oktober 2010

INTERVJU?

Kjenner at det er lenge siden jeg har laget et intervju for å si det sånn! Skrev i omtrent en time før jeg sa meg ferdig, og innså etterhvert at det faktisk er TO år siden jeg lagde et intervju forrige gang. Herrgud så fort tiden går.. Oppdaget også at jeg er langt ifra verdens beste band-fotograf, men satser på at det går bra allikevel!


Den gjengen her er utrolig morsom å intervjue da, siden de prater som noen fosser og ler som bare det. De greier derimot ikke å stå i ro særlig lenge, så bildene blir mildt sagt svært interresante!

Om dere vil lese intervjuet med denne gjengen (Restless heter de), så må dere sikre dere November-magasinet til Lagre' eller følge med på www.lagre.net hvor jeg tror hele magasinet kommer ut.

 

Og btw: Sjekk hva jeg har sikra meg i dag da!
GLEDER MEG!!

19 DAGER

19 dager til premieren på Harry Potter and the Deathly Hallows part 1..

RESTLESS

Gutta i Restless vant gårsdagens bandkonkurranse på Lagre' og får dermed æren av å varme opp for 22 i neste uke! 4.november får vi altså storfint besøk på ungdomshuset, og vi håper på å fylle huset til randen av folk som vil danse med 22.
Kommer du?

JOBBE JOBBE

I det siste har jeg vært så opptatt at jeg knapt har tatt i kjære hr.Mac. Jobbing, skole, festing og turing tar litt tid. Nå står jeg på jobb og skal straks åpne portene og dra ut stativene. Skal heldigvis bare være her i fire timer, så bærer det hjemover for å se Skjønnheten og Udyret med lillesøss. Vet ikke hvem som gleder seg mest egentlig!

Hørt på Bennis: "Det blir 189 kroner det!"

Hva gjør stalkers som dere på en lørdag 'a?

VERTIGO

Hello, hello.
I'm at a place called vertigo.
It's everything I wish I didn't know..

 

//U2-Vertigo

TRONDHEIMSTUR

Langkjøringa i går gikk så det suste. Ingen digre feil, til tross for at jeg kjørte på ukjent føre! Sklei litt på no slaps, men kom ut av det med livet i behold. På tur hjem igjen så vi tre ambulanser, en politibil og to brannbiler kjøre sørover.. creepy.

Anywho: I dag blir det Trondheimstur med fattern! Han skal en snartur på st,Olavs og jeg skal drikke kaffe med en gammel klassekompis som jeg ikke har møtt på evigheter. Gleder meg masse! Dagen rundes forhåpentligvis av med sushi før vi vender bilen hjemover igjen!

Gleder meg til å kjøre i denne skjønnheten idag. I denne bilen sitter jeg så høyt at jeg nesten eier verden samtidig som jeg greier å se ut bakvinduet når jeg rygger! Helt topp.

SNØ I TRØNDELAG

Våkna til snø idag, over alt. På takene, veien, trærne, scooteren.. Egentlig er snø en veldig fin ting, for alt virker så fredlig, og byen blir faktisk fin, men siden jeg skal på langkjøring i dag kl.14 er jeg ikke så gira. Er nok bare bra da, for jeg skal tross alt kjøre opp midt i desember, men pyttsann, går nok bra!

Fikk ikke oppholdt meg lenge på lanet, siden jeg måtte sove i natt, men det døgnet jeg var der var interresant nok.. Men nå må jeg stikke til kjøreskolen! Snakkes da ppl!
SLAPP SØNDAG

Elsker late søndager hvor en kan se film, tv og bare sitte i slaske-klær med fett hår uten at noen bryr seg. Snart blir det vaffler og blåbærsaft, og jeg gleder meg!
I morgen starter lanet, og i den anledning har jeg funnet fram World of Warcraft genseren min som jeg kjøpte til forrige Lagre-lan. Litt nørd må man jo være.

AKVARIUMGUTTA


I dag har jeg vært så heldig å bli donert er gammelt akvarium av mora til søskenbarna mine (slekta mi er litt komplisert..), som Fred og Frank nå bor i. Ørkenrotter roter masse, og nå slipper jeg å støvsuge flere ganger daglig! De har heller ikke noen sprinkler å gnage på når jeg skal sove, og det betyr mindre bråk! I morgen skal de få et litt annet lokk enn akvariumlokket, og må finne på noe lurt for å få hengt opp vannflaska skikkelig.
Anbefaler alle andre ørkenrotteeiere å få tak i et akvarium til gullguttene, for å slippe unna rot og bråk!

I morgen har jeg fri før det braker løs med lan og kjøring på mandag!
Hva skal dere i ferien 'a?

EVOLUSJON


Blir så fascinert av evolusjon. Blir aldri vant til hvor fantastisk det er, og hvor tilfeldig alting er! Mind blown every time.

 

SOFAKVELD

Nachos i ovnen, uTorrent som surrer og går med yndlingsseriene mine, smågodt, sørlandschips, og Iron Man 2 + Prince of Persia på dvd innen rekkevidde.

Fredagskvelden blir med andre ord helt topp!

 

SPOTIFY PREMIUM

Idag tok jeg endelig steget og kjøpte spotify premium! Nå slipper jeg endelig unna Jonathan og alle de andre som maser på meg hele tida. I tillegg til det så har jeg fått høstferie! Selv om jeg ikke har helt ferie er det digg. Mandag til onsdag tilbringer jeg delvis på Lagre' og delvis på kjøreskolen. Er lan på ungdomshuset, og jeg skal ha nattevakt. Torsdag blir det Trondheimstur med fattern og muligens bruttern og på fredag og lørdag er det jobbing på tapeten.Konserten i går var forresten super! Rimelig bra med folk også, og jeg smilte fra øre til øre da jeg kom hjem. Storsvært! Harddisken min blir også reparert nå, så selv om det kommer til å koste en del er jeg hæppi, siden alle bildene jeg har spart på siden åttende eller noe ligger på den. Må serr ta backup snart..

THE RETURN OF MOVING OOS

I kveld er det turnéstart med Moving Oos på Lagre', og jeg gleder meg masse! Er jeg heldig blir jeg plukket opp klokka 17, og etter det går det slag i slag fram til dørene åpner klokka 19!

Så alle i Namsos-området; kom til Lagre' i kveld klokka 19 og få med dere musikk dere garantert ikke har hørt maken til! Koster ikke mer enn 100 kroner, og DET har dere råd til!
PS: ta med alle du kjenner.


Den største endringen i the return of Moving Oos er at jentene er borte, og i stedet for at det blir et tap greier gutta å fylle hullet på en fantastisk måte!


Funfact; typen som er nummer to fra høyre underviser faktisk på linja mi for tida, suveren type som er utrolig morsom å spille med!

NEDTURVåknet i morges og lurte seriøst på om jeg hadde vært på fylla i går. Hodet kjentes iallefall slik ut! Dette er dagene som gjerne omtales som nedturene.. dagene hvor alt er jævlig og lydene i hodet kunne vært brukt som flyalarm.

Det er på disse dagene det er godt å ha en mamma som gir verdens beste klemmer, en kattepus som maler til deg og en morfar som kommer innom for å prate skit. Alt det kombinert med gode pledd og blåbærsaft gjør at ting kanskje blir bra igjen til i morgen. Det bør bli bra til i morgen, for da har vi huskonsert på skolen..

UNDESIRABLE

37 dager igjen til Deathly Hallows del 1!

NY SVEIS!

Bilde tatt 11.10.2010 kl. 22.41

Bilde tatt 11.10.2010 kl. 22.41 #2

Det ble short!! Er skikkelig fornøyd! Problemet mitt er at håret mitt er så sykt kort, så når jeg har langt hår får jeg ikke til å gjøre noe med det, med mindre lim er inn i bildet. Skikkelig godt at det ikke er så mye på hue.

Meninger?

DUNDAS

Ekstern-harddisken min har hoppet i gulvet, og som følge av det har den dingsen man setter ledningen i hoppet av selve komponent-greia. Med andre ord: HARDDISKEN MIN FUNKER IKKE!!! Hele verdenen min går i knas.. skal innom ei datasjappe og få hjelp i morgen, og jeg krysser alle mulige lem.

Anywho: i morgen er det dags for ny utredning om tinnitusen, pluss frisørtime! Gleder meg til å få vekk alt håret som alltid er i veien. Blir et stort skritt å ta though, så det bør bli bra! Skal til min favoritt-frisør da, så satser på å bli fornøyd!

imm000_XA

CATLOVE

For ikke lenge siden kom jeg hjem fra Øysletta. I går var det 18årsdag hos to av jentene i klassen min, og sov hos Anniken i natt, siden Øysletta/Overhalla ikke er verdens enkleste sted å komme seg hjem fra midt på natta.

Har også fått verdens største blåflekk (...) etter at hælen min hang seg fast i dritt-trappa. Nå skal jeg spise lapper med syltetøy-overload. Gleder meg.

GRØNN

Gjett hva som henger i klesskapet mitt 'a! Er så forelska i den nå at det er helt sykt! Men nå må jeg stikke! Anniken kommer for å hente meg om under en halvtime! Hohoi!

PTREODACTYL

Because when it comes to love; even freaks can't wait forever.

bluegold

 

Greys Anatomy 7x03

NY TÆTTIS

Snart er det virkelig på tide med ny tatovering, vet hva det skal være, men ikke hvor! Vurderer å ta en mellom skulderbladene da. Noen som joiner å tatovere seg snart eller? Rop ut.

 

STUDIO

stinelol
Digger trilobitt-skjorta mi, skulle ønske jeg hadde mer penger så jeg kunne fylle klesskapet mitt med dem.

Fra mandag av kan jeg sko meg i et par slike, og jeg gleder meg helt sykt siden mine boots begynner å bli rimelig utslitt og nedtråkket. Skal klippe meg på mandag og, og da blir det short! Gleder meg.

TRIIIST!


Seriøst tristeste episoden av Glee så langt.

Etter å ha tørket noen tårer ifra øynene er jeg snart på tur ut døra. Nok en kveld med Lagre'-møter, noe som er litt godt egentlig, siden alternativet er å sitte hjemme i sofaen.. Vi har masse planlagt utover høsten, og håper av hele mitt hjerte at besøkstallet øker nå!

SÆREMNE

I dag har jeg skrevet tre sider i særemne i norsk. PUH!

Jeg skriver selvsagt om min store nerdegreie:

HARRY POTTER!

Kommer aldri til å bli ferdig da men..
I morgen starter vi ikke før 1030, hæla i taket da dere!

HAWKING

hawking

PALESTINE


Dette bildet gir meg håp.

LE NOISE


Akkurat nå har jeg gåsehud på armene. Neil Young har sluppet ny skive, i god gammel Young stil. Gitaren er vrengt herifra og til månen, og tekstene er bare.. ååh! Det går ikke an å forklare! Søk den opp i Spotify eller whatever, den er så kul!

GREYS

2x05 - bring on the pain.

 

HOUSE

 

VOLVO

Jeg prøver å overtale fattern til å vente et år med å selge bilen så jeg kan låne den når jeg har kjørt opp! Join Facebook-gruppa her.

 

hits