september 2010

DAGEN DERPÅ


Etter to ristede brødskiver med sukker og noen liter vann er formen på tur opp. Tvn står på Nathional Geographic og jeg sitter foran den røde veggen og venter på posten.

KJENDISPARTY

I kveld er det russefest, nærmere bestemt; kjendisparty! Dere har hørt den låta, ikke sant? Så i kveld er det Riesling for alle penga. Hæla i taket og tenna i tapeten osv. Bra vi fikk fri fra skolen i morgen! Ihihi.


Og ja; mamma har malt veggen i stua rød. På impuls..

Du ble bedt i et kjendisparty, av en god bekjent (8)

GIRL

INDESIGN

Her er prosjektet jeg har jobbet med den siste måneden, og i dag er det endelig ferdig! Tenk å endelig få realistert idéen sin da! Magasinet mitt skal deles ut på skolene i byen, på ungdomshuset og kanskje andre steder og!Og jeg som aldri hadde brukt InDesign før.

IIIP!

SYKEDAG, IGJEN

Da det kjentes ut som om Iran hadde putta en atombombe i hodet mitt i morges, ble jeg hjemme. Hjemme sammen med historieboka, rista brød og eplejuice. Hodepinen ble ikke direkte bedre av dundringa som foregår her i byen for tida. Har dere noen gang vært borti at det skal settes opp et nytt, digert bygg, og de må slå sånne massive jernstenger ned i bakken så bygget ikke skal kollapse som et korthus? Det driver de med rett neddi bakken her..

Fortalte jeg at jeg var i bursdag i helgen? Ikke?


Og i morgen er det russefest, jiha!

Fordelen med å være syk er at du kan sitte i FK-skjorte og nyinnkjøpt slaskebukse under et pledd uten at noen bryr seg. Samtidig som du roper til CDON.com om at de skal kjappe seg med bestillingen så du kan synke inn i Civilization V. Bra det snart er lan på Lagre' så jeg kan sitte i fire dager til ende og rope til dataen uten at noen tenker over at det er unormalt.

 

 

 

BACK ON TRACK

Alle seriene mine hadde sesongpremiere denne uka, nå kan høsten og vinteren bare komme! Jeg er forberedt!

 

THERE AND BACK AGAIN


I går kom jeg ned fra hytta i Lierne, og er nå til mamma for første gang på nesten fire uker! Har vært fraværende en god stund siden det er så mye å gjøre med skole, jobb, ungdomshuset, elevbedrift og så videre og så videre!

Greide selvsagt å gå meg vill i skogen ved hytta, sto plutselig med gress til albuene og skjønte ingenting. Gikk bra da, for jeg greide å komme så langt tilbake mot hytta igjen at bruttern fant meg.

Har i dag vært ute og hengt opp plakater for elevbedrifta, kost meg med kakao og nå hører jeg på Erik Satie, Debussy og Charles Ives (for å nevne noen) og forbereder meg til morgendagens lytteprøve i atonal musikk! Ikke nok med prøve, men morgendagen bringer også skolefotografering! Man..

Skolen har virkelig startet for fullt igjen for å si det slik!

IMPULSKJØP

I dag har jeg impulskjøpt en ting man kanskje ikke bør impulskjøpe, nemlig; nye briller! Fant billig OG kul innfatning (noe som ikke er lett skal jeg si dere!) og i tillegg var det ikke så dyrt for glassene heller!

Lånte disse med meg hjem fra Synsam i går og falt pladask. Dere skal få se dem litt bedre etter hvert! Mønsteret er skikkelig kult, hu på butikken kalte det "skilpadde", og siden jeg har begynt å bli lei av sorte briller passet det ypperlig!
Så til helga har jeg mest sannsynlig nye glasögon! Foretrekker briller framfor linser, siden linsene bare gjør vondt.. Hornhinnene mine er skeivere enn det derre tårnet i Pisa, og derfor ligger heller ikke linsene rett på øyet, menmen, man må bare leve med det!

Gleder meg!

TOY STORY 3Jeg grein. Tårene strømma nedover kinnene på slutten av filmen. Snakk om å være nostalgisk da dere. Utrolig nydelig film om lekene vi alle kjenner. Se den!

BORTSKJEMT


Sjekk hva jeg ser tv på da! 100 tommer med lerret og HD-prosjektor. Pure love.

Tilbragte åtte timer på jobb, noe som tilsier at jeg både åpnet og lukket sjappa i dag. Etter digg lasagne som besteste Wonka lagde og nå sitter jeg godt planta i sofaen med pottis og brus og gruver meg til å se diverse program om 9/11.. Men det må til.
Begynner å få lyst på nye briller og, det er vel sånt som skjer når man har på seg det samme hver dag i et år.

UNGDOMSHUSET LAGRE'

Hei alle Namsosinger!
Kom på åpninga av Lagre' i morgen klokka 18! En av morgendagens besøkende får gratis medlemsskap! Og gratis er alltid bra. Tropp opp og bli en del av miljøet du også!
Må jo drive litt propaganda på bloggen!

DESIGNENDRING

Ny header og sort bakrunn, igjen. Headeren er verken bein eller hundre prosent skarp, men det får duge til jeg gidder å endre det. Nå stuper jeg til køys!
I natt kommer fattern og Wonka hjem igjen, og selv om det har vært deilig å være alene i to uker, blir det litt godt å få selskap igjen. Dessuten er jeg tom for shampoo, balsam, rene sokker og penger...

Er seriøst så sykt forelska i bildene fra Hubble-teleskopet for tida!

HAPPINESS


Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.
- JK Rowling

THE UNIVERSE

Star-Forming Region LH 95 in the Large Magellanic Cloud


Universet er nydelig.

Alle bildene er hentet herfra.

HØSTKVELD


Har fått på meg FK-skjorta, kokt solbærtoddy, funnet fram ullsokker og pledd. Disse tingene kombinert med en kosete katt, opptak av Helstrøm rydder opp og nyvaska hår blir det en god kveld i kveld!

Merket forresten at Helstrøm rydder opp har noe av samme musikken som the Sims. Fønni!

BECAUSE THE NIGHT, BELONG TO US!

I kveld samles masse hærlige jenter som skal spise taco og drikke med meg! Har fått beskjed fra en av musikklærerne at det ikke heter vors, men prelude, så husk det alle sammen!
Forberedelsene er allerede i gang, og jeg gleder meg som en unge på juleaften til folk kommer! Ølet står i kjøleskapet, isbitene fryser, macen er koblet til høytalerne i pianoet og prelude-spillelisten ruller og går! Er nok den merkeligste sammensatte spillelisten jeg noen gang har laget! Vi skal faktisk på bli-kjent fest for elevene på Olav Duun vgs, og gleder meg sånn til å se alle færskisene! I mai er det jo min tur til å være russ, så dette blir gøy gøy gøy!

SOSIALISERING


Skolen durer avgårde, jevnt og trutt. Fritida går med på elevbedriftsarbeid og ungdomshusjobbing + vanlig jobbing. På lørdag skal jeg ut på livet for første gang på over to måneder, og det blir nok godt å bare tilbringe en hel kveld med venner og annet folk og fe.

Forresten; noen ungdommer i Namsos som kunne tenke seg å være med i husstyret på Lagre'? Mangler fortsatt en jente fra Namsos U, en jente og to gutter fra Høknes U pluss ei jente fra Olav Duun vgs. Rop ut om du er interresert!

(Bildet er fra en av mine matteprøver i fjor, savner den læreren!)

RAIN

Høsten er i gang, det er september og det pøser ned her i byen. Dagen ble startet med en samtale på sykehuset, og nå sitter jeg og venter på at klassen skal komme tilbake fra gymtimen. September er i gang og det er 104 dager til jeg blir 18.

Angrer for at jeg ikke gikk i kantina mens det fortsatt var oppholdsvær..


Har starta å lese denne boka igjen, selv om jeg egentlig foretrekker å lese på engelsk. Leste den i 2008, men har glemt så mye at det var på tide med en oppfrisking.
hits