april 2012

SØNDAGSSHOPPING

Lange søndager krever litt Photoshopping, godteri og varme klemmer.

PINTEREST

Pinterest er kult. Du lager oppslagstavler, og "pinner" bilder til de forskjellige oppslagstavlene du har lagd, skriver litt om bildet og legger ut. Utrolig gøy å bla gjennom andres oppslagstavler, og veldig fin måte å lagre forskjellige ting man finner rundt omkring på nettet. Slikt som flinke fotografer, fine sko eller inpirasjon. Søk meg gjerne opp om du har bruker! (Og om du ikke har så hvisk meg i øret, så er du kanskje så heldig å få invitasjon!)

I DISSE DAGER

Dette driver jeg med for tida:


Siste innspurt på skoleprosjektet. Vi lager webside for Kreativt Forum, noe som er både morsomt og utfordrende! Kan snart inngå partnerskap med InDesign så mye tid vi bruker sammen.


Spiser mye rart også, siden det er siste draget før lønna kommer. Er kjekt med klassevenninner som spanderer frokost når det ikke lenger finnes lovlige matkombinasjoner hjemme.


Jeg og "eiendom til leie" seksjonen er blitt bestevenner.


Og etter morgendagens presentasjon skal jeg og M tilbringe 9-12 timer sammen med vår kjære Toledo, på vei nordover!

DAGENS INNKJØP


Kjøpte denne fantastiske boka idag! Inneholder guide til alle mulige fargekombinasjoner, og er veldig hendig når man har for eksempel kun farge i en logo å gå ut ifra når man lager fargeprofiler og slikt.


Se så flott! Fargekoder i både CMYK og RGB. Kjøpte den på Ark for 199 kronasjer.


Lagde forresten denne i går! Inspirasjon kan tydeligvis dukke opp selv etter ti timer skole!


ETT ÅR


Idag har jeg og M ettårsjubileum! I et helt skuddår har vi delt gleder og sorger, oppturer og nedturer. Til tross for at vi bor på hver vår kant av landet er jeg stadig like forelska, og gleder meg som pokkern til vi har funnet oss en leilighet! Dagen vår har jeg feiret med kaffe, pittelitt shopping og litt mer kaffe. I helga kommer han på besøk, og kjenner jeg oss rett inviterer vi litt vin til feiringa!

Gratulerer med dagen, kjære. Jeg er så utrolig glad i deg!

RETTSSAK

De brente våre gårder.
De drepte våre menn.
La vare hjerter hamre
det om og om igjen.

La våre hjerter hugge
med harde, vonde slag:
De brente våre gårder.
De gjorde det i dag.

De brente våre gårder.
De drepte våre menn.
Bak hver som gikk i døden,
står tusener igjen.

Står tusen andre samlet
i steil og naken tross
Å, døde kamerater,
de kuer aldri oss.


Aust Vågøy//Inger Hagerup

Vi går inn i 10 lange uker. Dette diktet er det eneste jeg har i hodet om dagen, det eneste som hjelper. "De kuer aldri oss." 

INSTAGRAMFølg meg på Instagram! Jeg heter Stinefriis der og.

DIY øreplugger

Etter at jeg strakk ørene mine har det blitt vanskeligere å finne ørepynt enn før. HM eller andre kjedebutikker har jo ikke slikt, og ofte er de i butikker veldig dyre. Så jeg tok utfordringen i egne hender! Etter tips fra min gode venn og eks-sjef Johannes dro jeg idag på Panduro for å skaffe meg Fimo-leire! Oppskrift på øreplugger finner du under her.


Var ikke så lett å forme dem som jeg trodde, men øvelse gjør mester!

Lykke til!

LUSHFAVORITTEREtter at jeg startet med kosmetikk fra Lush har huden min virkelig fått seg et realt løft! Disse fire produktene er jeg blitt helt avhengig av, og passer derfor på å alltid ha dem tilgjengelig!

Mask of Magnaminty: ansiktsmaske med en av mine favorittdufter; mint. Den gir umiddelbart følelse av at huden tar et skikkelig dypt åndedrag! Syns den funker best etter å ha stått i kjøleskap. Stort pluss at den har skikkelig klisjé-grønn farge!
Jackie Oates Color Supplement: foundation for oss som ikke liker at sminke ligger som en maske hele dagen! En dråpe blandes med fuktighetskrem og påføres i ansiktet. Jevner ut huden på en slik måte at det ikke ser unaturlig ut, noe jeg iiker veldig godt!
Ultra Bland: rensekremen over alle rensekremen. Så mild at jeg kunne smurt det på øynene uten å kjenne noe som helst! Smør den i ansiktet og vask av med en varm klut. Fjerner alt av sminke uten problem!
Angels on Bare Skin: fersk ansiktsskrubb. Ta en liten bit og bland med vann til det blir flytende og skrubb ivei! Renser ansiktet uten å tørke det ut! 

Ingenting er som produkter som faktisk virker, helt uten kunstige stoffer! Fint å vite hva man putter i huden sin, eller hva? Den er jo tross alt kroppens største forsvarsbarriere (eller noe sånt)!

ØRESTÆSJ

Nytt ørestæsj som snart dumper ned i postkassa! Alle fra CrazyFactory.

PÅSKA 2012

Dette er meg i påska. Bare uten all maten og godteriet jeg har stappet i meg. Har spillt utallige runder Risk, Mastermind og divese kortspill, til Ms store frustrasjon. Jeg går tydeligvis inn i en passiv-agressiv tilstand i feriene hvor jeg ikke vil gjøre annet enn å spise sjokolade og spille spill hele døgnet. Skjønner ikke hvorfor ikke alle bare kan være slik, da hadde hyttelivet vært så mye enklere!

Noen som har påskeminner å dele?

hits