februar 2010

NOO!

Vi missa Avatar.. Den starter om ti minutter, i 3D! Men siden Trondheim er en fantastisk by, med mer enn èn kino og filmer som går lengre enn èn måned, skal vi se den i morgen istedet.

Gjett hva?? Utenfor vinduet, på fotballbanen er det en familie som tydeligvis har sett OL. Familie på fem, hvor faren har den ene ungen i en sånn sekk på ryggen. Så foreldrene og de to andre ungene går stafett. Lættis.

PROLETARPARTY


Om litt over åtte timer skal jeg opp igjen.. tro om jeg klarer å komme meg opp til åtte? Tvilsomt.. Bussen min går fra byen halv ti, så jeg må ta ni-bussen herifra. Orker nemlig ikke å gå i koblingen kaldt + jævla tidlig på mårran. Gutta i Gatas skal få være på ørene mine gjennom bussturen, og det passer meg jo utmerket at de to albumene deres som jeg ikke har lå ut som mp3 på hjemmesida deres. Har kommet langt i boka om dem også, og av og til blir jeg så rørt at jeg får gåsehud på ryggen.

Så.. vi snakkes når jeg kommer tilbake, med nye klær, bøker og med sushi og øl i magan.

INSIDE


Nøkler, en sånn ting som er rundt champagnekorkene, tyggis, Gatas-boka, mobilen, lommeboka, et speil og en parfymeflaske. Det er ting jeg har i veske mi idag.

CIVILIZATION


Gleder meg! Har elsket Civilization siden jeg var lita jente. Det er en stor del av barndommen min! På lik linje med Photoshop 5.5, vikarampen og snøhuler.

Planer for dagen: ikke dra til byen å bruke penger, sutre over at jeg ikke har fler Tolkien bøker i hus, mørkekjøring og .. mat.

RANDOM

Fuglen min stakk av i morges, så jeg brukte sikkert en halvtime på å løpe som en idiot etter fuglen rundt i hele huset med et pledd. Vi har ingen fuglehåv.. Fikk han inn til slutt da, men no way om jeg skal åpne buret igjen. Ever. Nå håper jeg at mamma kommer hjem med no mat snart. JESS! De sender en gammel Postman Pat episode på tv, hater den nye. Nytter nemlig ikke å ta kontroll over tvn med en treåring i huset..

alicetrailer

SCAN


Har tilbragt morgentimene (eller ettermiddag/formiddag alt etter som hvordan du tolker det) til å vimse rundt på rommet med Hopalong på cd-spilleren (herregud! Jeg har hatt den i 10 år i desember.. sykt). Har glitter over alt for øyeblikket.

DONE

Jess! Vi er så godt som ferdige med websida, og det eneste som gjenstår er tekst og bilder. Fikk netopp telefon fra et ukjent nummer som lurte på åssen det gikk med tinnitusen min. Fint at noen bryr seg da.


Se så fin.

Etter hvert nå skal jeg ut i kulda og komme meg hjem etter en lang dag foran dataskjermen med mye plag og slit. Nå gleder jeg meg bare til å få sida ut på weben!

MANN MOT MANN

Jeg og Vegard kjemper en kamp mot internett selv, og dens allierte HTML og CSS. Det står brownies i ovnen og cola på benken. Vi er klare for en lang kamp..
GRATULERER MED DAGEN


Jeg har levert begge prosjektoppgavene, Marit Bjørgen har tatt sitt andre OL-gull og jeg har ferie! I morgen skal jeg besøke søskenbarnet mitt som er hjemme på ferie fra studiene i Tsjekkia før jeg drar til Vegard. Denne helga skal vi bli ferdig med websida, sådetså! Vi skal også lage kake og feire at Photoshop fyller 20 år i år, mimre litt før jeg på søndag skal spise meg enda feitere og se masse Uti vår Hage.

Nå skal jeg krype til køys, siden det ringer som en sjøsuk fiolin i hodet nå.
Ferieplaner dere da?


Og forresten, siden jeg har fått en del nye folk som leser (statistikken lyver aldri!) så lurer jeg på: ønsker for hva jeg skal poste? Siden jeg har litt skrivetørke og er inn i en lite kreativ fase for øyeblikket trenger jeg innspill fra dere!


FØRSTEPRIORITET


Løøøøøøw!

DEADLINE


Jeg eier ikke inspirasjon, og skrivetørken er på størrelse med Sahara, og det er digert! (Believe me, jeg har vært der). Dessuten fryser jeg på beina.

FOTOBOKS I STUA


Jeg har lært en ny ting i dag, rettere sagt: Grete lærte meg det. Nå kan jeg late som om jeg har en fotoboks i stua hver dag!


SKRIVETØRKE

Er det sært å ikke klare å konsentrere seg på denne tida av døgnet? Har innleveringsfrist i morgenkeld og jeg klarer ikke å skrive. Æsj, det får bli i kveldinga. Nå vil jeg ha mat.

OMG! DET ER EI PÅ MIAMI INK SOM HAR EN LEMUR SOM KJELEDYR! I WANTZ!


Var på MR idag, fikk P3 på ørene og hørte på den jævla tunellen som lagde samme lyder som de gamle SEGA-spillene. Annoying. Skal tvinge mamma til å stjele hjerne-bildene mine så jeg kan henge dem på vinduet. Og om dere ser på tumblren min ser dere hva jeg fikk i posten idag. Også skal jeg klippe sidecuten min selv i kveld, gruer meg litt, med tanke på at jeg ikke er særlig nøye av meg. Og at jeg skal bruke en barbermaskin for første gang i hele mitt liv. Motivasjon: spare penger! Wish me luck.FATTERN STRIKES BACK

LES.
Og om dere lurer på hvem som tok bildet, var det meg. Dette er første og siste gang jeg linker til den avisa. Gjerrige som de er mot ungdommene.

REVOLVER

Dro til byen en time før jeg starta på jobb idag.. IKKE lurt. Kjøpte en ny cardigan (som jeg glemte igjen på jobb, arghhh), to nye plater (Revolver og Magical Mystery Tour av Beatles), brevpapir og en alt for dyr lunsj... I morgentidlig får jeg lov til å sove litt lengre, siden jeg ikke skal møte opp på sykehuset før 9. Fikk skrevet brev til Tine idag da. Og nå skal jeg starte med norsken. Kanskje.


Og jeg har Beatles-gutta på skjorta idag.

Har dessuten hatt et sterkt ønske om å kjøpe the History of Middle-Earth idag. Får en sånn kriblende følelse inni meg av å lese Tolkien på engelsk at jeg til og med tenker på engelsk, med samme setningsoppbygging. Håper for guds skyld jeg finner Two Towers i Trondheim, siden jeg ikke finner den her..
Gleder meg masse til helga, siden jeg har andre planer enn å sitte hjemme forann dataen, og skal bli morsomt å endelig treffe igjen venner jeg ikke har vært sammen med på alt for lenge!

NOK FÅR VÆRE NOK

Jeg gir opp prøven i morgen. Æsj.

Har skaffet meg en Tumblr app til iPhone, sammen med kule ting for å gjøre bildene til fisheye og sånt. Så følg med min spennende (not) TUMBLR. Jeg har planer om å spamme, så bare følg med om dere har interesse.

MIP OG OL

Har MIP-prøve igjen, syns jeg syter over det hele tida jeg.. Idag fikk jeg fint brev fra Tine aka Hysj og drikker kakao med mamma samtidig som jeg leser og ser OL. Premien til meg selv når jeg er ferdig med å skrive notater er en ny episode av Lost og en av Greys samt kjeks som bruttern aldri blir ferdig med å selge.Derr var jeg ferdig med notatene, og skal kose meg med belønningen min. Ihi! Og Norge har fått flere medaljer, bronse til Bjørgen og ett sølv så vidt jeg fikk med meg?

>>TWITTER<<

SOON TO BE: VINTERFERIE


To/tre prøver + to norskinnleveringer to go. Pluss behandling og MR-undersøkelse. Så skal jeg endelig vende nesen mot Trondheim igjen! Gleder meg til å kjenne smaken av sushi igjen!

LOTR OG HYTTEKOS

Hepphepp! Snart er jeg på tur til hytta for å tilbringe litt tid foran peisen med Frodo og gjengen. Og ski da. Har plantet ting som tar to dager på tikifarm, så satser på at det går bra! Snakkes på søndag! Noen burde lage en blogg.no app til iPhone.. Sånn btw.

RETURN OF THE KING


All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.
From the ashes a fire shall be woken,
A light from the shadows shall spring;
Renewed shall be blade that was broken,
The crownless again shall be king.

//JRR Tolkien

TUMBLR

>>TUMBLR<<
Skal bli flinkere til å samle ting som inspirerer meg, og kanskje noen av mine egne bilder. Er litt dårlig til å ta bilder for tida siden kameraet ligger hos mamma.. Har noen planer nå, men de er hemmelig. Hohoho.

I'M HOME


Se hva jeg fant på gata.(Edit: jeg fant den ikke på gata da luringer, jeg betaler for den i blod, tårer og stipend. Den er vært hver krone. Jeg er visst ikke så flink til å skrive sarkasme som jeg trodde.)

BEVISGJENSTAND A


Men etter at jeg og søstra mi bekka på rattkjelken hadde hun en lei tendens til å prøve å kjøre på meg.. Jæjæ.

THE WHITE CITY OF GONDOR

Gårsdagen ble brukt til geografi, ski og the Two Towers, dagen i dag blir merkelig lik, med geo og kanskje Return of the King. Vi får se! For øyeblikket har vi nesten fire timer fri før vi skal ha kor.. Nais. Bare å spille litt TikiFarm da da!

GATAS PARLAMENT


Om ting går som jeg vil og jeg får svar fra han til høyre så får jeg en signert Gatas bok i posten om ikke lenge! Kommer til å sjekke Twitter annenhvert sekund fra nå av.

.


You're the reason why the opera's in me.

//U2

THE LORD OF THE TWINTIP

Har tilbragt helga hos pappa og skal være her helt til onsdag noe som blir gr8! Dagen i dag har vi brukt til å stå på ski, lage mat, vaske huset og se Lord og the Rings. Eller.. fattern og bruttern vaska mens jeg og Wonka lagde mat. Fin arbeidsfordeling spør du meg! I går snylta jeg en latte av Wonka, hvem sier vel nei takk til gratis, dyr kaffe? Ikke jeg nei!


I morgen er det ny uke, nye muligheter og chillax, som Ole ville sagt. Nok om det. Nå skal jeg ta igjen tre dager med Bloglovin lesing mens brodern bruker opp varmvannet så jeg garantert må dusje i kaldt.. jaja. Sov godt alle fugler så dere er.

NOW DOWNLOADING


Greys og Lost, ikke se på tallene, netopp starta så ser ut som om det tar et halvt døgn, men gjør ikke det da. Håper jeg. Brukte de siste skoletimene på å spise kake for enda en attenåring (jeg er ikke sjalu, ikke i det hele tatt...) og avtale hele TO helger jeg skal besøke Kristin i Trondheim. Burde lese geografi, meeeeeeeen. Jeg later som om jeg har bedre ting å gjøre atm. Snakkes, må finne noe å gjøre.

PROSJEKT


Gleder meg til å bli ferdig så bakgrunnen på skoledataen blir nais!

ROAR


Norsktima er straks over, og jeg koser meg med mormors doble havreflarn som min kjære bror selger for at de skal komme seg på klassetur. Mamma kjøpte likesågreit fire esker, og det vil si unlimited kjeks for en periode! Nomnom. Har kjeda meg litt så lagde GIF med løve og tiger, men det ser dere sikkert. Osteopaten plages fortsatt med å fikse nakken min, så jeg må tilbake om to uker. Meeh.

Nå skal jeg lage flere GIFer. Hurrah.

APPLELOVE


Morgendagen bringer osteopattime, historieframlegg (som ikke kommer til å gå bra) og pappadag. Har forresten døpt undulaten min for Aragorn. Idag har jeg testet ut iWorks, og det funker som bare rakkern! Digger det rett og slett!


Her er en poster jeg driver å jobber med. Bildet av Magnus Børmark (22) er tatt av Lisa Kvernvik. Sjekk også den fine bakgrunnen jeg har fått i firefoxen min!Slike konvelutter ønsker jeg meg for å sende brev i. Samme som de har i Macbook Air-reklamen vet dere.

Og jeg vurderer å kjøpe iPhone.. Og alle andre Apple-produkter på markedet.

NORSE


Brb -> leksær.

PELSKÅPE

Det er så kaldt i stua at hadde det vært et klasserom hadde de sendt meg hjem. Heldigvis har jeg pelskåpa mi:

Kanskje jeg skal lage noen liter kakao. Skulle ønske vi hadde badekar og en varmtvannstank på størrelse med Texas..


hits