januar 2011

VUGGEVISE

Byssan lull koka kittelen full.
Det kommer tre vandringsmenn på vegen.
Byssan lull koka kittelen full.
Det kommer tre vandringsmenn på vegen.
Den ene akk så halt
den andre o så blind
den tredje hører als ingenting

Byssan lull koka kittelen full.
Det seiler tre skuter på havet.
Byssan lull koka kittelen full.
Det seiler tre skuter på havet.
Den første er en bark.
Den andre er en brigg.
Den tredje har så ødelagte segl.

Byssan lull koka kittelen full.
På himmelen vandrer tre stjerner.
Byssan lull koka kittelen full.
På himmelen vandrer tre stjerner.
Den ene er så hvit.
Den andre er så rød.
Den tredje er månen - den gule.

(Slik lærte iallefall jeg den, og den er fortsatt en av de nydeligste sangene jeg kjenner til)

SISTE VAKT

I dette øyeblikk har jeg min siste vakt på platesjappa, noe som er litt merkelig. Har jobbet her i 1,5 år, og nå skal jeg plutselig ikke gå hit på jobb noe mer! I går fikk jeg nemlig ny jobb, på et lokalt bo- og servicesenter, og jeg ser frem til nye utfordringer og arbeidsoppgaver. De jeg skal jobbe med virket utrolig hyggelig, og jeg gleder meg til opplæringsvakter i neste uke!

STILLHET

Kan du forestille deg å ikke huske hvordan total stillhet er?

 

LIKES

 

Har vært på shopping med fattern idag, og ble to gensre rikere! Fant disse to sakene på gina tricot på nett, og de får meg til å krysse fingrene for at jeg får en ny jobb snart!

HEROES

I, I will be king
And you
You will be queen
Though nothing will
Drive them away
We can beat them
Just for one day
We can be Heroes
Just for one day

David Bowie//Heroes

WILD BIRD


Wild Bird flying
Sing a song that I can't capture
I'll make it up to you somehow

Wild Bird//BigBang

IGOR STRAVINSKIJ

De neste dagene skal jeg tilbringe med denne mannen og hans verker. Fordypningsoppgaven i MIP skal være ferdig 1.februar, og jeg er ikke så godt i gang med skrivinga enda, så hvorfor jeg sitter på nettet er meg et stort spørsmål. Snakkes da dere.

SWAN LAKE

Swan Lake

Håper virkelig vi drar på Svanesjøen på klasseturen! Har hatt lyst til å se den lenge, og når vi først ER i Praha liksom!

FASHION

"Fashion has no gender"
- Kurt Hummel

CURVY

Joey er mitt store forbilde på denne fronten. Hvorfor må jeg se ut som den retusjerte dama i magasinene liksom?
I'm curvy and I like it!

WHERE DO THEY ALL BELONG?


All the lonely people
Where do they all come from?
All the lonely people
Where do they all belong?

The Beatles//Eleanor Rigby

BAD COMBO

Dårlig dag, visakort og januarsalg er ikke en god kombinasjon, særlig ikke når de få hundrelappene du har helst skal vare helt til lønna kommer 1.februar.. Fikk noen gode kjøp da! Fikk ny skinnjakke og ny dongeribukse til under 400 kroner, og DET gjør jo dagen litt bedre. Materealisme ass.. Greier ikke engang å beskrive hvor glad jeg ble da jeg fikk på meg størrelse 34, noe jeg ikke har gjort på veldig lenge!

Dessuten ønsker jeg meg disse gutta til Namsos før jeg flytter, noen som blir med og spleiser?Foto: Lars Opstad, Rikskonsertene

MGP!I kveld braker mgp-sirkuset igang, og jeg skal på mgp-party! Jeg stemmer på Gatas Parlament! Kjøpte EPen deres som ble sluppet i dag, hvor mgp-låta er tittelsporet; "jobbe litt mindre og tjene litt mer".

På partyet skal jeg hylle koristene ved å kle meg ut som en! Fant en gammel rosa kjole, og skal o-e og a-e hele kvelden! Lørdagskveld og ungdomstid som vi sier i trøndelagen!

Hvem heier dere på 'a?

OMMØBLERING

Tror det er noe alvorlig galt med meg. Med en gang jeg ommøblerer, kommer jeg på en måte som gjør at plassen på rommet blir enda bedre utnyttet enn forrige gang! Så nå er jeg akkurat ferdig med å ommøblere for andre gang på to uker..

Fikk hele tre pakker i posten idag! To med nytt ørestæsj og en fra play.com med sesong to av Criminal Minds!

Begynner å få ei lita samling nå for å si det slik! Alle er 8mm fra crazyfactory.com. Superfornøyd med kvaliteten, og det beste av alt; du blir ikke ruinert på å handle der!

Pakkene veide virkelig opp for at jeg ikke greide å yte max på instrumentaltentamen idag...

HELLO WISCONSIN!


Hanging out, down the street
The same old thing, we did last week
Not a thing to do, but talk to you
Not a thing to do, out in the street
oh yeah

Cheap Trick//In the street

NORGES KREATIVE FAGSKOLE

Gårsdagens studie og yrkesorienteringsdag resulterte i at jeg søkte meg inn på reklame og merkekommunikasjon hos NKF. Svindyrt, men da jeg så elevarbeidene ble jeg overbevist! Oslo er førstevalget, men søkte også i Trondheim. Så nå har jeg to studiesteder, pluss at jeg tror jeg skal søke i England. Må jo komme inn på en av tre vel!?

FEIT

I dag har jeg en sånn dag hvor jeg bare har følt meg feit og ufresh, hater slike dager, men de blir alltid bedre av en ny lebestift, kaffe og masse latter.

 

I morgen har vi STYO (studie- og yrkesorienteringsdag) på skolen, og jeg skal prøve å finne meg en plan B.. Tør ikke tenke på hvor mye nattesøvn jeg kommer til å miste i angst om å ikke komme inn på skole til høsten.

NEW YEAR'S DAY


And so we're told this is the golden age
And gold is the reason for the wars we wage
Though I want to be with you
Be with you night and day
Nothing changes
On New Year's Day
On New Year's Day

//U2

PUGGESKOLEN


I morgen har vi prøve om islam, og jeg er veldig glad for at den teller på første, og ikke andre termin, siden Sex and the City plutselig ble mer interresant. Har aldri vært noen fan av puggeskolen, og forstår ikke meningen med å ha en slik prøve, siden religion er et fag vi kan komme opp til i muntlig, ikke skriftlig eksamen.. Blir uansett morsomt å se hvor mange som kommer på skolen i morgen, siden alle untatt fem har vært i Åre på russe-kick-off i helga! Jeg er faktisk ikke sjalu i det hele tatt, og tenker at jeg heller bruker de tusenlappene på en ny Mac eller noe slikt.

Nei, nå skal jeg og Stinky hente oss litt mer kaffe, se litt mer Sex and the City (takk til anniken som lånte bort skoesken til meg, har pløyd gjennom to disker snart!) og kanskje lese litt mer om islam etter hvert. Bra jeg er mest effektiv på kveldene!

 

STRAWBERRY FIELDS FOREVER


Living is easy with eyes closed
Misunderstanding all you see
It's getting hard to be someone but it all works out
It doesn't matter much to me

NY HOBBY

Muttern har fått ny tv, og derfor er den gamle midlertidig plassert på mitt rom. Iallefall frem til tv-stua er ferdig. Så nå har jeg ny hobby; Criminal Minds. Skal iallefall ikke lese religion eller gjøre noe annet fornuftig i kveld. I morgen har jeg fri så da får det bli slike fornuftige ting etter en god natts søvn!


Hvis noen finner en sånn en slengende noe sted; give me a call. Finner dem ikke noe sted..

SKOLEBENK

Startet dagen tidlig for å kjøre mamma på jobb slik at jeg kunne ha bilen. Brukte alt for mye penger på å bestille nye øreplugger og blekk til skriveren, men blir post av slikt! Brukte 200 kroner på diesel også! Djises det er dyrt for slikt.. gleder meg til å ta ut scooteren igjen jeg!

Søkte skoleplass også idag! Syykt skummelt å måtte vente på svar, men krysser fingrene!

Så blir det kanskje Christiania på meg da!

JUL OG SÅNT

vilde2

geni

siri

hjerte

wb

Jula har jeg stort sett tilbragt med familie, siden jeg endte opp med å bli sjuk. Har kasta opp, hatt 40 i feber, influensa og halsbetennelse. Hadde en crp på 210 (normal crp er 8..) og følte meg generelt helt jævlig. Måtte på penicilinkur, så ble ingen julefester heller, men helsa først.


Ble noen pils på Rollaugs da, kvelden før jeg ble sjuk, og det så litt sånn ut. Digg å kunne kjøpe utepilsen selv, det er jo så godt!

BURNING


How can we dance when our earth is turning
How do we sleep while our beds are burning
How can we dance when our earth is turning
How do we sleep while our beds are burning

Beds are burning//Midnight Oil

hits