mai 2012

TRAVEL


Midt i alt eksamenskaoset reiste jeg opp til Namsos. Her jobber jeg masse med eksamen, leter etter sommerjobb og løper rundt i møter. Har så masse å fikse før sommerferien starter, og det er bare en uke til!

 

FLUTE


Har offisielt begynt å pakke hybelen! Starta i dag med å rydde skatollet, og kunne ikke dy meg da jeg fant fløyten min. Har lagt igjen alle notene mine i Namsos.. så det ble bare med noen skalaer og det jeg husket utenatt, men Å så morsomt! Er så hærlig å spille litt. Savner litt det å ha fløyteundervisning, spilte i omtrent 8-9 år, og gikk musikklinja, så det har vært en stor del av livet mitt. Men nå; tilbake til pakkinga!

GAMLEBYEN

Jeg og Caroline dro i dag til Gamlebyen for å ta noen nye bilder til brosjyren. Vi lå i skyggen en god stund, jagde noen fugler vi tror var gjess, og så på alle menneskene.

Etter en stund tusla vi bort til Ladegården hvor vi drakk hver vår overprisa brus. Er ikke ille å være ute hele dagen når sola steker!

Resten av kvelden skal jeg jobbe videre med mappa, kanskje starte på essayet mitt og handle litt. Så vet dere det.

MAPPEENDRINGER

På slutten av hvert skoleår på NKF leverer vi en mappe. Mappen inneholder et gitt antall oppgaver fra hvilket som helst av semestrene. Når mappekravene kommer har vi bare tre dager på å sette opp og printe mappen, så det gjelder å være ferdig med alle oppgaveforbedringen før kravene kommer! Akkurat nå sitter jeg med endring av brosjyren vi lagde på starten av andresemester, og det er mer enn nok å ta tak i. I tillegg til det visuelle må strategien skrives på nytt. Dette skal forsåvidt gjøres på alle oppgavene, i tillegg til å skrive det individuelle essayet. Så.. null søvn på meg de neste to ukene!

KAFFE OG HUSTAK

Det fine med å bo i femte etasje er at mens jeg nyter ettermiddagskaffen min kan jeg se utover hustakene her på Bjølsen. Over trærne og alle menneskene som fyker forbi.

De to siste dagene har jeg innviet den nye presskannen min. Nå har jeg både presskanne, moccamaster og kapselmaskin! Kaffe-freak sa du?

Nå skal jeg nyte den siste solsteika her i vinduskarmen og prøve å konsentrere meg litt om mappa mi.

SOL I HJERTET

For en hærlig dag i hovedstaden! Var en snartur innom skolen i morges, vi har kommet til slutten av semesteret og det var i dag på tide å lage nye grupper. Er råfornøyd med folka jeg skal jobbe sammen med fra høsten av, og gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer sammen med dem. Etter endt gruppesammensetting rusla en gjeng fra klassen ut for å spise is ved Aker Brygge før jeg og Caroline dro for å grille.

Etter endt grillkalas benka jeg og Caroline oss ned for å jobbe med mappeendringer. Jeg var ikke på vei hjem før i åttetida, og selv da hadde ikke varmen gitt seg. Håper sola blir med meg når jeg drar hjem på sommerferie!

 

FINE TING


Masse fint som man trenger når man skal flytte inn i ny leilighet. Har jeg nevnt at jeg og M har fått oss leilighet? Ikke? Kan fortelle mer siden en gang, for den er så kul at den fortjener et eget innlegg. ANYWHO! Vi ønsker oss mye rart, sånt som tv-benk, knagger og seng. Og Globus, og en fruktkurv. Sånn blant annet. Så alle som vil får kjøpe innfyttingsgave til oss! Pakket inn i rosa papir med sløyfe på.
På forhånd takk.

DOWN SOUTH

Nå er jeg straks på vei sørover igjen. Har kun 18 dager til på NKF dette året, og kjenner jeg klør etter sommerferie, og lange late dager her i nord. Men først gjenstår en individuell brief pluss mappeeksamen. Så det er nok å henge fingrene i disse ukene.
Takk for nå, Namsos. Sees snart igjen.

VI ERE EN NASJONVi ere en nasjon vi med,
 vi små en alen lange,
 et fedreland vi frydes ved,
 og vi, vi ere mange.
 Vårt hjerte vet, vårt øye ser
 hvor godt og vakkert Norge er,
 vår tunge kan en sang blant fler
 av Norges æres-sange.

//Henrik Wergeland

 

BUNADSFIN


17.mai i Namsos var preget av regn. Bøttevis. Greide allikevel å kose meg med fine folk i fine bunader. Min heter Lundebybunad, og er brodert av min egen mor! Flinka.

HANNEBESØK


Fineste Hanne tittet innom for å kose med kattepusene idag. Til tross katteallergien, som gjorde at hun brukte mye av tiden på å tørke tårer og spise allergitabletter. Vi drakk litt kaffe, så Frustrerte Fruer og Grey's Anatomy og pratet om bunader og andre fine ting. Alltid like hyggelig med Hannebesøk altså!

PUSEBABYER


Regner med dere venter i spenning på nyheter her inne. Mens dere venter på at inspirasjonen min kommer tilbake; her er en kattebaby.

BYRÅKONKURRANSE 2012

Vi på reklame på NKF er nå godt i gang med vårens byråkonkurranse! Førtisene er delt inn i tre reklamebyråer, som igjen består av tre team. Hvert team jobber med hver sin kunde og byråene konkurrerer mot hverandre for å vinne kundebriefene. Utrolig morsomt og utrolig utfordrende! Jeg og min gode klassevenninne Marie er byråledere (BL) for La Stå!Byrå, og vi har som mål å (unnskyld ordbruken) vinne hele jævla driten!


Flinke, konsentrerte arbeidsmaur.


Stolte BL-er i planleggingsfasen.


Fullverdig fredagslunsj.

 

I morgen har byrået tatt fri, før det braker løs igjen på søndag. Storkoser meg med denne gjengen, og er så stolt av det de allerede har utrettet!

SLÅ ET SLAG FOR PUNKEN


Om du fortsatt ikke har gjort dagens gode gjerning, kan du klikke deg inn her og stemme Restless videre i On Stage! Hovedpremien er en spillejobb på Steinkjerfestivalen, noe de absolutt ikke kan gå glipp av! Dette er bandet til M, så ved å stemme på dem er de kanskje et skritt nærmere godt betalte spillejobber, noe som gjør at han får råd til husleie.

Altså:
Klikk her og stem på Restless!
Eller her. Her. Kanskje her.

hits