juli 2009

pakkelass

bilde 73

her er det som blir med til storås i morgen. sekk på 50 liter, stappet med alt fra klær, øl og iPod høytaler til converse og reisesyketablettet. så er det soveposeposen med; sovepose, undertøy, håndkle, mobillader og en hengelås.
dermed er det en campingstol (blå) og ei svart bøtte for å kjøle ned øl i, med mat, støvlær og hawaianas i. kristin sa jeg skulle ta med slipperser for ikke å få fotsopp i dusjen (?!).
nå sitter jeg her med bankende hjerte og gruer meg litt til bussturen. dere skjønner; jeg hater å sitte på buss. og ikke sånnder, "jeg hater virkelig majones assa!" her snakker vi pur angst, med hjertebank, rask pust og en følelse av at alt kommer til å gå galt. derfor tar jeg alltid reisesyketablett når jeg skal ut med buss over lange strekninger, fordi da blir jeg rolig. utrolig nok. og så lenge det funker er det greit.

jeg er heldigvis ferdig med antibiotika-kuren for den føkkings urinveisinfeksjonen, men skal ikke bade fordet.. dårlig idé. og siden jeg har en sånn utrolig snill odin slipper jeg å ta med verken liggeunderlag eller telt, for det har jo flatangerfolket nok av.
så krysser vi fingrene for at han flytter på hybelen FORT nå.

SNAKKES PÅ STORÅS FOLKENS!


hvis noen lurer..

på hvorfor jeg poster så jævla lite bilder for tida er det fordi jeg hat gått hel-analog.

img0011

nikon F70
nikkor 85mm f/1.8
nikkor 180mm f/2.8
nikkor 28mm f/2.8
nikkor 28-70mm f/3.5

så vet dere det!

storås-foreberdelser

i dag har jeg fått gjort unna en god del til storås; har kjøpt to engangskamera, bøtte for å ha vann i så vi kan kjøle ned øl, tørr-shampo og hentet sekk. samt funnet reiserute og fått penger til turen nedover.

nå sitter jeg og legger kabal og bare slapper av.

og jeg har blitt invitert til 50talls-party hos maja og karin! blir morsomt, men aner ikke hva jeg skal ha på meg.. det tar vi når jeg kommer hjem!

føkkings regn

ja. for det regner. ikke hele tida, men på lumske tidspunkter. så om en time når jeg skal kjøre scooter til byen, ja da regner det garantert.

det er tre dager til storås, og vi har fortsatt ikke fått bekreftet skyss fra namsos til steinkjer klokka 7 på mårningen, noe  som bekymrer meg litt. men: det årner seg alltid. meh.
jeg har i det minste pass og telt og teltskjøter i boks, utrolig nok. har fortsatt ikke vaska klær.. faen.

twilight zone

nå stikker jeg til ei hytte i huttiheita. null strøm eller internett i 24 timer. jeg kommer nok til å krepere...

joanne kathleen rowlingjeg tror aldri jeg kommer til å elske noe så høyt som jeg elsker hennes bøker, det er uforklarlig, men jeg må bare lese dem om igjen og om igjen.what's in your bag?

jeg digger flickr, så utrolig mye kule bilder og grupper å sørfe gjennom! her er favorittgruppa mi; what's in your bag? den går ut på; netopp: å legge ut bilde av hva du har i veska di. det er utrolig morsomt å se hva folk har med seg fra dag til dag. og jeg er hele tida innom for å sjekke om det har kommet nye bilder! jeg er addict.

secrets

onbackimgladthatididnt

dette er nok en av de mest rørende hemmelighetene jeg har lest til nå

valgkamp og sånt

jeg syns politikk er viktig, og interresant. jeg griner om dem jeg ikke vil skal vinne gjør det.
tok netopp denne testen på vgnett for å finne ut hvilket parti som er nærmest mine verdier. hvilket parti får du? og tipp hva jeg fikk!

sitter å lader opp til jobb, selv om det fortsatt er en stund til. jeg krysser også fingrene for at fattern skal på storås neste uke, så jeg slipper å ta buss! bli me da fattern!

tenk at jeg skal få se igjen kaizers gutta i neste uke! det blir bare.. heftig!

tumblr

denne morgenens prosjekt var å mekke meg en tumblr blogg. den kommer til å være engelsk, minimalistist, fylt med quotes, bilder og slikt. altså; en helt annen type en den her som er min dag-til-dag, negativ og klage blogg. suprt.

klikk her, her eller her for å komme dit. vel bekomme.

mastering html

vel..
bilde 62

nå leser jeg litt sånn for å gjøre bloggen, forhåpentligvis, litt penere.
wish me luck.

svettlan

bilde 60

ofte hørt:
- æ snakke itj orkish!
- holdkjæftndin!
- kain du send mæ colan?
- morten.. kain du hent meir cola?
- litt bære
- morten! ta åsså boost mæ!
- næi faan æ raide!
- die, bitch, die!
- stine, kain æ lån scootern din å stekk å ta sol?
- det e itj pokemon du spælle heller da..
- æ ska gi dæ...æ
osv.

med andre ord: vi 'koser' oss.

harry potter og pizza

i dag er den store dagen! 17.juli, dagen vi har ventet så lenge på. større en 17.mai, større en alle andre 17.dager noen sinne. i dag er det premiere på harry potter og halvblodsprinsen!! (i norge iallefall, fordi norge er et drittland og er ikke med på verdenspremieren.. føkk).
billettene er bestilt for lenge siden, og de skal skrives ut i dag. det hellige papiret som skal overekkes til mannen med blippe-tingen på kinoen.

nå venter vi bare på frokosten vår; en meksikaner (nei, ikke en sånn meksikaner) og en stor cola fra pizzabakeren. levering er det mest geniale som ble oppfunnet, like etter mac, hjulet osv.

prækast i et annet liv broder!

ikeahelvette

altså.. ikea har fantastisk fine møbler, de holder godt og er billig. i dag fant jeg ut hvorfor de er så helvettes billig også! du må nemlig skru opp faenskapen selv, heida. etter å ha pakket ut kommoden min, så jeg litt på bitene og de x-antall skruene som lå strødd utover: "pappa! jeg skjønner ingen ting!"
vi satt sikkert en time før vi fikk opp den lille jævelen.

ja til at ikea skal sende ut sånne små husnisser som kan gjøre jobben for deg! jaaa!!

det ble en trist affære på eplehuset i dag, mac'en min ble sendt inn for tastaturplate-bytting, og det tar nok 10 dager før jeg ser min elskede igjen. jeg griner.
nå er jeg støkk med en forbanna klump av en skoledata som veier et tonn. den veier faktisk mer en maren sin. fakta faan. hvorfor skal min veie så mye mer da liksom, hæ? hæ?

jeg kjenner jeg blir oppgitt.. ikke hadde de flere understell til datastolen jeg skulle ha heller.. de hadde selve stolen men foter/hjul, neeeida. det var de tomt for gitt. hvorfor ta inn forskjellig antall av de to delene? kan noen svare meg?
arghhhhh... ikea... jeg hater deg.. litt iallefall.

halsen min blir heller ikke noe bedre!
og jeg vil ha kake.

nikon f70

pappa har laget den beste avtalen noen sinne! mot at jeg passer søstra mi til sammen fire lørdagskvelder får jeg dette nydelige kameraet:et nikon f70 med objektivene nikkor af 85mm f/1.8 og nikkor 185mm f/2.8

det er analogt, altså; ikke digitalt. og bildene må fremkalles. til gjengjeld lager det de nydeligste bildene noen sinne!
vet noen prisen på en filmrull i dag?

spinebreaker

jeg forstår ikke at noen orker å betale for wow når man kan spille på spinebreaker. det er den beste privatserveren jeg har prøvd noen gang. lvl 22 på en time eller noe. dropraten er super og du tjener dritfett.

w/keyla

adobe illustrator

hvis noen lurer på hvorfor headeren min er skikkelig sugen (det gjelder foresten resten av designet også...) så er det fordi jeg driver å eksperimenterer litt i adobe illustrator. headeren er det første jeg har laget i det programmet, ikke at det er så mye stress å skrive altså, men hallo! jeg brukte lang tid på å skjønne greia!
jeg venter fortsatt på at det perfekte designet skal komme deisende ned i trynet på meg. jeg har noen sånne: rett i trynet opplevelser. men de kommer alt for sjeldent for tida..
jeg har en liten idé though..

jeg gleder meg til neste uke. særlig fordi jeg skal harry potter premiere! billettene er bestilt og i boks og hele pakka.

nå skrudde jeg på regnet igjen.
en dag må jeg bare lage en video om denne fantastiske puta!

takk gud, jeg har et liv!

vel.. jeg har egentlig ikke gjort så mye idag, annet en å være litt i byen, spise, kjøre og ha det morsomt. var ute å råna litt med cicilie og anniken før cicilie kjøpte kebab-pizza, som forøvrig var svært god.
som vanlig ble det en tur innom morten for å geeke wow på privatserver (spinebreakerwow ftw!). og ja! vi har vært på kino også! istid 3, ikke like bra som enern, men god. altså; når sid (SPOILER:) adopterer tre dinosauregg! hysterisk.

jeg vet ikke om jeg vil kalle wow et liv, men som dere vet; det fins ikke noe virkelig liv, kun afk!

dette er bruce:
bilde 55

har dere foresten sett brillene mine på denne bloggen før?
jeg har astigmatisme (føkk!!). altså; skjeve hornhinner. virker som om alt er galt med meg for tida! først øynene, så hodet.. hva blir det neste? mister jeg beina også eller?

nå sitter jeg å hører på puta mi som lager regn-lyd. utrolig deilig egentlig, så slipper jeg å ligge i dusjen for å slippe unna tinnitusen!

og hey! jeg var på europris, og gjett hva de hadde!:
bilde 59

radio/ipod høytaler til 100 kroner! (egentlig 149, men den var feilprisa, hihi). funker som faan!
jeg vet; jeg har usaklige plakater hjemme hos pappa, men har ikke gidda å ta dem ned. jeg liker ikke de helt hvite veggene, kjennes ut som om jeg er på isolat eller noe.

jeg er fortsatt syk i halsen, og den moderne legevitenskapen kan ikke gjøre en dritt for meg. hva er det mye til krav da? bare gi meg en blå pille så er jeg fornøyd.. arghhh...

løvenes kongefler en meg som er enig i at dette er den beste disney-klassikeren?

skal det være litt bølgeskvulp?

hepp hepp!
sykehusbesøket gikk fint, og det ente med at jeg ikke har en støyskade som dumme første damen trodde. damen på sykehuset sa til og med at jeg hørte så godt at jeg sikkert hører gjennom vegger også!
de fant ikke ut hvorfor i vide verden jeg har tinnitus, men jeg fikk en hodepute som jeg kobler i en boks, og som dermed lager lyd. jeg kan velge bølgeskvulp, elv, vind, regn osv. hoho, morsomt. det beste var da jeg fant ut at jeg kan koble på ipoden. dermed sovna jeg på nyputa med der polizei rundt meg. herlig, herlig.

bilde 51

med løvenes konge trekket blir det ekstra bra!

vannmelonkos og tinnitushelvette

pappa psyker meg opp til morgendagen med litt vannmelon. det har seg nemlig slik at jeg skal på sykehuset for noe testing osv i morgen klokka 8.45 (hvem i hele verden setter opp timer så forbanna tidlig??). siden det virker som om tinnitusen er svært glad i meg, så håper jeg å kunne få hjelp til iallefall å sove!
føkkings pipelyd.
i tillegg har jeg en hyggelig susing i venstreøret, nesten som den lyden du har idet alt vannet du har i øret etter å ha bada er på tur ut. tror jeg bare skal lobotomere meg jeg..

bilde 50
trøtt og jævlig etter en dag på sofaen. det er hardt å være meg. bu-føkkings-hu.

ønsk meg lykke til i morgen, og kryss fingrene for at han kan punktere noe i øret så lyden forsvinner. det hadde vært deilig det!

jeg holder på maten!

jeg har spist en stor skål med ris, mais og grillkrydder, samt en dobbel cheeseburger (bare halvparten, vel og merke) fra mcdonalds. jeg holder fortsatt på maten et par timer senere, og det lover jo bra! så avblås svineinfluensa-alarmen!

skal kanskje til en kompis å se mannen som elsket yngve i kveld, men vi  får se det an på formen. pluss at jeg må til trude å hente sakene jeg glemte. typisk meg.

og pappa: jeg vil veldig, veldig gjerne til brønnøysund 15.juli. det er helt greit for meg!

velkomstkomité

jeg sitter nå på scooteren utenfor huset til trude og venter på at hun skal komme hjem. det er kaldt, men har gledet meg til hun skulle komme hjem i 2 uker nå, så det er verdt det. dessuten har jeg passordet til nettet deres, så jeg kjeder meg iallefall ikke!

trude, dra deg hit!

bilde 49

trondheimstur #2

i morgen bærer det av sted til trondheim, igjen. denne gangen sammen med min kjære far, bror og søster. for min del kommer nok alle pengene til å ryke på nye møbler til mitt forfallne rom, ikea er tingen! hentet noen småting fra mamma som liksom er litt til overs som skal få oppholde seg her. gleder meg til å få byttet ut de stygge møblene som jeg arvet at min bror da mamma flytta..
skal bli godt å shine opp, særlig med tanke på at jeg får besøk neste helg. hohei.

jeg hater å stå opp tidlig..

the cloud of twilight is looking good today!
de som ikke elsker zelda twilight princess er enten dumme, ellers så har de ikke prøvd det.

hårklipp.. nuh!

jeg har utrolig lyst til å klippe håret kort.. rett og slett fordi jeg hater krøllene som dannes når jeg får langt hår. men på en annen side har jeg spart helt siden sommeren 2008 for at det skal bli langt igjen.. og jeg liker hestehalen min.
krøller burde vært forbudt!
i mitt tilfelle krøller håret seg innover. hva slags hår krøller seg innover?

bilde 48

imago

jeg er sykelig opptatt av bilder. bilder er noe som fascinerer meg, og som forteller meg så mye at jeg blir lamslått.

dscn0591

dscn0697

dscn0701

nå gleder jeg meg til min kjære trude kommer hjem. til flere helger med øl og vin. harry potter med gode mennesker og sløve sommerkvelder på et svaberg. jeg gleder meg til denne uken er over, til helga og godt selskap.
for hvem kan si nei til et glass vin på balkongen med et fantastisk menneske?

jeg har mista

jeg har mista/finner ikke min nikon-kabel. og fordi kompaktkameraet mitt skal være så sta og ha annen utgang en alle andre kompaktkamera får jeg ikke overført bildene mine! arghh. verden er så dum iblant!
jeg skulle liksom laste opp bilde til 'what's in your bag' gruppa på flickr, men neida! noen som har en kortleser å donere til meg? for SD-kort.
om en time hiver jeg meg på scooteren i retning namsos storsenter og bennis musikk. håper arbeiddagen går fort, for jeg skal ut å grille og pilse i kveld! og dessuten gleder jeg meg til å levere fra meg nøkkelen som jeg har hatt siden i går, siden jeg er meganervøs for å miste den! dukker ned i veska hvert 5.minutt for å sjekke at den fortsatt er der.. true story. var til og med opp i natt å sjekka!

den var der:
bilde 14

og hvis noen av dere spiller spinebreakerwow. så w/ keyla.
prækast.

hvorfor?

hvorfor kan jeg ikke bare få sove, slik som normale mennesker? argh.. jeg blir så oppgitt. føkkings tinnitus! det funker ikke å sove med en sånn lyd i hodet.. og nå ble jeg sulten i tillegg..

bilde 13
stem fram årets trøtteste tryne på www.stinefriis.blogg.no denne sommeren!

ja, jeg har pingviner over senga mi. det kryr av dem på rommet mitt.herlig på festivalcamp!

bilde 11

her er min rykende ferske festival-dør. øhm.. den ser mye bedre ut, men måtte bruke photobooth, siden mamma har bortført kompaktkameraet mitt.. jeg savner den helga skikkelig, og kunne tenke meg å campe slik mye oftere! blir nok flere festivaler til neste år!

og hvis noen lurer; ja, jeg har signert hopalong plakat. ja, de skal holde konserter igjen. nei, ikke i sommer. ja, det er trist. ja, jeg har vært på konsert med dem. ja, jeg hadde vip-billett (2 ganger). okei.. veldig mye hopalongprat her nå!

honey, I'm home!

trondheimsturen var utrolig koselig, og jeg fikk endelig treffe kristin for første gang på svææært lenge! handla masse, og fikk en ny datastol som macher mac'en min. ikke værst vil jeg si.
var innom eplehuset, og fant ut at det vil ta 5-7 dager å få ny tastaturplate på mac'en. hvordan skal jeg klare meg i 5-7 dager uten den? det blir et helvette uten like.. men det må gjøres før garantien går ut uansett. jo før, jo bedre.

jeg har brukt alt for mye penger, men fant mye av det jeg har hatt lyst på lenge, inkludert fake plug-ins!
jeg takker alle mulige høyere makter for mine skosåler som hjalp meg gjennom en lang dag med trasking (vi brukte forresten til sammen 3500 kroner bare på ikea..). jeg kjøpte også en pose med blåbær-te, bare fordi det hørtes kult ut.
så om noen vil donere meg et norges-glass jeg kan ha te-en nedpå, så blir jeg sjeleglad.

i morgen skal jeg atter på jobb, fra 16-20. jeg skal ta oppgjøret alene, noe som garantert ender i fiasko. kom innom å kjøp ei skive eller sju!

nå skal jeg finne meg mat, og lukke øynene litt. linsene har skært seg inn i pupillene mine i hele dag, og det er ikke spesielt godt..
bare jeg som plages med linsene?
hits