juli 2010

HAPPY BIRTHDAY


Kvinnen bak karakteren som forandret hele mitt liv, som fikk meg til å tro på magi, har bursdag. Den bebrillede, sorthårede gutten med lynarret deler dagen med henne.

Gratulerer meg dagen, Joanne Kathleene Rowling og Harry James Potter.

SYK


I dag har jeg jammen blitt syk, på den første feriedagen min. Universet er skikkelig bitch idag.

GRAVEMASKINFØRER


I dag har lillesøstra mi kjørt gravemaskin! Sola strålte ned på oss i dag også, og naboen utnytta anledningen til å grave opp hagen. Vi måtte nemlig planere, og i morgen skal det sås nytt gress!
Vilde (søstra mi) satt lenge på trappa og titta bort på den store gule maskinen, så naboen kom og løfta henne inn i førerhuset hvor hun satt med store øyne. Snart skal hun og nabojenta få dukkehus, og det blir så sykt morsomt! (Vi bor nemlig i tomannsbolig, derfor deler vi litt av hvert. Funker som bare det!)

/DIE

Det ble ingen vind i dag, derfor henger Buzz fortsatt i taket. Løp så fort føttene ville ta meg nedover bakken for å prøve å få han opp i lufta, men han falt i bakken gang på gang. Til slutt syntes jeg å synd på han at han fortjente en pause.

I morgen derimot skal det blåse nok til å sende Buzz til evigheten og forbi!

WORKWORKWORK


En time til jeg starter på jobb, og derfor sitter jeg inne og avkjøler kroppen. Hullet i øret mitt er nå 5mm og jeg er skikkelig stolt! Iip, håper det gror fort så jeg kan kjøpe 6mm når jeg skal til Oslo.
Har starta på "The Road" av Cormac McCarthy idag, hurra Ark og 3 for 2 på alle engelske pocketbøker.

TO INFINITY, AND BEYOND!


Et bilde sier mer enn tusen ord, men om noen er i tvil er dette min splitter nye Buzz Lightyear drage! Toys r us hadde én igjen (utstillingsmodellen), fordi de hadde slutta å selge den, så jeg fikk den for 50 spenn! Krysser fingrene for strålende sol og masse vind i morgen!

DISTRICT 9


Anbefaler alle å se District 9! Den var.. utrolig. Peter Jackson løw.

I morgen stikker jeg til Trondheim sammen med muttern, bruttern og lillesøstra. Da jeg sa til bruttern at jeg skal kjøre store deler av veien ble han litt mindre gira.. han er ikke så høy i hatten når jeg sitter bak rattet. Skjønner ikke bakgrunnen for det i det hele tatt.. uansett; hold dere av veiene i morgen.
God natt.

SOLKIDZ

adrian
Ikke akkurat noen drømmebakgrunn (eller forgrunn for ikke å snakke om det.....), men kidden er hæppi, så se på han istedet!

adrianogvilde
Soldag nummer to på rad i Namsos ble tilbragt på verandaen sammen med min mor, min tante, lillesøstra og søskenbarnet mitt. Hvis det blir flere sommerdager skal jeg seriøst stjele han og ta flere bilder, han er jo så blid og glad på disse!

SPOCK


Photoshopskills 2.0

STAR TREK 2009


24,50 kosta denne filmen, så da kuppa jeg den istedet for å leie. Ble positivt overrasket, og det hele endte i at jeg så episode 1 av Star Trek the Original Series. Digger Spock allerede. Så nå fikk jeg brått en ny serie å følge med.
For et liv.

SOLDAG


Har tilbragt stort sett hele dagen i sola, med Frodo og gjengen, brus og is. Desverre forsvinner den for oss så alt for tidlig på grunn av nabohuset som må være på føkkings tre etasjer, så da klokka ble halv fem trakk jeg inn for å se ferdig a very potter sequel (sjekk det ut på youtube!). Tror jeg fikk litt farge idag! Så nå er det bare å krysse fingrene for at været holder seg helt til jeg skal på jobb igjen på onsdag.

FRIHELG!

Fikk besøk av Petter på jobb :D
Etter å ha inntatt mammas taco sitter jeg nå og slækker i senga sammen med Macen. Merker at han begynner å bli litt gammel, han har bare 2Gb ram og 60gb harddisk stakkaren, så når jeg flytter for å leve de glade studentdager må han nok pansjoneres til fordel for en unggutt.
Forrige lørdag jobbet jeg åtte timer, og da var jeg så heldig å få Petter på besøk! (Bildet, om noen ikke skjønte sammenhengen). Tror han hang sammen med meg i to timer eller noe! Da fortjener han jo ansiktet sitt spredd over cyberspace, eller hva?

Nå skal jeg slappe av med Cherrybomb, rett etter at jeg har sett ferdig A Very Potter Musical!
Dessuten har jeg frihelg! For første gang på.. lenge! OG det er meldt fint vær. Tenk det da folkens, jeg skal ha fri SAMTIDIG som det er fint vær. Djises Krist, nå går verden under.

(Og Frodo og Sam har akkurat kastet ringen i Mount Doom i boka mi.)

LUMOS


Se så flink jeg er i Photoshop. God natt stalkers.

A VERY POTTER MUSICAL

Klikk her for å se musikalen en gruppe Potter-fans lagde. Startet akkurat på, og så langt virker den rimelig morsom!

KRUUS

krus2
Fridagen min tilbragte jeg delvis til å sove lenge (hele 50 minutter mer enn jeg vanligvis gjør!!), chille i sofaen pluss å drikke kaffe med Marthe som reiser tilbake til Oslo om bare 1,5 uke. Hu skal ut å reise masse med skolen i år og som jeg har forstått det skal hun låne 28mm min, og den fikk hun teste sånn smått i dag. Endte opp med dette bildet på mitt kamera, som jeg bøffa for å Photoshope litt med.
Som vanlig satt vi med hver vår kaffekopp og hver vår iFån, svært sosialt. (Neida, vi er ikke usosiale. Var koselig å se henne igjen, blir jo ikke så ofte når hu flytta fra meg for å leve det glade liv i Christiania.)Om ikke lenge kommer denne skjønnheten dumpende ned på postkontoret for å bo sammen med meg. Ender garantert med at monsteret av en skoledata jeg eier ikke får plass neddi den, men den tid den sorg. Fin er den uansett.

God natt da stalkers, løw u all!

PS:
Skal prøve å bli flinkere til å bruke Tumblr-bloggen min! Om noen av dere har blogg på Tumblr så skriv opp linken så jeg kan stalke dere!

ZAZU


Scar: Syng for meg, Zazu
Zazu: Verden er vårt felles hjem
Scar: Åh, nei, alt annet enn den..
Zazu: Nå har jeg plukket meg ned en kokosnøtt, didelididi, flere andre ligger alt på rad, store småe..
Scar & Zazu: ..noen som meloner
Zazu: Dette hadde jeg aldri måtte gjort for Mufasa..
           - Løvenes Konge

Treningsblogg

Akkurat kommet inn etter en lang, lang sykkeltur. Okei da, ikke så lang, men ble forbanna sliten! Har alltid vært en motstander av fysisk aktivitet, men har måtte se frykten i hvitøyet de to siste dagene. Igår ble det vannblemmer på fire av ti tær sammen med pappa, og i dag ble det gelelår sammen med sykkelen til bruttern.


Rød og svett i panna. Buzz sier hei i bakgrunnen.
Så om det er noen i Namsos som har lyst til å pine meg gjennom noen treningsøkter, så feel free til å ta kontakt. Det eneste kriteriet er at dere må være i dårligere form enn meg, så jeg kan føle meg supersprek.

Brb, skal bare besvime litt i senga mi.

OFF TO WORK


I dag har jeg kirsebær i ørene, og siden sommeren aldri varer mer enn én dag i Trøndelag måtte jeg ty til langarmet skjorte. I kveld skal fattern bestille ny skolesekk til meg! Har hatt ny skolesekk på "to buy" lista siden jeg starta vidregående, og fant ut at det var på tide å gjøre noe med det..
Tusler meg en tur til byen nå, og om en time skal jeg på jobb!
Går til byen av to grunner:
1: det er bra for kropp og sjel og sånt
2: jeg er snart tom for bensin og er tom for penger.

PS:


Om noen har sett ei hvit og grå katt vandrende rundt på Guldholmstranda i Namsos så ta gjerne kontakt. Vår kjære Anfield er bortevekk.

ROHAN


Gandalf did not move. And in that very moment, away behind in some courtyard of the City, a cock crowed. Shrill and clear he crowed, recking nothing of wizardry or war, welcoming only the morning that in the sky far above the shadows of death was coming with the dawn.

 And as if in answer there came from far away another note. Horns, horns, horns. In dark Mindolluin?s sides they dimly echoed. Great horns of the North wildly blowing.

Rohan had come at last.

J.R.R. Tolkien, The Lord of the Rings: The Return of the King

GRATULERER MED DAGEN

I dag har min kjære far bursdag, det feirer jeg vet å .. gå på jobb. Været er strålende her i Trøndelag for tida, men jeg er overbevist om at når jeg først får litt fri kommer det til å bøtte ned igjen.

Nå skal jeg suse ned på rema og handle frokost! Tudeluu.


Idag har jeg på meg kjole, nei nå står ikke verden til påske folkens.DESKTOP


Har visst en "tilbake til barndommen"-dag. Løvenes Konge sender gåsehud gjennom kroppen.

TOY STORY 2
Har en date med Buzz. Fikk denne fantastiske figuren med lydeffekter av min bror. Barndomsdrøm made true. Hadde litt penger til overs etter burgerspisinga, så nå har jeg Toy Story 1+2 i spesialutgave på dvd! Brb, stikker til Aldriland.


BAMF*

*Bad-ass motherfuckerDUMBLEDOREBildet er linket.

TOY STORY


Ha en fin onsdag (er det onsdag?) jeg skal på jobb. Skjerfet blir med, og det har blitt langt siden i går! Må jo snart kjøpe mer garn. Djises.

SLYTHERIN


Som den stolte smygarding jeg er har jeg starta på årets strikkeprosjekt; skjerf. Har snart brukt et helt nøste med grønt, og min mor er stolt som en hane over at jeg viderefører hennes håndarbeidsgener. Tror ikke jeg skal strikke mariusgenser med det første, men ett sted må man jo starte, right?


kim
Tok dessuten dette svært beskrivende portrettet av min bror her om kvelden/natta. Slik sitter han stort sett hele tiden. En dag kommer han til å falle om foran sin elskede iMac, og da skal jeg bøffe den.

LION KING

AFRAID

friis
I'm not afraid
Of anything in this world
There's nothing you can throw at me
That I haven't already heard
I'm just trying to find
A decent melody
A song that I can sing
In my own company

U2//Stuck in a moment

HUGH LAURIE

TIL KARIN

Remus Lupin spam, you're welcome.HOUSE MD


Den perfekte måten å jage tida med stokk på.

REMUS JOHN LUPIN


"I was also playing with that [intolerance] when I created Professor Lupin, who has a condition which is contagious, of course, and so people are very frightened of him; and I really like Professor Lupin as a character because he's someone that also has a failing, because although he is a wonderful teacher (one I myself would have liked to have had as a teacher) and a wonderful man, he does like to be liked and that's where he slips up. He's been disliked so often that he's always so pleased to have friends, so he cuts them an awful lot of slack."
JK ROWLING on Remus Lupin

Bildet er linket.

Tom Felton


Ligger hjemme med feber istedet for å pærtey all night long i attenårsdag. Da er det greit å finne bilder på tumblr.

Bildet er linket.

Stayin' up all night


Fikk ikke sove i går, så var våken og chatta litt med Aslak fra Gatas istedet. Snart fyker jeg på jobb i åtte timer (...) selv om jeg har mest lyst til å være hjemme og sove til i morgen.

Draco Malfoy


'Draco, Draco, you are not a killer.'
'How do you know?' said Malfoy at once.
He seemed to realise how childish the words sounded;
Harry saw him flush in the Mark's green light.
'You don't know what I'm capable of,' said Malfoy more forcefully,
'you don't know what I've done!'

Harry Potter and the Half Blood Prince - The Lightning-Struck Tower

FLUTE


Fant et gammelt bilde på harddisken idag, fra sommeren 2008. Vi var et par stykker som fikk i oppdrag å ta bilder til et platecover (korpset jeg spilte i før spilte inn plate, woho!). Anywho; dette er meg og min fløyte fra før jeg skada meg. Men nå skal jeg endelig spille igjen, etter et år på sidelinjen! #randomfacts

Frustrated
Bildet er linket.

figting for
Bilde er linket til kilden.

Priorities

Stuck

Vilde Sofie

imm006_6A

imm005_5A
Vilde Sofie gjennom Nikon F70 som jeg fortsatt driver og lærer meg. Analogt skal ikke være lett.

DumDum Boys @ Norwegian Wood

imm000_XA

imm001_7A

imm004_21A

imm003_18A
DumDum Boys på Norwegian Wood gjennom et engangskamera fra Chlas Olson.
hits