august 2010

HÆPPI IGJEN

Etter en dag med mye frustrasjon og sinne er jeg endelig hæppi igjen. Takket være min grafikertante som sponset elevbedrifta med logo! Hvis ikke alle er enige i at den er dødsfin kommer jeg til å slå hodet i veggen og sperre meg inne under en trapp.

FEILKALIBRERT TIDSMASKIN

miniraptor
oslo
Feil sted, feil plass, feil rom, feil tid.
Æ har ei feilkalibrert tidsmaskin.
//Hopalong Knut

NAZI'S / ISRAELI'S


Hva nazistene gjorde mot jødene satt opp i mot hva Israelere i dag gjør mot Palestinere.

FIX

I need a fix cause I'm going down.

// Happiness is a warm gun //

DINO

dino
Meg og Rex i Oslo.

PEACE IN PALESTINE


Det er klart, det blir noe annet når du prater med araberne,
nå er det de som ikke har noe å dra tilbake til.
  - Gatas Parlament

HISTORIE

Har ikke fått hilst så mye på internett de siste dagene, siden det å ha ansvar for et helt hus alene er mye travlere enn man skulle tro. Vasker klær, rydder hele tida, lager mat og vasker kopper (oppvasmaskina har røket..).
I morgen starter heldigvis arbeidet på ungdomshuset igjen, og jeg får masse arbeid å kose meg med fram til åpninga i neste uke.

Nå skal jeg være flink pike og lese nyere historie.

Tenk å gjøre lekser mer enn en halvtime før de skal være ferdig da! Herre, tror det er noe galt med meg.

HOME

For cirka tredve minutter kom jeg inn døra til en svært lykkelig katt, med sekk og tung koffert etter fire dager i Oslo. Kjenner føttene er såre etter all gåinga hele dagene, men dog utrolig lykkelig! Har fått sett AHA live, hilst på Ina, og handlet masse fint for pengene jeg hadde med meg. Fikk også hørt deler av lydsjekken til Gåte på fredag, men kunne tenkt meg å sett hele konserten, synd det ble for dyrt..

Skal fortelle mer og gi dere noen bilder når jeg har litt bedre tid og mer energi. Nå skal jeg hente brød fra fryseren, mekke meg noe mat og lade batteriene for tur med klassen i morgen! Vemodig å dra fra Oslo, men er bare enda mer gira for å jobbe hardt så jeg kan komme inn på skole der nede. Nå starter hverdagen for alvor!

God natt.

OSLOTUR

Om ikke alt for mange timer hiver vi oss i bilen for å kjøre helt til hovedstaden. Som alltid foran slike bilturer er kroppen i ulaget, og føttene skjelver. Hater å kjøre bil så lange strekninger!


Siden det er trasig martnad i byen for tida har masse butikker salg, noe som er den eneste fordelen med å sette opp boder så det er helt umulig å kjøre inne i bykjernen på grunn av alle folka. Fant endelig en ny skjorte som garantert vil bli brukt masse frammover! Fikk skjorta og to andre topper til 100 spenn! I tillegg er skjorta Cheap Monday, som er ett av mine favorittmerker. (Ikke at jeg kan navnet på så veldig mange altså..)

Ønsk meg god tur til Oslo da!
Er utrolig hæppi for at jeg får så mye stipend i august at jeg kan bruke litt ekstra der nede! Wihu!


ÅRET


I år er året. Året jeg har sett fram til siden barneskolen, og samlet på røde lapper selv. I år skal jeg selv på blåtur, på grisfest, beskue ølstafett og gå i rød bukse. Året vi er størst. Dette året bringer sytten dager med raving, hoing og bakrus. Dager med oppgitte lærere og forfølgelse av ungeflokker.
Men dette året bringer også hard jobbing, lange dager, høyere krav og nye fag. Mer øving, mer pugging, mer lesing og lengre presantasjoner.

For et år det skal bli...

BOTNAN

I går besøkte jeg Karin i Botnan.
karin

Vi nøt brus og kjeks i Botnansola,


før Karin vant i Ludo.


Vi smugspiste rips på det skotskrutede pleddet mitt,
rips

og bestemte oss så for å hilse på hestene på jordet.

hest

Så gikk vi en lang tur for å finne kuene (vet at det egentlig heter kyr i flertall, men kuer er et mye mer morsomt ord!)
ku

De ville ikke hilse på oss, så vi måtte nøye oss med å se på dem.
ku2

Til slutt fant vi en frosk som latet seg i sola, som vi klappet litt før vi gikk tilbake til pleddet for å sole oss.
frosk

Jeg ble solbrent i halve ansiktet, men bortsett fra det var det en strålende dag, og jeg gleder meg masse til Karin skal bli ferskisen min på onsdag!

BOTNANDAG

Om cirka en time drar jeg til Botnan for å besøke Karin, noe jeg har gledet meg til helt siden fredag. Håper bare det klarner litt opp før jeg drar, for nå er det heelt overskyet, og det er jo ikke lov når jeg skal på besøk!


I går fikk pusekatten min seg halsbånd, og nå hører jeg alltid hvor hun er, for det var jo jammen festet en liten bjelle til båndet!

GOOGLE MAPS

Helt siden jeg var lita har jeg vært google-fan. Google er min ektemann på internett og beste venn når nøden er størst. Så tenk hvordan jeg reagerte da Google Maps-bilen kjørte beint forbi meg og tok bilde av meg i min egen innkjørsel for noen uker siden! Hadde helt glemt å fortelle dere om det! Tenk det da, det kommer til å være bilde av meg på google maps når du går forbi huset mitt i street-view. Gleder meg sykt til å se!

ASDFH TR RGHLJN. MIND BLOWN!

MY MILKSHAKE BRINGS ALL THE BOYS TO THE YARD


Jeg lever fortsatt på "JEGKLARTETEORIEN"-bølgen, og har begynt å glede meg til skolestart. Er som en seksåring når det kommer til å være stolt av den nye skolesekken min og treninga har begynt å gi resultater. Bare synd jeg aldri klarer å si nei når bruttern lager milkshake, men pyttsann.
Muttern kom hjem fra Oslo med ny øresnurr til meg i går, så nå måler hullet 6mm. *Klapp på hodet*

Flere som starter på skolen om bare fire dager?

I GÅR

Fikk jeg mail fra forfatteren av Mornings in Jenin; Susan AbulhawaOg jeg besto førerprøven for klasse B (bil) med bare 3 feil!


MORNINGS IN JENIN


Mornings in Jenin er en bok om menneskene i Palestina, om massakrene som blir hysjet opp, om å leve i apartheid. Om kjærlighet og hat, om krig og fred. Om familier og et folk uten hjem.

Les den.

DESKTOP


Ny desktop igjen, (funnet på Tumblr).

Bildet er linket tilbake til kilden, as always!

FRED OG FRANK


Dette er mine to nye, nydelige, ørkenrotter som har fått navnene Fred og Frank. Vet ikke helt hvem som er hvem enda siden jeg ikke ser forskjell på dem særlig godt.

Siden jeg allerede har èn fra før har jeg store planer om å sosialisere disse tre så jeg ikke trenger å ha to bur på rommet, men idet jeg introduserte den ene sorte for min brune Marcello ble det slåsskamp. Noe som resulterte i to bitt på fingeren min.


Så om noen der ute kan noe om ørkenrotter og sosialisering, rop ut!

NYE KATEGORIER! WIHU

Så: jeg har TO nye kategorier, og nå skal jeg bli flinkere til å sortere ting. PROMISE! Så om dere vil se alle de fine tingene jeg lager i photoshop eller mine flotte bilder må dere klikke på "Brillefint" mens i "Nådeløs" kommer jeg til å legge alle tingene jeg finner på Tumbr + andre morsomheter. I "Mitt hjertes trell" kommer alt av personlig kliss. "Tidenes tidsfordriv" huser alt annet.

Sounds good?

OM Å BLI VOKSEN


Føkk teoriprøven til bil, jeg flytter til et sted jeg kan kjøre scooter hele året.

Er så frustrert at jeg nesten river av sidecutten, og jeg er iallefall ikke noe morsom å være i hus med. Er hos pappa atm, og han tester meg på teori samtidig som jeg blir mer og mer frustrert over alle de selvmotsigende spørsmålene. Yarr..
I morgen skal jeg trene utholdenhet med Wonka pluss i banken med muttern for å opprette en regningskonto... og folk lurer på hvorfor jeg heller vil spise is og se Toy Story.

hits