oktober 2011

HOPE


Etter en laang dag, med skole og jobb skal jeg slappe av med den nyeste episoden av Pan Am og vente på at M ringer. De neste dagene blir fullpakka med briefjobbing og strategiskriving! Oppgaven vi har nå går ut på å lage en lanseringskampanje! Utrolig mye å gjøre, men det er bare greit å ha noe å fylle dagene med!

Så lenge jeg har nok kaffe skal alt gå fint!

10


Så er det duket for 10 nye dager uten M. Skal det året her aldri ta slutt?
Kan ikke engang beskrive hvor mye jeg gleder meg til å ta flyet hjem neste torsdag (gleder meg til og med til Widerøe-flighten!!). Men til tross for alt driten er livet så fint som det er mulig å bli på dette tidspunktet. Til høsten igjen skal det klatre mangemange trapper, men fram til da er det bare å holde ut.

KOKOS


Etter mangemange øl i går sov vi masse idag. Etter pizzafrokost og Cola vandra vi ut til bakeriet for å spise kake og drikke kaffe (og jeg måtte lese litt kommunikasjonsstrategi). Det begynner å bli kaldt i Oslo, så nå har jeg lagt elsk på denne kofta som mamma strikka til meg for noen år siden!
M er stolt fotograf her!


Anbefaler å teste Bjølsen Bakeri i Bergensgata! Denne kokos-kaken var så utrolig saftig og hærlig at det var en drøm for to fyllesyke stakkarer! Kaffen er heller ikke noe å klage på!


16

16 timer igjen.

PICTURE THIS


All I want is a room with a view
A sight worth seeing, a vision of you
All I want is a room with view, oh-oh
I will give you my finest hour
The one I spent watching you shower
I will give you my finest hour, oh yeah

//Blondie

SISTE TILSKUDD

Mitt nyeste tilskudd på tv-serie fronten; Pan Am!

Her er resten av elskerne mine:
▲ Greys Anatomy
▲ Glee
▲ Modern Family
▲ The Big Bang Theory
▲ Game of Thrones

WISH YOU WERE HERE

Ting jeg har å se fram til:

At M kommer på torsdag
▲ Namsostur 10.november
▲ Byråuker
Besøk av Oda og Nele i desember
▲ Min og søsters bursdag 13.desember
▲ Juleferie 16.desember


How I wish, how I wish you were here.
We're just two lost souls
Swimming in a fish bowl,
Year after year,
Running over the same old ground.
What have we found
The same old fears.
Wish you were here.
//Pink FloydDESIGN

Ble som jeg sa! Designet er nytt og fantastisk! Nesten litt skummelt!


Nok en ting jeg ønsker meg til jul; nikon termokopp!! En må vise hvor lojaliteten ligger veit dere!

 

 

4 DAYS


Om fire dager er denne krabaten tilbake, og jeg gjør alt for å få tida til å gå!

Vurderer å skisse nytt design for bloggen mens jeg er på jobb! Den hvite greia her skulle jo egentlig bare være midlertidig!

ØNSKELISTE


Masse fint som jeg ønsker meg til bursdagen eller under juletreet i år!
(Særlig elementer øvert til venstre *kremt* mammaogpappa *kremt*)

TOMHET


Akkurat nå skulle jeg ønske jeg kunne krølle meg sammen under dyna og sove vekk alt. Sove vekk savnet, ensomheten. Lengselen etter det mennesket som greide å lure seg inn i hodet mitt, sno seg forbi alle forsvarmekanismer og slå rot. ? Jeg liker ikke å være alene.

KJØTTSUPPE

I det siste har jeg vært hekta på suppe, og fordelen er at du kan lage mange varianter av de samme grønnsakene! Tenkte jeg skulle dele dagens kjøttsuppe med dere!


Start med å koke en liter vann med to buljongterninger, jeg brukte kjøttbuljong. Deretter finner du fram grønnsakene du vil ha i suppa. Jeg tok alt jeg hadde i kjøleskapet; 2 poteter, 2 gulrøtter, en snei purreløk og stangselleri.


Kapp opp alt til den størrelsen du vil ha. Jeg liker mine biter litt store, så de ikke koker istykker så lett. Gjør det samme med kjøttet du vil ha. Dagens valg falt på en ytrefilét av storfe som jeg hadde i fryseren (takket være Kiwis go' helg-tilbud!)

Hiv oppi poteter og gulrøtter i vannet først, la de koke noen minutter før du har i kjøttet. Når poteten er nesten ferdig tar du i stangselleri og purre, så de ikke blir til sørpe. Ha i salt og pepper til du er fornøyd med smaken. La det puttre noen minutter på litt svakere varme (inbiller meg at den blir bedre da).


Så er det bare å finne fram en god bok og nyte måltidet! Blir nok suppe til to, eller middag og kveldsmat for én!

Vel bekomme!

 

Del gjerne deres suppe-oppskrifter med meg! Er rett og slett et must på høsten!

VASKEDAG


I dag har jeg hatt vaskedag! Alle kopper og kar pluss fire maskiner med klær er unnagjort, og det er en hærlig følelse etterpå! Alt som gjenstår er at alt kjøkkentøyet blir tørt så jeg får det tilbake i skapene!

En skulle tro det var enkelt å holde 20 kvadratmeter ryddig, men det ække det!

OPPGJØR


Dett navn har satt spor
Ka va det du jor?

 


Promo her.
Jeg får gåsehud av den låta her. Kanskje fordi jeg fikk kjenne 22.juli på kroppen, kanskje fordi jeg mener fattern er så utrolig flink til å skrive. Eller fordi jeg faller for det enkle, nesten barnevise-aktige uttrykket.

 

STAND BY ME


If the sky that we look upon
Should tumble and fall
Or the mountains should crumble to the sea
I won't cry, I won't cry,
No, I won't shed a tear
Just as long as you stand
Stand by me

 

//Ben E.King

M


Etter to fantastiske uker sammen måtte M idag reise hjem igjen. For alle som tror det blir enklere for hver gang, tro om igjen! Det suger, skikkelig. Noen dager har jeg bare lyst til å flytte hjem igjen, men jeg vet at jeg ikke kan. Det finnes ikke noe bedre menneske å dele dagene med. Helt klart.

BOKHYLLE!


Jeg og M har garantert satt ny rekord i hvor raskt det er mulig å komme seg gjennom Ikea! 25 minutter brukte vi fra vi gikk av bussen og til vi satt på bussen igjen. Med oss hadde vi to meter med flatpakket bokhylle, foran oss hadde vi to bussturer og en del gåing.. Resultatet ble dog veldig bra! Hadde aldri greid det her alene!

ADVERTISINGEN HILSEN


En liten hilsen fra NKF! Er litt fraværende for tida, har samboer for uka, og han er høyere prioritert enn bloggland. Vi snakkes når han har reist og jeg er trist og alene igjen.

HVIL I FRED


"Being the richest man in the cemetery doesn't matter to me. Going to bed at night saying we've done something wonderful. That's what matters to me."

 

Hvil i fred, Steve Jobs.
1955-2011

EN DAG PÅ NKF

En dag i mitt liv på NKF.Dagen starter med en kopp kaffe fra min suverene kopp til frokost.


I dagens time med visuell kommunikasjon starta vi med typografi, og her er mitt første alfabet!


Sandra fikk dreisen på tria-tusjene og typografien!


I friminuttet så vi diverse latterkuler på Youtube.


Og når militær-folk, garde og forskjellige korps marsjerer forbi får vi litt pause for å henge i vinduene.

Stortrives på den skolen her! Og til alle dere som vurderer å søke: GJØR DET! Ikke tenk at det er dyrt og sånt, bare gjør det. For det er så fantastisk bra her! Om dere lurer på noe om skolen så må dere ikke nøle med å spørre, så skal jeg svare så godt jeg kan! *smiiil*

 

STORFINT BESØK


Klokken 12 idag pilte jeg ned til bussplassen for å hente Marte! Vi hadde planlagt lunsj sammen, og vi dro på Ica for å handle. Sammen lagde vi en diger bolle salat som vi mumsa i oss, etterfulgt av kaffe og sjokolade. Vi prata om alt mellom himmel og jord (spesielt om mat), og det hele ble en hærlig ettermiddag. Er så godt å få besøk, så ikke helga blir så langdryg. Var utrolig koslig å møte henne igjen, og det er utrolig hvor godt vi klikker!

Nå har jeg skifta til min nye genser (90 kroner på Kapp Ahl!!) og er klar for Modern Family maraton. Lørdager er så digge og slappe. Må også prøve å pleie halsen min litt.. Den begynte å skante for noen dager siden, og jeg er overhodet ikke interessert i noen halsbetennelse akkurat nå! Er trist å være alene nå i helga, siden jeg har vært skikkelig bortskjemt på besøk/hjemreiser. Har bare vært alene én helg etter at jeg flytta hjemmefra!
Har savnet M ekstra mye de siste dagene, og i går lagde jeg taco, drakk Cola og spise popcorn - sånne ting som vi alltid gjør sammen! Heldigvis reiser jeg hjem på høstferie på tirsdag, og det blir så fint!

hits