februar 2011

BACK TO BASIC

Ferien er over med et pang. Masse lekser og null motivasjon. God kombo.. Har skrevet russeomtale idag, og kjenner at jeg gleder meg til russtida! Kommer til å gå i taket når russeklærne kommer, siden jeg som de fleste andre, har drømt om å være russ siden barneskolen. Kleint, men litt kult at endelig er det min tur!

 

VINTERFERIE

Alt er litt på is (hehe, tok dere den? Vinterferie, is. Må si jeg overgår meg selv) og jeg har unnet meg selv masse ferie fra internett (hvis du ikke regner torrenter som internett da). Har også spilt mye Pokémon Soul Silver (10årsjubileumsutgaven av Pokémon Silver) og fanget Lugia. Spist alt for mye sukker (lover å slutte med sukker på ukedagene når jeg ikke har ferie lengre), sovet for mye og drukket for mye kaffe (igjen). Har fått tatt ny prøve for å finne ut om jeg kan gi blod, knasket litt flere allergitabletter, jerntabletter and so on, og kjørt mye meningsløst og brent litt mer hull i ozonlaget.

Har også greid å knuse min trofaste iPhone...

Og må betale masse penger for å reparere den.

Så alt i alt, en god ferie, som nå avrundes med tre dagvakter på jobb (07.30-13.30). Party in tha hoouse!

SOLOTUR

I morgen klokka 06.30 setter jeg meg helt alene på en buss, for så å ta tog fra Steinkjer. Endestasjon for turen er Trondheim, hvor jeg skal på omvisning på NKF (Norges Kreative Fagskole), og for å hilse på elever og lære mer om måten skolen er bygd opp på. Har søkt NKF i Oslo til høsten, og håper så mye på å komme inn at jeg får vondt i magen av å tenke på at jeg kanskje ikke gjør det.

Har vært to svært turbulente uker på skolen, og jeg er så utmattet at jeg virkelig gleder meg til en Stine-dag, for det er lenge siden sist!

Hvis noen ser meg i barteby i morgen kommer jeg nok til å ha nesa ned i gps-en på telefonen (jeg eier nemlig ikke retningssans), men om det er noen der ute som leser bloggen og bor i Trondheim, så si hei! Da blir jeg veldig glad!


The dog days are over
The dog days are done
Can you hear the horses?
Because here they come

The dog days are over
The dog days are done
The horses are coming
So you better run
The Dog Days are Over//Florence and the Machine

GET OUT!

SINGLE AWARENESS DAY

Siden vi feirer single awareness day idag skal dere få en liten oversikt over hva som er bra med å være singel.

+ kan breie meg ut så mye jeg vil i senga, og får hele dyna for meg selv
+ ingen kan kommentere at jeg spiser potetgull i senga
+ slipper å barbere leggene så ofte
+ jeg får se hva jeg vil på tv
+ kan rote så mye jeg vil på rommet, siden det er bare jeg som skal være her uansett
+ jeg har ikke noen jeg skal få til å være enig med meg
+ ingen fyr som kommenterne klærne eller skoene mine
+ kan være så rar jeg bare vil, spille pokémon hele sommeren
+ trenger ikke å lære meg å høre ny musikk bare fordi han skal bli fornøyd, dette gjelder også andre merkelige hobbyer som finner der ute i verden
+ kan se på så mange kjekke menn som en bare vil, uten å få dårlig samvittighet

Og her får dere toppen av kransekaka! Kjekke menn:

JOHNNY DEPP

Patrick Dempsey

5881307

Noen som har flere gode punkter å tilføye?

SHOWDOWN

Har kvessa klørne. I morgen braker det løs igjen.

PAKKEPOST!


Da jeg kom hjem fra jobb i dag lå disse hærlighetene av noen øredobber å ventet på meg i postkassa! De er så utrolig fine! Litt kinkig i og med at hullene mine er 8mm... men har hudfargede silikonplugger som jeg stikker dem i, og dermed går det gulle godt! Sitter utrolig godt fast, så det er ikke over og ut selv om man vider ut hullene altså! Går fortsatt an å bruke helt vanlige øredobber også!

Resten av dagen skal fylles med russerevy og historieprøveøving.. Møkkaprøve.

Hva gjør sånne som dere på sånne dager som den her?

OM Å SLOSS

Verden er ikke rettferdig, det er jeg klar over. Det betyr ikke at jeg kommer til å finne meg i alt folk vil jeg skal finne meg i. Jeg kommer uansett til å sloss til jeg ikke har krefter for at vedtekter og bestemmelser skal bli fulgt. Jeg kommer til å kjempe for å få respekten andre krever jeg skal vise ovenfor dem. Jeg finner meg ikke i å få beskjed om å sitte ned og holde kjeft. Jeg har frihet til å ytre meg som jeg ønsker, og det kommer jeg til å gjøre. The fight is on.

 

"Så jeg beklager, men vi har planer om å lage bråk
Så høyt som mulig, så lenge vi klarer å holde på"
Naboklager//Gatas Parlament

ENEMIES OF THE HEIR, BEWARE

I'm not the kind of girl you make enemies with..

 

HEADS WILL ROLL

Glee mashup: Thriller-Micheal Jackson/Heads Will Roll-the Yeah Yeah Yeahs = instant gåsehud. Glee bare fortsetter å imponere huden av meg! Ny episode i natt! (jada pappa, skal snart begynne å lese til historieprøve!)

 

 

Mellomkrigstida < Glee
Og hvem sa at jeg ikke kan matte? Pfft.

 

 

WANTZ

Gotham City ring, vil du bli min valentin? Bare $225.. Selges her. Om noen føler for å opprette et støttefond så jeg kan få en slik en; feel free.

FILMÅRET 2011

+ Captain America
+ X-men
+ Transformers
+ Green Lantern
+ Pirates of the Carribean
+ Harry Potter and the Deathly Hallows
+ Red Riding Hood
+ Cars 2
+ Sherlock Holmes 2
++

Brb. Skal bare dø litt.

 

THE WINNER

Jeg har vunnet disse fantastiske øredobbene fra Fam Irvolls A&C-kolleksjon! Elsker dem til og med før jeg har fått dem!

STUDIEPLASS!

Klemte to fingre i bildøra isted, så nå har jeg vondt. Buhu.På den gode siden har jeg fått to fine ting i posten idag!

Pocahontas på DVD! En av mine absolutt yndlingsfilmer.

Og en studieplass ved Markedshøyskolen! Så på den måten skal jeg iallefall til Oslo! Får ikke svar fra NKF før i Mai, men har iallefall kommet inn på andrevalget da, og det er jo bra! Nå skal det feires med middagsnachos!

 

NY JOBB


I dag hadde jeg altså min første opplæringsvakt på bo- og servicesenteret, og det er virkelig en hel del nye ting å bli vant til! Masse inntrykk som må fordøyes, men tror jeg skal trives! Fikk denne skjorta av muttern, og skal gå for å finne noe å pynte den litt med tenker jeg! Svømmer nesten i den, men det er egentlig bare godt.

UMOTIVERT

For tida er jeg sykt umotivert på skole, og alt som har med den å gjøre. Alt er bare ork. Så sykt kjipt når vi er under halv klasse, og lærerne ikke går igjennom nytt stoff, fordi vi er så få, slik at dagene blir ekstra lange og meningsløse. Bra det er bare et halvt år igjen..


I morgen skal jeg på opplæring på nyjobben, og jeg håper jeg får sånne scrubs så jeg kan hoppe rundt og late som om jeg er med i Grey's Anatomy. Skal bli deilig å jobbe med noe helt nytt, for jeg trenger virkelig noe nytt i livet mitt nå.

MEREDITH

People are really romantic about the beginnings of things. Fresh start. Clean slate. A world of possibility. But no matter what adventure you're embarking on, you're still you. You bring you into every new beginning in your life, so how different can it possibly be?

- Meredith Grey

SLIK SKAL MITT 2011 BLI

Elsker Tine Katrine sine konkurranser, og denne gangen kan vi vinne en listography 2011 ukentlig kalender! Og siden jeg elsker lister og andre organiserte greier måtte jeg bare bli med.


Jeg skal få skoleplass i Oslo, og bo i en liten leilighet hvor det er akkurat plass til alle tingene mine.


Jeg skal se 22 igjen, og henge litt med Magnus.


Jeg skal nyte den siste tiden jeg har igjen på verdens beste ungdomshus, og realisere alle mine drømmer der. Blant annet å få denne gjengen dit:

Kort og godt skal jeg altså bli student og fylle livet mitt med masse musikk som jeg kan glede meg over. Jeg skal også drikke masse ny, god kaffe. Finne meg en liten kaffebar i Oslo, og møte mr.Right. Sånn kort oppsummert det der altså.

hits