juni 2009

dumdum freak

bilde 10

det er en fattig trøst at følelsen burde vært mye verre ifølge diagnosen!
 åh det lukter så godt når lunta brenner!

nord-trøndelags eneste platebutikk

platebutikken jeg begynner å jobbe på i dag er ifølge min tante nord-trøndelags eneste platebutikk, og det er jo ganske kult. opplæringa mi begynner i dag klokka 15, men jeg begynner ikke å jobbe før torsdag, siden jeg har shoppedag i trondeim i morgen.
gleder meg til å møte kristin igjen, det er alt for lenge siden sist! nå må du virkelig ta turen til namsos snart!
et av målene i morgen er å finne fake plug-ins til ørene, så om noen vet hvor i trondheim jeg kan finne slikt og pris på det, så blir jeg glad.

bilde 7

bilde 9

dette er vilde, verdens beste lillesøster. basta bom.engangskamera

engangskamera er undervurdert. i morgen skal jeg stikke å kjøpe meg ett.

cci2906200900003

cci2906200900008

cci2906200900011

(foto: maren)
ompa til du dør

dscn0660

jeg er hjemme fra steinkjer. helga har vært fantastisk! vi har hatt supert vær, bada, sola oss og jeg har faktisk fått farge! kaizers var desidert best. hepp hepp.

all my friends are dead

her sitter jeg, iført min småskitne neil young tskjorte. jeg har good tid, siden jeg aldri spiser før jeg skal ut på bilturer som er over 20 minutter. ja, jeg er rar.
det meste er pakket, alt som gjenstår å finne er hopalong knut jakka mi, som jeg ikke aner hvor er! og jeg må nok ha med diverse ladere, siden vi skal fikse telt med strøm. vi har med vannkoker også. oi.. bestikk.
hatten måtte bli igjen hjemme, siden den ble most nede i bagen. dritt.

det er utrolig godt å ha et søskenbarn som kan kjøre oss, siden jeg ikke hadde hatt sjans til å komme meg opp for å ta bussen.. som gikk for 5 minutter siden. yeah.
så vi skal plukke opp oda og mona redd nede i veien her, før vi suser avgårde. og vi bytter ut bilcdn til mamma med datarock. gogo!

jeg kommer til å være så blakk på søndag at det blir sykt..

kos dere i helga!
vi sees når sola går ned.

stine er sjef

jepp, det er jeg, for til høsten skal jeg få ha ansvar for ei gruppe folk på lagre' som skal dokumentere alt som skjer på ungdomshuset og få det på nett. så må bruke litt av sommeren på å finne folk. gi et hint om du er interresert.

og nå er macen fullt og helt min, siden jeg nå har overført de restrerende kronene på konto til selgæærn. vel brukte kroner.

nå skal jeg og mamma til kristin å hente teltet vi skal ha med på steinkjer i morgen.
prækast!

bursdagsstyr og pakkefan

vel.. jeg er omtrent halvveis i pakkinga. drar til steinkjer (woho.. steinkjer..) i morgen på festival. gleder meg mest til å se kaizers på lørdag, selv om turboneger sikkert blir kult.

mamma har bursdag i dag, og jeg vet ikke om hun ble helt glad da jeg la ut hilsing på VGnett. vel hun får bare finne seg i det, for jeg betalte hele 9 kroner for det! og desuten fikk hun en en søkkbra ostekake, sådetså.

har handlet stort sett alt jeg trenger til helga. til og med øl er i boks, noe som furundrer meg. generelt det at jeg har alt i boks MER enn 12 timer i forveien er en sjeldenhet for min del iallefall. nå har jeg sovepose, liggeunderlag, vannkoker, mat, øl (selv om øl kan regnes som mat), ørepropper (viktig viktig), klær, sokker (!) og til og med nok tyggis til å overleve en krig. søkki jeg er flink.
det eneste som mangler nå er å hente teltet hjemme hos kristin. det er det største teltet jeg noen gang har sett! er jo nesten et lite slott.. og et mareritt å sette opp, men er godt med god plass.

nå krysser vi bare fingrene for at tinnitusen ikke blir verre på denne turen.
gleder meg til å ha vannkrig med slekta på søndag, hungover.. farmor og farfar skal nemlig flytte, og siden jeg og alle mine søskenbarn har nærmest bodd i den hagen hiver vi oss rundt og lager mega-vannkrig på søndag. blir sikkert en suksess.. øøh.. om jeg ikke sovner i hamocken til farfar da.

snakkes på bennis

jaaa! jeg har fått sommerjobb!
var innom platebutikken på senteret og bennis-mannen spurte om jeg har jobb. jeg sa nei. han sa jeg kunne få jobbe er om jeg ville, det var bare å komme inom på mandag, så kan jeg begynne neste uke. hurra! endelig skal jeg få noe å ta meg til!

nå sitter jeg hos morfar etter en laaang scooter-tur i 45 km i tima.. han skal endelig få byttet framskjermen på scooteren min som jeg ødela dagen etter at jeg kjørte opp.. ja, jeg er ganske flink.

leopard

dag 1 med mac har gått utrolig bra. har lært masse kule ting og hurtigtaster, pluss at jeg har en del kule program.
denne funksjonen er jeg svært glad i allerede:

bilde 2

og photobooth er ganske morsomt:
bilde 2

ett stykk trøtt tryne. slik blir det når du er våken til 4 og har xmen maraton alene.. desverre har jeg glemt å fikse meg noen film til i kveld, så aner ikke hva jeg skal ta meg til..curling up with a good (mac)book

jeg har nå vært den lykkelige eier av en macbook siden klokka 1300 i dag, og den er helt fantastisk. i motsetning til skoledataen er jo dette rene nasa-computeren.
macen gikk rett på nett da jeg kom hjem. her var det ikke snakk om å måtte slå nettet av og på hundre ganger før den tok inn signalet. jeg trengte ikke laste ned en eneste driver for å få skriveren til å virke, og operativsytemet er slett ikke vanskelig!
på denne har jeg også lisensierte programvarer; adobe master-collection og office 2008. fantastisk.
og desuten er photobooth utrolig underholdende! tastaturet er deilig, og det har egen @knapp. hvorfor bruker ikke hele verden mac?

denne hvite skjønnheten har kommet for å bli.

dscn0584

dscn0585jeg er lykkelig

jeg har mac.
jeg slengte gladelig skoledataen i ei hylle i sted.
jeg forstår overraskende mye allerede.
jeg blir bare ved denne skjermen i noen dagen jeg.

xmen

jeg har kun en film igjen før jeg har fullført xmen triologien. den skal ses nå, slik at jeg er enda trøttere, og sover enda bedre i natt. slik blir det enklere å sove hele natta gjennom.
hvorfor jeg ikke får sove?
problem 1 jeg har snudd døgnet
problem 2 tinnitus
prøv å sov med en høy, ringende lyd i øret du..

i morgen er tross alt den store dagen. når babyen min endelig skal få komme hjem. det har ikke helt gått opp for meg enda.
og en dag jeg gleder meg enda mer til; lørdag.

snakkes; xmen the last stand waiting.

sa du været?

hvorfor er det sånn at når man begynner å snakke om været, så har man liksom ikke noe mer å snakke om? jeg er faktisk svært opptatt av været.

vr

ser ut til å bli ei fiiin festivalhelg for å si det slik! dette blir supert. alt som gjenstår er.. øh.. omtrent alt.
jeg har værken tenkt på
festivalpass
hvem som tar med primus
har jeg liggeunderlag?
øhm.. sovepose?
mat
øl
busspenger
penger generelt

jeg kommer til å være svært blakk på mandag ser jeg.. neste år skal jeg ikke kjøpe mac samme uke som jeg skal på festival. ikke snakk om.
nå skyer det desverre over her i duste-namsos, og i morgen er det meldt dårlig vær. men fra og med onsdag blir det strålande!

fra og med i morgen barrikaderer jeg meg inne på rommet for å sette meg inn i et nytt operativsystem. så alle som har hurtigtaster og lignene + tips til en nybegynner innen mac; fyr!macbook, i morgen skjer det

ja. i morgen får jeg endelig babyen min. mitt kjære adoptivbarn som jeg har ventet på i over ett år nå. jeg gleder meg sånn til å holde han for første gang.
er han ikke nydelig?

sol ute

idag kom endelig sola til namsos rock city, så odin tok feil da han sa at flatangerskyene kom til å segle inn over oss. så burn på deg.
jeg har ingen jobb i sommer, noe som er kjipt egentlig. det siste jeg gjorde for lokalavisa før sommeren gjorde jeg i morges klokken ti på åtte. jeg glemte helt at jeg hadde deadline i går kveld, så da måtte jeg krote opp noe i halvsøvne. jeg sovna igjen etter at det var sent. jeg tror jeg har verdens mest fleksible jobb.. synd de ikke kan tilby meg noe å gjøre i sommer, så jeg er stuck med å passe søstra mi. motivasjonen er gitaren jeg får til høsten; fender kassegitar. nydelig er den.

planer for idag?
tja. skal møte maren, kanskje cruise litt scooter og mest sannsynlig se litt mer x-men. hvem kan muligens si nei takk til mutanter, hensynsløs dreping og wolwerine? ikke jeg iallefall.
vlcsnap2043663

vi snakkes når sola går ned.tinnitustinnitus er ingen myte. det fikk jeg erfare alt for sent.

sent i april våknet jeg til en pipelyd som ikke ville forsvinne. nå har den vært her i snart 8 uker. noen gang våknet med ringing i ørene etter å ha vært på konsert? se for deg å ha den lyden, absolutt hele tiden.
du hører den når du står opp, mens du spiser frokost, på tur til skolen, mens du sitter på skolen, på vei hjem, på jobb, mens du ser film, mens du sover. du blir ikke kvitt det.
festivalsommeren kommer. jeg vil ikke at noen andre skal ha den samme lyden som jeg er nødt til å leve med. bruk ørepropper, for guds skyld. tinnitus er ikke morsomt.

lyden sliter deg ut.
jeg klarer ikke å konsentrere meg like godt lenger, for uansett hva, så er den der. til og med når jeg lukker øynene for å sove.

jeg har fått støpt disse i ettertid, så skaden ikke skal forverre seg:
dscn0567
man trenger selvsagt ikke å koste på seg støpte propper. det finnes billigere alternativ, men disse proppene ødelegger ikke lyden, eller gjør den så flat som skumgummipropper.
så til alle musikere, konsertelskere, dere som liker høy musikk og ellers alle som utsettes for høy lyd. ikke tro at det ikke kan skje dere.

jeg håper dere som leser bloggen min følger rådet om å beskytte ørene, det fins tross alt ingen kur.

sånn føler jeg meg idag

itunes

tredje dag, søndag og slaskedag

jessda, innså netopp at klokken er over 18, og lurte på hvordan den kan være så mye allerede. vel.. jeg sto ikke opp før cirka rundt 14-tida, og etter å ha ryddet to rom, pakket en diger bag og sett slumdog millinaire. samt prata masse på msn, hørt gjennom to plater; datarock og bigbang. så skjønte jeg at dagen hadde gått ganske fort.
nå skal det slaskes litt mer, med håret i en lite flatterende hårtopp og brillene litt skjevt på nesa.

sunday bloody sunday


jeg gråter seriøst av denne låta.

4 8 15 16 23 42

jeg og sigurd har lost-maraton, trude dro netopp hjem. det er spennende. snakkes.

to the mountainsand I gotta take your arms around my waist and you'll take mine
~ welcome to the mountains

ferie, dag 1

det er første dag i sommerferien, og jeg kjeder meg allerede.. sov en hel evighet idag, og våknet av broren min som stormet inn på rommet mitt, før han omsider kom på at jeg faktisk bor hjemme hos pappa innimellom jeg også, og deretter rygget ut da han så morgentrynet mitt. supert.
tinnitusen min og jeg feirer snart 2 måneders-jubileum, og det plager meg. heldigvis kom de nye støyproppene mine i går, og dem er jeg allerede forelsket i.

dscn0567

de passer perfekt, og skjermer 15db

city of blinding lights

fyttikatta! dette gir meg gåsehud


what happened to the beauty I had inside of me?

bye bye

jess, jeg skal aldri mer være ferskis. aldri, aldri, aldri! selv om det er trist at arnulf går av med pansjon, så er det godt med ferie.
sove lenge hver dag
slippe å våkne til en stygg alarmlyd
drikke mye øl
grille mye mat
++
bare synd at været her er dritt nå.. og det virker ikke som om det blir så mye bedre på en stund. det BØR være bra vær på steinkjer neste helg. hvis ikke blir det traurig.
og siden ferien er her, betyr det at HP-helvete snart er over, om ikke så lenge eier jeg en macbook.jeg ser lys i enden av tunellen. og det er noe nydelig jeg ser.

siste skoledag

nå sitter jeg i sofaen, og skal snart gå opp for å skrive ut talen min. i dag er siste dagen før sommerferien, selv om det ikke kjennes sånn ut pga gråværet utenfor.. er nok mange jeg ikke kommer til å se i ferien, noe som er litt kjipt egentlig. men så har du gladnyhetene:

mackjøp
steinkjerfestivalen
trondheimstur med mamma
tønsberg med pappa (?)
18-års dag til odin i flatanger
18-års dag til kristin i trondheim
grill & kos med venner og familie

sommeren blir nok fin.

vi ska fæst

dscn0523
dscn0525
dscn0527dscn0532
dscn0537
dscn0546
dscn0549
dscn0551

1. kuleste capsen ever
2. ramstad med vind i håret
3. noen drikker rødt
4. harry potter & friend
5. christian på tur opp et monument eller hva det nå er
6. loner på øya/skjæret
7. odin & meg på 24 (ja, vi endte opp der, blant dde og lady gaga på høytalerne)
8. christian som slokna på skolen i morges

til tross for min halve termos med kaffe er jeg fortsatt ikke våken.. supert! vel, det var en utrolig morsom kveld, selv om det var innmari kaldt til tider. namsos har bare drittvær. dritt.

redusert? nei, aldri

våknet av pappa som sendte meg så mange meldinger at jeg ble gal. hvorfor er det alltid han som vekker meg dagen etter at jeg har vært ut? kan jeg ikke få sove for en gang skyld? bah.
festen var gøy. kommer tilbake senere når bildene ligger på dataen og øynene mine ikke er limt sammen lenger.

nå skal jeg trakte kaffe å ta med på skolen etter hvert.

ut på tur, aldri (?) sur

vi var hele 9 førsteklassinger, 3 andreklassinger og 2 lærere på tur idag. hohei! vi gikk ikke lange biten, og det meste av tida gikk med på å spise suppe og drikke kakao som lærerne hadde med. mer på oss når det var så få med. var faktisk litt koselig, særlig da sola kom fram.

i kveld blir det avslutningsfest, og førsteåret musikk skal på angelskjæret. blir nok en del som stikker på utestedet 24 hvor det er avslutning for alle førsteklassingene på olav duun vgs, men jeg tviler på at du finner meg der.. orker ikke noe lady gaga natt. desuten skal vi jo på skolen igjen i morgen.. ehe.

på torsdag får jeg det endelige svaret på hva min nye mac blir kostende, og gleder meg til å få en ny hverdag med en laptop som funker.

facebook
ikke alle er fornøyd, men 2 av 3 er ikke så gæærnt.ny termos

jeg er ikke noe turmenneske, og kommer aldri til å bli noe turmenneske, og det faktum at jeg kommer fra en u-tursk familie gjør at jeg ikke eier noen artikler som kan forbindes med "tur". derfor har jeg i dag kjøpt en termos. men de hadde ikke små søte termoser på rema, men bare store bøllette termoser.. i stål.
jeg skjønner meg ikke på udir, hvorfor skal vi være på skolen når vi bare ser film, går på tur i regnet og venter på noe å gjøre? vi kunne heller fått være hjemme..

jeg har til og med mer lyst til å starte som human på wow en å traske i vått gress!

selv de med trogatas parlament er en av mine yndlingsgrupper, og synes det er synd jeg ikke får hørt dem i sommer. konserten de holdt på storåsfestivalen i fjor var så utrolig kul.
sjekk ut gatas på spotify eller youtube. det anbefales.

blablabla skole blablabla

skoleåret går ENDELIG mot slutten. i dag har vi levert bøkene, sett villmark, og bare kopa. i morgen blir det avslutningsfest, forhåpentligvis blir det noe lignende som dette:

dscn0396

nå skal jeg geeke litt iført min nye neil young tskjorte.wow n00b

æsj, jeg hater å være ny på spill osv, det suger max. og nå er det så mye slang inn i bildet at jeg knapt holder følge med resten. kan noen forklare meg på en svært enkel måte hva aggro er? hører det hele tida på skype, men skjønner det ikke helt enda.

klokka to joina jeg ole og morten på shell, og skal nå game litt til før jeg køyer, kan ikke legge meg med bløtt hår, for da blir det stygt i morgen. sådetså.

ja, jeg vet.. er dårlig til å poste bilder. blæblæblæ.

ikke glem

å sjekke lookbook sia mi. og følg meg gjerne på twitter og/eller bloglovin. du finner det i sidemenyen til høyre.

untitled3katt søker oppmerksomhet

bursdagen i dag var utrolig koselig, fikk møte noen nye folk, og det er alltid morosamt. vi dro opp på en fotballbane i byen hvor en del folk drakk osv. jeg kunne ikke, siden jeg kjørte, men var ganske morsomt allikevel, særlig da folk satte igang med skateboard stunts. og da en fyr kunne koden til utstysboden og vi fant kritt for å tømme i den krittønna? jeg ler.
men siden det plutselig begynte å hølje ned så jeg at halvparten løp avgårde, og da fant jeg ut at det kanskje var på tide å kjøre hjem jeg også. morsom kveld med morsomme folk. elsker uansett å sitte alene på rommet når det er helt stille i huset, med treningsbuksa og bælge litersvis med kaldt vann. hahah... sært.

i morgen blir det bursdagsfeiring på hytta til maren, og jeg gleder meg til å bruke skjørtet mitt, som i morgen skal sys om til en kjole. hihi. jeg liker egentlig ikke å gå i kjole, men den blir så pen.

argh, nå begynte naboene våre å feste. og når de fester har de volumet på max helt til klokka 6 om morgenen, og siden jeg ikke får sove uten vindet opp, så er det kjiiipt.


bilde 477pola
og siden katten min kom snikende inn på rommet mitt for å få litt oppmerksomhet kan dere også få hilse på henne; hennes navn er arma prudence. i bakgrunnen er min nydelige hagström, som mest sannsynlig blir flittig brukt gjennom sommeren og høsten.

god natt folkens

 

avatar

dagen i dag har vært litt treig, men har fått gjort unna en del småting. i kveld blir det bursdag til min beste-buss-kompis Sigurd, på en resteurant her i byen, og jeg skal også møte markus for første gang, har bare prata med han over msn osv, men han virker utrolig kul. hoho.
min avatar; stinefreezee er nå på level 7, ikke noe å skryte av, men det går iallefall frammover.
nå venter jeg bare på at min far skal komme hjem på søndag med verdens feteste tskjorte til meg.

nå vil jeg ha sol!

sommerferie

vi kom ikke opp i muntligeksamen, noe som var utolig deilig, og førte til seiersbrøl i klassen. desuten fant to i klassen ut at det ville være morsomt å gå løs på oss med vannbøtter. selvsagt ble jeg den som fikk mest vann over meg, tror de konspirerer mot meg fordi jeg er kort.. men nå har vi så godt som sommerferie, og det hele avsluttes med klassefest på tirsdag, haha, ordet klassefest minner meg sånn om 90-tallet, av en eller annen grunn.gleder meg til lange, sløve sommerkvelder i gresset.

i kveldspiller denne mannen i oslo. gjett hvem som ikke er der...

eksamensvarsel..

i morgen får vi vite om vi kommer opp i muntlig-eksamen, vi har fått høre at oddsene er små, men man vet jo aldri. oddsene var ikke så store for å komme opp i skriftlig heller, men vi gjorde da det også. heheh, morsomt.

skolefrokost i morgen, hvis folk har med feil smør går jeg hjem.

20090605212614

 

 

 

now installing

world of warcraft + burning crusade + wrath of the lich king tomorrow.
cya all in balnazzar

sometimes you can't make it on your own

dette er en av de nydeligste sangene jeg kjenner til, jeg ville dele den med dere.

 

bulbasaur, I choose you!

ash1

ash2

i dag kom den lenge etterlentede ash ketchum capsen min i posten. nå skal jeg droppe ut av skolen og stikke ut å vadde i gresset for å finne en bulbasaur. 


stine and the philosophers stone


jeg venter fortsatt på brevet mitt..

nå skal jeg suse på biblioteket for å finne spansk ordbok, føkk spansk.

himmelen er brændevin


himmelen er brændevin, renner over, sola går ned og alt jeg kan se er at du er et syn, et sekund blir en evighet, som går for fort, før sola står opp, er det mye vi skulle gjort.


piercingen

falt ut. kanskje ikke mer å forvente av en ring som egentlig skal befinne seg i øret, og som er alt for tynn og slitt, øh. 
jeg burde egentlig starte med å øve til spanskprøven som vi skal ha på onsdag, 10 kapittel.. dumme læreren, karakterene ble satt på fredag, så skjønner ikke vitsen. har allerede fått vite noen, og det blir mest 4-ere på meg, noe som er litt kjedelig, ikke så mange 6-ere her i gården neeiii.... mye skyldes nok at jeg har vært syk en lang periode, og derfor falt ganske langt etter, men så lenge jeg kommer inn dit jeg vil etter vidregående er det ikke noe stress, så er bare å krysse fingrene for at skolen tar meg inn.

bilde 348

jeg finner ikke nerdebrillene mine. krise!visste dere..

piercingfosho

at jeg egentlig har piercing i leppa? kjeda meg etter skolen, og fant ut at jeg skulle prøve å stikke opp hullet igjen, og det funka! egentlig er den litt kul, så den får være i en liten stund, i og med at det var stress å få den til å sitte. den er mye tynnere en den jeg hadde tidligere, men det gjør den mer.. mindre 'emo' en den forrige? av en eller annen grunn syns jeg den matcha sveisen. 
hva syns dere?

mrs. mcgrath

heisveis

ny sveis. jeg er forvist, til et parallellt univers


jesus kunne gå på vannet,  så jeg kan ligge på sprit.

rip sirius black

vlcsnap2561372
vlcsnap2587161
vlcsnap2588442
vlcsnap2590873
vlcsnap2591043
vlcsnap2594293
vlcsnap2594480
vlcsnap2610646
vlcsnap2615833
vlcsnap2619802
vlcsnap2620155
vlcsnap2621229


hva feiler folk?

altså; jeg var på rema, og hadde stått lenge i kø, da en fyr som så ut til å aldri hatt noe som lignet på skjegg eller noe, kommer og bryter seg inn i køa, stiller seg foran meg og sier: "jeg skal bare ha en pakke tyggis her jeg," og etter at han hadde betalt fant han ut at han skulle ta ut 500 kroner. så der sto jeg; pissforbanna med 3 liter pepsi max i hendene og hadde lyst til å bruke flaskene til å slå han ned. 
000

the flame of moltres

vlcsnap1573935

every challenge along the way
with courage I will face
I will battle every day
to claim my rightful place
come with me, the time is right
there's no better team
arm in arm we'll win the fight
it's always been our dream

gotta catch 'em all

hihih, søte sangen. pokémon er søtt, og jeg vil være liten igjen og springe rundt i hagen og leke pokémon. savner egentlig ikke barndommen i seg selv, men jeg savner pokémon tida. 

go west young meowht

vlcsnap1527612
vlcsnap1527792
vlcsnap1529423
vlcsnap1530235
vlcsnap1531403
vlcsnap1531616
vlcsnap1532772
vlcsnap1539237
historien om meowth, utrolig søt episode.


forever young

121541715645ced168e
oh, to live on sugar mountain
with the barkers and the colored balloons,
you cant be twenty on sugar mountain
though youre thinking that youre leaving there too soon,
youre leaving there too soon.

det er så bittert å tenke på at neil young spiller i oslo neste uke..

fremtiden i dag

here, there and everywhere!

jeg er tilbake her. fordi jeg er avhengig av å kunne endre html-koder som jeg vil. 
det gjenstår nok noen finjusteringer her og der, men det kommer seg. 

Follow I want a trip inside your head Follow I want a trip inside your head Follow I want a trip inside your head

øhm

plutselig sitter jeg her, og skriver på blogg.no bloggen min. jeg har endret hele utseende. og aner ikke om jeg skal være her, eller på wordpress. hva mener dere? 

og desuten ser jeg at opptil flere har vært innom hver dag, og det er helt utrolig, jeg har jo ikke skrevet her siden januar! 

om jeg velger å være her, sletter jeg mest sannsynlig alt, og begynner på scratch. det er alt for mye rabbel på denne bloggen.

noen meninger om layouten, og bør jeg bytte eller ikke?
hits