juni 2010

The prophecy


"The one with the power to vanquish the Dark Lord approaches... Born to those who have thrice defied him, born as the seventh month dies... and the Dark Lord will mark him as his equal, but he will have power the Dark Lord knows not... and either must die at the hand of the other for neither can live while the other survives..."

HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS TEASER


For kun minutter siden ble den sluppet, åååh, *speechless*. Nesten ti år har gått siden en liten, bebrillet gutt med et arr i panna kom inn i livet mitt, og det har ikke vært det samme siden.

John Olav Nilsen og gjengen

Jon Olav Nilsen og gjengen
John Olav Nilsen og Gjengen på Steinkjerfestivalen 2010.

MISSED ME?


Har dere savna meg eller? I knew you had.
Neida.

Festival var fint, bortsett fra regn og kulde som gjorde at jeg for min del (sammen med tre andre) avbrøt en dag tidligere, altså i går, og vendte snuten hjemover igjen. Tilbragte kvelden på samme måte som jeg planlegger å tilbringe denne søndagen; godt planta i sofaen med brus i DumDum-koppen og en god bok.
(Noen som ser hvor dopa øynene mine ser ut, eller? Djises).
Dessuten synes jeg Elkjøp er moltreig med å fremkalle bildene mine, men siden det er så billig må jeg vel bare belage meg på å vente.

SCOOTER


Etter å ha handlet en god del til helgas festival møtte jeg Marthe for en kopp kaffe, så tok hu nok et fett bilde og vi dro hver til vårt. I morgen blir det altså å dra seg ut av senga tidlig for å pakke det aller siste og vente på at Hanne skal hente meg. Snakkes over helga!

Foto: Marthe Vannebo

FROKOSTHerre, jeg har lite å gi dere. Har tatt lite bilder de siste dagene, siden de stort sett har gått med til å sove og jobbe. Venter fortsatt på de fem filmene jeg leverte inn til fremkalling i forrige uke, og når de kommer lover jeg noen godbiter!
På torsdag drar jeg på festival i én dag, fordi jeg ikke har råd til alle tre. Sånn går det når man skal kjøre opp og betale russebil samme året.

EDIT: Fattern mekka gratispass, wihu! Nå blir det festival med resten av FK-jentene!

Siste skoledag

lærere

trine

kor

klem
Torsdag var siste skoledag, og som vanlig var avslutningen virkelig fin. Lærerne hadde ett underholdningsinnslag, vi bakte kaker og det ble dans og musikk fra både første- og tredjeklassingene. Studielederen holdt tale og tredjeklassekoret hadde sin siste opptreden.
Om to måneder er vi tredjeklassinger. Sykt.

17.jun.2010


Lenge siden forrige PhotoBoothbilde nå, så tok den friheten. I morgen er min siste dag som andreklassing. Tenk, om to måneder er jeg minst av de eldste. Macen min har gått varm, det samme har dvd-spilleren og Grey's Anatomy diskene mine. Talen til i morgen er klar, og jeg er mer enn klar nok til å bli ferdig, ikke bare med andreåret, men med hele videregående. Tenk, om ett år sitter jeg sikkert i senga og gjør meg klar til å løsrive meg fra familie og venner, stå på egne ben og alt det der. Gleder meg sinnsykt mye til å flytte hjemmefra akkurat nå, men har planer om å utnytte det siste året hjemme så mye som mulig!

Grilling

kulingan

lisa

oda

anniken

kopp

Dagen har blitt tilbragt sammen med folk på linja, med grilling og volleyballkamp mellom lærerne og russen. Maisboksen måtte åpnes med stein og nøkkel, men den åpna seg til slutt! Skulle egentlig bare innom HM for å se etter en helt hvit genser, fant ikke genser, men jeg fant Anniken og Maren H, så da ble det kaffe istedet.

Oslo gjennom iPhonelinsa

Mens jeg venter på at bildene skal bli fremkalt får dere Oslo gjennom iPhonelinsa.DumDum, igjen


Et slikt bilde skal jeg henge på veggen min snart, kanskje allerede denne uka. Suger å ikke ha råd til ramme liksom. Må vel plukke ned noe annet, men det får så være. Elsker bildet, rett og slett.

Foto: Paal Audestad

Awesome

DumDum Boys var awesome. Jeg klarer ikke helt å beskrive opplevelsen av å se det bandet som har betydd mest for meg de siste årene opptre fire meter foran meg. Ord er ikke nok for dette. 

Raga Rockers


I kveld er det duket for første dag på Norwegian Wood. Oslo er så langt varmt og bra, og magen min er full av sushi. Første band på scenen er Raga Rockers, men jeg for min del gleder meg mest til DumDum Boys entrer scenen i morgenkveld! Marthe er svært snill med meg, og lar meg få sove på sofaen, U2 står på i bakgrunnen og det å tenke på at klassen min har vært på geografi-ekskusjon i dag er en av faktorene som får meg til at tro at denne Oslohelga vil bli som en drøm.

Foto: Marthe Vannebo

TVANGSKOS

tur3

tur2

tur1
Skogtur med 1&2MDD. Hyggelig, om du ser bort ifra alle oppoverbakkene, rotete hytte og for liten sovepose. Gjennomførte den tradisjonelle naturstien og grillinga som tar alt for lang tid fordi alle skal steke alt samtidig.

1.grilling
2.sneak peak på naturstien
3....

PICASSO

6.JUNI

bed

bed2
Fjernkontroll hadde vært noe.
I morgen skal klassen min på tur sammen med førsteklassingene, jeg hater slike skogturer, men det må vel gå på noe vis.

Og forresten; har dere sett at jeg har endra headeren?

Coffee

lagre2

kaffe
I en halvtime idag var jeg helt alene på ungdomshuset, noe som var skikkelig rart for det er alltid folk der. Etter en stund kom folka mine og holdt meg med selskap, Vegard hadde med brownies og Lisa hadde kjøpt is så det ble riktig så koselig.

Oppdaga i dag at jeg har fått 22 følgere på Bloglovin, noe som nesten blåste meg ut av senga. Trodde ikke det var noen som var interesert, men utrolig gøy!

Young

I am young, but I have aged.

Wizarding world

Det er sjeldent jeg blogger om konkurranser, men denne var alt for fristende.

Vinn en tryllestav fra the Wizarding World of Harry Potter HER.
Goshameg.

hits