller?!

//hutchinson

SLAPP

okei da, kanskje ikke så slapp. jeg har nemlig vært flink og gjort historieleksa! men jeg utsetter geografien litt til altså.. æsj. om vi ikke får jobbe med den oppgaven i geografitima på torsdag så dør jeg. jeg skjønner ikke noe!
i kveld er det greys, og med cola i glasset blir det fint.

mamma sløver på sofan.
bilde tatt 17112009 kl 1854
jada, vilde og.

bilde tatt 17112009 kl 1854 2
og jeg drikker cola.

nei æsj.. jeg er vel nødt til å skrive litt geografi da. rekker ikke så mye i morgen siden jeg skal være med mamma når hun tatoverer seg og på et dukkehjem i kulturhuset.
vi hakke no opera i namsåss nei!mamma mia

hm

omg! mamma, vær så snill å kom hjem. og ta med visa. hvis ikke låser jeg deg ut med alarmen! mohahahahaha.
seriøst, jeg kunne giftet meg med herrenes accessories-avdeling på hm. det er så sykt mange kule vesker, armbånd osv. som er så mye mer meg en mye annet. og den veska der.. jeg faller bare pladask jeg!

hvor finner du dine beste accessories?


//abba
ps: søstra mi på tre digger den sangen, og kan tekst osv. jeg tror hun kommer til å bli skikkelig smart. eller musikkgeni. satser på det siste jeg.

SNOW

jeg fryser av meg alt! pappa kom heldigvis innom og tente opp i ovnen, får håpe det ikke slokner igjen, slik som når jeg tenner opp..

bilde tatt 16112009 kl 1749
usj. jeg ønsker meg et sånn elektrisk varmeteppe fra obh-nordica..

noen som kan kjøpe et sånt til meg?

//rhcp

SOLA SKINNER

jokke er ute på spotify, og det betyr at jeg kan høre på han gjennom hele skoledagen. ypperlig.

bilde tatt 16112009 kl 0904
god morgen alle kaffenarkomane der ute!
snart skal vi kjøre til skolen, mamma kjører altså. og jeg bare vet at jeg kommer til å glemme å hente søstra mi i barnehagen idag.. jeg skal gjøre mitt beste!

starter skoledagen med felles møte for alle tillitsvalgte på olav duun klokka 09.30. tror vi skal diskutere en aksjon som skal avholdes. vi mistet admin-rettighetene til skoledataene våre nå i høst, og plutselig får vi ikke til å gjøre noe som helst. ikke engang "reparer" når nettet kobler ut.. trenger jeg å si at vi er misfornøyd?

//jokke & valentinerne

A CERTAIN ROMANCE

klær, noe som betyr noe for oss alle, stil, uttrykksmåte og hvem man er. jeg fant igjen denne skjorta for noen dager siden. og jeg smiler ved tanken av den. den bringer tilbake så mange gode minner, fine stunder under stjernene eller gåturer i sommerregnet. lange kvelder i armkroken og gode, trygge netter.
jeg lengter tilbake til en gang da alt var bare godt. hverdagen spinner nå rundt minner, nesten som fra glemte tider. alt var så bra, flere ganger.
denne skjorta representerer en epoke i livet mitt som betydde så mye. noen ganger lengter jeg tilbake, andre ganger ikke. og de gangene jeg ikke lengter tilbake, skulle jeg bare ønske at kontakten ikke ble mistet. jeg mangler en person i livet mitt, som alltid var en så god støttespiller, så snill og sympatisk. kanskje den beste vennen jeg noen gang hadde hatt, som visste om alle ting om meg. både mine mørke sider, og lyse sider. mine problemer og min fortid. en slik person savner jeg, og jeg skulle ønske du fortsatt var den personen.

bilde tatt 16112009 kl 0041

//arctic monkeys


LONG MAY YOU RUN


We've been through
some things together
With trunks of memories
still to come
We found things to do
in stormy weather
Long may you run.


Long may you run.
Long may you run.
Although these changes
have come
With your chrome heart shining
in the sun
Long may you run.

1. 17.mai '09
2. egypt '08
//neil young

POISON PRINCE

jess, jeg er ned fra fjellet, og nå ser jeg batman begins på tv3, og jeg liker det jeg ser!
har hatt besøk av maren idag, og nå er jeg tilbake på byåsen etter ei super helg med mye latter og moro. har fått kost meg med lord of the rings foran en peis, i en gyngestol med kun et stearinlys som lyskilde, uten internett eller skikkelig strømtilgang. merkelig nok, elsker jeg det!
jeg kjørte også helt fra grong og opp til lierne kirke, i 80 hele veien. fattern satt i baksetet og var livredd, brønna hadde tro på meg. og det er jo fint å vite.

må jo legge inn en hilsen til brønna som av og til besøker meg her i min lille internettboble.
hei brønna!//amy macdonald

MIDT I EN DRØM

ah, jeg er så lykkelig akkurat nå!

bilde tatt 13112009 kl 2259 2
et bilde sier mer en tusen ord, ikke sant?

//jokke & valentinerne

 

MONEY

jess! dag kom stipendet, hæla i taket og alt det! nå kan jeg unne meg god lunch OG pondus OOOOOG softis i kveld. måtte jo selvsagt sette noe til sparing da, man skal jo ha førerkort om 13 måneder også..
i dag er det foresten akkurat en måned til jeg blir 17. herreguud, så sykt, jeg er ikke 17 engang!

bilde tatt 13112009 kl 1411
klar for jobbing og vanndisco og hele sulamitten! jeg hater egentlig vann, er skikkelig dårlig til å svømme og holder meg helst på land, derfor er det bra at jeg skal sitte på sidelinja med et kamera og en softis og se på alle de som ramler ned fra bommen. hepphepp.

i morgen skal jeg kjøre helt til lierne! (der hvor bjørnen bor)
wish me luck.

hva skal du i helga?

UNDER THE BRIDGE

usj, skole så tidlig er ikke noe gøy i dag heller.. klokka kvart på ni skal jeg ha en prøve resten av klassen min hadde den andre oktober! gleder meg til å bli ferdig med den derre lytteprøven.. så skal vi ha monsterkor med 120 stykker og deretter blir det litt gitartime og slikt.
så er det jobb og vanndisco, og derfor er det ikke sikkert jeg hilser på dere senere idag, så dere får prøve å klare dere uten meg en dag.//red hot chilli peppers

JEG HAR EN TIDSMASKIN


lengter tilbake til et sted jeg aldri har vært,
jeg savner en jeg ikke vet hvem er


det føles litt sånn. at man ikke hører til her, at man skal gjøre noe et annet sted. man har planer, store planer og drømmer, som hemmes. jeg er klar nå, jeg vil fly ut i verden. starte noe nytt.
jeg har det bra nå. jeg greier meg godt. skolen går bra og jeg er ikke for lei, enda. jeg har jobb, stort sett penger. fått tilbake en venn og lever godt i to familier og mange holdepunkter.
allikevel griper denne følelsen så alt for ofte om meg.
hvordan stopper du det?

si, at jeg er alt jeg kunne blitt
si at det er meg; som er dopet ditt

//dumdum boys//bildet linker til kilde

PLAY LOUDER

nå har jeg hengt opp mitt andre sett med dumdum bilder med underskrift vannebo. må jo pynte litt når alle veggene er så hvite. er jo så tomt!
hører på bigbang for første gang på en evighet, og endelig føles det bra å høre på, jeg griner ikke, det gjør ikke vondt i magen og det kommer ikke hundretusen fine minner for å hjemsøke meg. untatt da øystein greni så meg i øynene på storås da. men det er en annen historie.

har tenkt å lage en liste med hellige ting etter hvert, men må bare lage en i papirform først, slik at jeg vet at kun det aller helligste blir med, og at det er rett.

og desuten fikk pappa en så god idé om at jeg skal sende alle de gamle bamsene mine til estland, bare fordi en unge i avisa hadde gjort det (........................). jeg satte meg på bakbena og sa at ungene mine skal få dem når jeg får unger, og at alle de bamsene har navn og personligheter. derfor må jeg; uten å se på dem, skrive ned alle bamsene jeg har. de som ikke er på lista blir sendt til estland. derfor haster bamselista litt, skjønner?

bilde tatt 12112009 kl 1849
se, jeg lakkerer neglene (liverpool)rød. og se fine liverpool-torres i bakgrunnen! jeg bryr meg egentlig ikke om fotball, bare når det er liverpool - man u.

//bigbang

LETTPÅTÅ

jeg elsker korte dager, de hvor du kan hjem før resten av familien og slenge bena høyt på bordet og se gamle episoder av 7th heaven. moro, moro. i dag er det min tur å lage middag. viktig info, ikke sant?

OMG! hørte jeg akkurat cæsar-ragnar i en reklame??

bilde tatt 12112009 kl 1422
sengehjørnet mitt. ser dere hvilken plakat som henger der borte? jepp; zelda twilight princess. en av de mange hellige tingene her i verden. jeg burde egentlig lage et innlegg om alle mine hellige ting. kanskje i kveld.


//dumdum boys

PAPIRSANG

skal løpe til bussen nå, om ikke de andre i familien min klarer å dra seg ut av badet. gym i første time, så skal vi leve sammen med 60 tiendeklassinger i to dager.
dette kan jo bli interresant.

//dumdum boys

PUT YOUR DUKES UP, JOHN

bilde tatt 11112009 kl 1954
nå begynner jeg virkelig å komme i orden hjemme hos pappa. har ikke gjort noe med dette rommet siden foreldrene mine skiltes i november i fjor.. jeg er lat. har stjålet datastolen til bruttern for anledningen, og den er skikkelig god! i skinn og greier og greier!

fant igjen min cola lip-smacker isted, og i det øyeblikket jeg tok av toppa kom lukta som minna om steinkjerfestivalen, tror jeg burde blitt lagt inn noe sted til behandling for all den depressive sentimentaliteten som strømmer over meg idag. jeg savner faktisk sommeren 2008, min første storåsfestival og en person som virkelig, virkelig bryr seg om deg. det er noe helt eget det der.

men snart kommer jokkealbumet i butikkene, så da blir vel ting greie igjen, ikke sant?
nå skal jeg mimre videre med arctic monkeys og pepsi.

//arctic monkeys

PERHAPS VAMPIRES IS A BIT STRONG BUT...

jeg er hjemme hos pappa, og det er så lenge siden jeg har vært her at det nesten er litt rart å være her.
trude holdt meg med selskap mens jeg pakka sakene, og det var utrolig koselig selv om vi ikke gjorde noe annet en å prate og drikke pepsi.
med en gang søstra er i seng skal jeg og pappa begynne å mekke litt på rommet mitt, bære ut en gammel kjøpmannsdisk, henge opp noen hyller og endelig montert opp abbey road bildet (for dere uten allmennkunnskap; det hvor beatles går over veien).

bilde tatt 11112009 kl 1755 2
jeg er bleik som en vampyr og sofaen vår er grønn.
er desuten tørst på ny frisyre.. og pepsi. har med en og en halv liter som mamma satte igjen da hun dro til meldalen idag, hoho.
hvis jeg blir ferdig ikveld, skal dere få se rommet mitt hjemme hos pappa! omgomg lzm. og må jo vise dere rommet hjemme hos mamma en dag også, fordi jeg er så syyyyykt kreativ og elsker rommet mitt, men det er så stort at iPhoto-bildene ikke strekker til. da må det til hardere skyts.


//arctic monkeys

JEG VIL BLI SOM JESUS

sovna av idag, fordi det var så varmt og godt på rommet at dette skjedde: "jeg bare døser litt jeg". kjempelurt! pappa kom og henta meg og kjørte meg til skolen da, så det gikk bra.
fra og med i dag er dette pappauke, og skal ikke tilbake til byåsen før søndag, kanskje får jeg endelig inspiriasjon til å mekke rommet mitt nå. uff, jeg er håpløs, det har stått halvferdig helt siden sommerferien. ille.

jeg vurderer å kjøpe meg ny skriver, for den jeg har nå er megateit og man må bestille blekk på nettet, noe jeg ikke har tålmodighet til.. har så lyst på canon-skriver, og fant en rimelig en til 699,- på elkjøp dått enno.

tilbake til skole, og jeg har vært flink og gjort både norsk og historie, så jeg har "fri" denne studietiden. selv om jeg må skrive en innlevering om mozart til fredag.. jeg bare går og døser litt til jeg.

//kjøtt

TRUDELATTAN-LEI

jess. netopp sett greys på teve og flash forward (torrentz for life lzm). og nå vurderer jeg å krype under flanelltrekksdyna og lese litteranne.

alt er bedre på engelsk vet dere.
fortalte jeg at jeg farga håret? ikke? husker ikke.
katta har blitt så feit at vi mistenker at hu skal ha småkatter, hadde vært kult med noen pelsdotter da! vil du ha en om det kommer småkatter?
og liker dere bøker best på norsk/engelsk/tysk whatever?

anniken sier jeg er så flink til å blogge, så jeg blogger bare videre jeg. hepphei.

//gatas parlament

FAIRYTALE OF NEW YORK

ah, litt julestemning må det være lov å ha. selv om jeg ikke gjør noe som minner om jul, joda; jeg later meg. og tenker på hva jeg ønsker meg. gaveønskene blir bare dyrere og dyrere vet dere.


denna står ganske høyt oppe - apple magic mouse

bilde tatt 10112009 kl 2019
penger for å få bilde av en bil på baksida av dette

og selvsagt musikk og filmer og tvserier som jeg ikke har råd til selv, og fine bilder og andre ting jeg blir glad for. fred i midtøsten og sånt. og ullklær.

kjartan82
foto av favorittfotografen; marthe vannebo. (dere finner hu i margen)
snart havner noen av disse dumdumbildene i ramme på veggen.

min yndlingsjulesang. har du en?

//the pogues

KRIM

øff. finnes det noe mer umotiverende en: "skriv om kristningen av europa". nei, tror ikke det. heldigvis er broren min glad i å lage ting jeg kan spise/drikke, og nå har jeg en sånnder skogsbærsmoothie i hendene.jeg drikker smoothie og mamma vasker trappa. grei deal.

jeg tror seriøst det er noe galt med det ene øyet mitt.

nuvel.
skal skrive litt historie, åsså noe dritt om norrønt språk. jeg kommer til å trenge en god del smoothie.. kiiiiiiiiim?!

//dumdum boysELEMENT

gjett hva jeg hører på! nei, jeg blir ikke lei, det blir bare bedre og bedre. prata lenge med marthe på telefon i gårkveld, og ble bare enda mer sjalu, men det hjelper at det kommer bilder på bloggen hennes etter hvert, fine bilder.

jeg skal ha spansk igjen nå.. trodde det skulle bli så kult å lære spansk, men nå forstår jeg at jeg skulle valgt tysk, kan jo masse! ich bin eine kleine mandoline.

planene for idag? ikke mange. lekser, greys..
flere som synes det er iskaldt ute? jeg har typ tre lag klær og masse ull, og fryser uansett. drittvinter. skulle ønske jeg var født i juni, så kunne jeg hatt på jumpsuite på bursdagen min, og ikke termodress.//dumdum boys

COMFORTABLY NUMB

releasekonserten.. omg, jeg kan leve på denne følelsen leeeeenge! og nå er jeg sjalu som sitter der nede i tigerstaden og drikker seg fulle med aslak og kjartan og sola og prepple.

nei huff, jeg får vel bare høre tidsmaskin om og om igjen!
nå skal jeg farge håret.

lengter tilbake til et sted jeg aldri har vært,
jeg savner en jeg ikke vet hvem er

dumdum, dere gjør det igjen.

edit: fikk denne meldinga fra marthe;
"hei søte lille dæ, og gratulere med 17årsdan snart!"
hilsen prepple.
helt klart; jeg har beste friendsa!//pink floyd

TIDSMASKIN

plata er mi, bare litt kjipt at jeg fikk vite at sjefen hadde bestilt limited-edition utgaven, men så fikk vi vanlige istedet.. jaja, håper på en liten suvernir etter hvert iløpet av kvelden. hoho, jeg har kule friends.

bilde tatt 09112009 kl 1655 2
jeg er en lykkelig liten brilleslange nå. nå er det releasekonsert og greys å se fram til. fine dagen. norsk og historie får vike idag. jeg er opptatt.

//dumdum boys

ps: sorry ass, men store bokstaver er ikke helt min greie.

SELVSKUDD

omg. idag fyker det til bennis for å sjekke om Tidsmaskin har kommet! må farge håret idag også.. ettervekst og masse dritt, husker dere dette?

bilde tatt 05102009 kl 2120

som raskt ble til dette

bilde tatt 06102009 kl 1330

vel.. nå holder det mørke på å bli litt for lyst, så må ta en runde til.

øff. nei, skulle bare fortelle at dumdum boys er dritkule, og at releasekonserten vises på webtv noe sted. husker ikke hvor. finn ut det sjæl.
nå skal jeg kose meg med toblerone, pepsi og the fellowship of the ring, man må jo lese ringenes herre på engelsk vet dere! men skal selvsagt spise middag før jeg spiser godteri da. jea right.

//dumdum boysVIVA LA VIDA


Det er en av de dagene. En av dem som kommer så alt for ofte for tida, drukningsfølelsen. Du henger etter, aner ikke hva du skal gjøre. Jeg vil synke inn, forsvinne. Jeg er lei av å bli kjefta på, og ikke nå opp til forventingene som er over alt. Jeg vil ikke bare leve for i morgen. Jeg vil leve for i dag. Det kjennes ut som om alle holdepunktene i livet mitt er borte, at jeg bare går gjennom hverdagen som en sky. Aner ikke hvor jeg hører hjemme..

//coldplay
I used to rule the world. Seas would rise when I gave the word.

VILDENSKY

øff, skole igjen. enda noe at det ikke var møte i morges, så jeg var heldig og fikk starte skoledagen samtidig som mine classmates klokka halv ti.
vi skal starte å se etter priser på klassetur, og må søke opp flust av byer. vi kommer aldri til å bli enige om én by.

idag er realese-pærtyet til Tidsmaskin, og det plager meg at jeg ikke skal være der. øff.

//dumdum boys

GUTTEN I RØYKEN

ja, marthe, jeg fikk mailen. og jeg elsker det! jeg skulle ønske jeg var 18 år i oslo i morgen, med en litt spesiell billett i hånda. da skulle jeg vært den lykkeligste person på jord, og jeg skulle for alltid ønske jeg kunne være der.

jeg vil også fortelle om den merkelige følelsen av å være tilbake i Hundretimersskogen. ingen mennesker, ikke en lyd. jeg sto der og så gjennom skogen, vandra de sporene jeg hadde gått så mange ganger før. det nydeligste stedet på jord. jeg sto der hvor teltene våre sto. så utover sletta. en merkelig følelse. jeg vil bare tilbake.
jeg tror meldal er mitt flatanger.


vetle


det nydelige markedet


øystein greni//dumdum boys
alle bilder er linket tilbake til eierne

BACK IN THE USSR

jeg har masse å fortelle om denne helga, men jeg kan jo oppsummere raskt; tormod og børge er elleve og ni, de er utrolig hyggelige og høfflige. børge har en stor robo-dinosaur, men den hadde ikke batterier, og i taket på rommet sitt som jeg lånte hadde han stjerner. tormod spiller gitar, og kan lys og varme og blowing in the wind.

hundene deres heter kasi og ayla, og er lydige. de er jakthunder og ayla er størst og kasi er roligst. kasi mangler noen tenner. de er kosete når de vil og de er utålmodige når de må stå ute i hundegården. når de skal ut hopper ayla høyt i luften, mens kasi bare sitter å venter.

hvordan har din helg vært?

//the beatles

WHEN THE SUN GOES DOWN

orka ikke å hilse på dere i gårkveld, var så trøtt da jeg endelig kom hjem sånn cirka klokka 22, så jeg slo meg ned med ei stor flaske cola.
fikk tilbake matteprøven og ble rimelig fornøyd, sånn i forhold til den forrige tenker jeg.

etter skolen bærer det til meldalen, et av de fineste stedene jeg vet av. det er i den bygda storåsfestivalen har blitt holdt, og forhåpentligvis så blir det ny festival til neste år også! tror vi skal inn til festivalområdet i helga, mamma ville se hvor teltet vårt var, hoho.
ååh, jeg savner big bang og å drikke øl til valentourettes og sitte rundt bålet om natta og høre kaizers. jeg savner de late sommerdagene og lykkefølelsen av å ha noen ved sin side.

//låt av arctic monkeys

VIDEO KILLED THE RADIO STAR

det er noe galt med skoledataen min.. den starter ikke, den bare står og laster hele tida! er noe galt med en server på steinkjer eller noe, og masse dataer er blitt helt ubrukelige som følge av det, og min var selvsagt en av dem. bombe.. gikk glipp av hele MIF-tima idag på grunn av det, og det er surt.
det positive er at jeg nå får bruke macen på skolen uten at lærerne kommenterer det, så nå er det mye morsommere her!


ikke kjøp deg en sånn en..

//låt av the buggles

INGEN HER

deilig å være alene en liten stund etter en lang dag. har jo såklart brukt penger idag også, elsker det!
nyter nå slaraffenlivet foran tven med dr.house.

og OMG! (ja jeg elsker uttrykket) jeg er sjalu på marthe..

og det har jo ikke noe med disse og niende november å gjøre..

//låt av de på bildet her. om du ikke vet hvem det er vil jeg ikke snakke med deg. neida. joda

THE WALL

heppsipeppsi, siden sist har jeg tatt på meg enda en ny oppgave, og går nå inn i mitt tredje år som hysstyremedlem på lagre (ungdomshuset). jeg er håpløs når det kommer til å si nei! men jeg elsker den jobben, så det går greit.
det eneste som gjenstår er å lære å bruke kaffetrakteren, men jeg vet liksom ikke helt om jeg vil lære det, siden vi i det gamle styret hadde som tradisjon å vente på at viktor skulle komme å sette den på, siden han var den eneste som kunne å trakte kaffe på den. forsåvidt han som lager best kaffe idag også!//låt av pink floyd

LATIN


tussilago farfara


aurora borealis


draco dormiens nunquam titillandus ~ caput draconis

noen som kan fler latinske ord eller uttrykk?

FALL APART AGAIN

usj, de som fant på at vi skal starte klokka åtte og være ferdig halv fire burde hatt fenselsstraff. bli hengt etter tomlene i fangekjelleren eller noe.//låt av brandi carlile

HYLER MEG HES

det er dritt. det å være sjuk mener jeg. men det er ikke influensa, eller forkjølelse som plager vettet av meg.
tidlig i år fikk jeg virus på balansenerven (vestibularisnevritt), mest sannsynlig som en følge av en infeksjon i skuldrene som utviklet seg videre. jeg var skikkelig sjuk i elleve dager før de blå pillene endelig startet å virke. etter det var jeg helt grei igjen, slet bare litt med balansen og fortsatt noe desorientasjon. noen måneder etter, på våren, da alt virket som det var fint igjen, skjedde det.jeg var skikkelig stressa, vi hadde tverrfaglig på skolen og jeg hadde masse å tenke på, høyt og lavt måtte jeg være, og pang, jeg måtte legge meg på gulvet med føttene på en stol. jeg kaldsvetta og hørte denne lyden inne i hodet mitt. jeg regnet med det skulle bli bra, og jeg holdt meg hjemme dagen etter. det skulle vise seg at jeg tok meget feil.

pipingen forsvant ikke, og jeg ble sløvere og sløvere, jeg gikk på autopilot og ble hengende etter, liggende hjemme mange dager og humøret var ikke akurat på topp. jeg tenkte; "jaja, nå får jeg en sommer å slappe av på, da blir det vel bedre". neida. jeg ble testet, og fikk påvist støyskade på det ene øret. jeg var knust, og krevde å få nye tester, noe jeg fikk på sykehuset i juli. de fant ingen støyskade, og heller ingen annen grunn for pipinga.i dag er jeg fortsatt ikke frist, og jeg sitter med kronisk hodepine og tinnitus, i form av en slags høy susing som stiger og daler i en høy, skingrende lyd, akkompagniert av en slags stemmegaffel-lyd, som kjennes ut som om danser vals i hodet mitt.

det virker kanskje som ingenting, som om dette ikke påvirker livet. men tro meg, det er ikke lett. først får du ikke sove, så må du opp klokka halv sju og dra deg på skolen, hvor jeg stort sett er omringet av høylytte stemmer, masing, stress, frustrasjon. så kommer jeg hjem, utslitt, og begraver meg i lekser. og utpå kvelden må jeg ha på mye mer lyd på tven en jeg er vant til, fordi pipinga overdøver tvboksen.jeg vet ikke hvorfor jeg skriver dette, men det er godt å få det ut. og jeg vet at det finnes mennesker som har det verre, kreft, narkotika, psykisk sykdom. men believe me; jeg har sett dette også. så jeg vet hvor jævlig de menneskene har det. kanskje har jeg ikke følt kreft på kroppen, men det å se mennesker visne vekk er ikke så gøy det heller.

dscn0647

det finnes ingen kur for tinnitus. alt man kan gjøre er å forebygge det.
HER KOMMER REKLAMEN:
beskytt ørene deres. om dere er kresen på lyden, så betal 1200 kroner for å støpe støypropper. det er deilig på konsert med dem i ørene! lyden blir ikke stygg, som med skumgummi-propper. etter min erfaring blir den finere, fordi den er ikke så høy at den pulserer i ørene dine timesvis etterpå, og den filtrerer ut all bakgrunnsstøyen.
det er ikke feigt meg ørepropper, man tar bare ansvar. jeg vet at jeg ikke har en støyskade, men jeg vet følelsen av tinnitus, og det er ikke godt å ha noe slikt. derfor er jeg stor forkjemper for propper på konserter, og jeg stiller meg sjeldent langt fram om jeg ikke har med propper.
når du først hører pipingen hver eneste dag kommer du til å fortsette å høre den hver eneste dag. mest sannsynlig resten av livet.

er du villig til å risikere det?
vil du gi opp skikkelig nattesøv?
vil du ha hodepine fra det øyeblikket du står opp til det øyeblikket du går å legger deg?
tenk på dette neste gang du hører kaizers orchestra, datarock, big bang, blondie eller hvilke som helst annet konsert uten å beskytte ørene. hør lyden du har i timene etter konserten, vil du ha den i hodet resten av livet?

haha, de som leser dette burde hatt premie!
beskytter du ørene på konserter?

alle bilder er linket til kildene, hvis de ikke er mine
//låt av dumdum boys


ALLE DYR
så mange pene, skulle ønske de alle bodde i hagen min.

alle bilder er linka til kildene. man skal jo gi kred også vet dere.
//låt av bare egil band

TAMAGOTCHI

bilde tatt 03112009 kl 1636 2
jepp, lønna kom på konto, og jeg har brukt alt for mye alerede! fikk endelig kjøpt min etterlengtede tamagotchi, orange, siden jeg hadde en i orange da jeg var lita! bare at plastikken ikke var gjennomsiktig. OG jeg kjøpte boka til schau; på vegne av venner. gleder meg til å starte å lese! må bare bli ferdig med madonnagåten, åsså har jeg jo mannen som elsket yngve på lista også, man, jeg må slutte å låne og kjøpe bøker.

bilde tatt 03112009 kl 1641 2
vilde er sterkt sjalu på tamagotchien min.

bilde tatt 03112009 kl 1642
men hun fikk my little pony.

nyttet også på tilbudet til cubus; tre tightser for to, ble syrevaska (tror det heter det) en skinntights og en blomstergreie. og jeg kjøpte vannfast mascara og en skikkelig rød neglelakk, og ikke de billiggreiene til 39 kroner. og jeg fikk med sånne små søte sminketing i en søt sminkepung. jeg begynner å like max factor jeg.

nå ser jeg beste episoden av friends; den hvor phebe/phoeby/pheby (?) får spilt inn video av smellycat. hysterisk!
SUPPE

æsj. nok en dag hjemme på grunn av uutholdelig hodepine. auau. jeg vil ha tamagochi.//låt av hopalong knut

ONE OF US

i dag kan alle html. det er ikke noe problem. alle som blogger kan en del html, alle vet hvordan man skal hive i hop en header i photoshop eller picasa eller whatever. html er ikke så magisk som det en gang var. i sjuende klasse starta jeg med dreamweaver, har desverre blitt lite etterpå, men jeg husker hvilket kick det var å kunne noe som ingen andre kunne. å skrive html og css, og ta dette inn i piczo-verdenen.
jeg savner kicket med å skrive html-koder, og jeg savner å være en av få som kan photoshop. blogging kjennes som en evig kamp om flottest design.

fler som føler at magien er litt borte?//låt av abba

BOHEMENS REKRUTT

nå sitter jeg å heller nedpå med te. jeg drikker te. hvem skulle tro det?

bilde tatt 02112009 kl 2025 3

bilde tatt 02112009 kl 2042 2

bilde tatt 02112009 kl 2042
tro om det er lurt å peise på med fire suketter i sånnder beroligende te? dere skjønner jeg får ikke sove med all tinnitusen og hodepinen. så vel, jeg drikker tilogmed te nå, fordi jeg er så desperat etter å sove om natta, og ikke besvime på sofaen klokka halv fire etter skolen.

og hvordan kan jeg få GIF inn på blogg.no? får det ikke til jeg.

//låt av hopalong knutLAY ALL YOUR LOVE ON ME

IKT tok dataen min. batteriet er utbrent, og det er noe galt med lydkortet og de må kanskje da bytte hovedkortet i tillegg.. vel, jeg fikk iallefall med meg en ny lader hjem. toppen av kransekaka er jo at halsen er hoven og nesen er tett, matteprøven idag hjalp ikke direkte på humøret. nå går jeg litt i dvale jeg.


Don't go wasting your emotion
Lay all your love on me

BRAIN DAMAGE

det burde ikke vært låv å stå opp så tidlig. usj. det blir ikke noe bedre av at lønna fortsatt ikke er kommet på konto. eller det faktum at jeg er i minus, igjen.


everyting under the sun is in tune
but the sun is eclipsed by the moon

AND ALL THE TIME SHE LAUGHS AT THOSE WHO SHOUT HER NAME AND STEAL HER CLOTHES


These days I'm afraid she's not even sure if her
name is Veronica

y


friends are the family we choose.
sometimes you'll fight.
eventually, you have to make it up again.

let's just hope this goes for me too.

zebra crossing


Jeg er så jævlig lei.

¨

omg. jeg får så mye spørsmål, og jeg har også fått spørsmål om hvorfor jeg har på meg briller på alle bildene mine...

bildetatt01112009kl12522
her er hvorfor jeg bruker briller. fordi jeg ikke ser så veldig mye. til sammen på begge øynene har jeg -1 i styrke, det er resultatet av både nærsynthet og astigmatisme (skjeve hornhinner til tusen). jeg må ha briller for å lese det som står foran dataen i det hele tatt. og uten briller ser jeg dobbelt.

men er det ekte ray ban da?
bilde tatt 01112009 kl 1248 2
ja, det er det. de kosta 3000 på synsam (infatningene kosta 1500, kommer an på hvilke styrker osv hva totalprisen blir)

men står det ikke ray ban på glassene når det er ekte da?
bilde tatt 01112009 kl 1252
på solbrilleglassene gjør det det. men siden ray ban ikke lager brilleglassene med styrke selv, så må synsam fjerne de orginale glassene (solbrilleglassene) og sette inn nye. derfor står det ikke ray ban når man har det som en vanlig brille.

og til deg som mener at jeg ikke skal bruke dem fordi de ikke er "in" lenger.
det driter jeg i.

flere spørsmål om svaksynthet?


##


The lunatic is in my head
You raise the blade, you make the change
You re-arrange me 'till I'm sane
You lock the door
And throw away the key
There's someone in my head but it's not me.
And if the cloud bursts, thunder in your ear
You shout and no one seems to hear
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
hits