januar 2010

$%&#$)%@

Det gikk ikke så bra med web-bygging. Men vi fortsetter videre med godt mot og en ny plan. Nå skal jeg få i meg litt næring.


Har tusen planer og avtaler angående den websida som jeg må få ut av hodet. Moleskin-boka mi kommer til å være utskrevet når jeg får ut alt! Dagens anbefaling: ikke bygg en webside alene!

KODEDAG

Go morn godtfolk! I dag skal jeg sperre meg inne i et gult hus nede i veien her sammen med Vegard. Vi skal nemlig bygge ferdig (håper vi) hjemmesida til ungdomshuset (klikk her og dere skjønner hvorfor vi trenger ny..). Så nå må jeg bare klare å dra meg ut av senga, finne fram alt jeg skal ha med, stikke til fattern for å hente noen bøker, finne 100 gram margarin og kanskje spise frokost. Vi skal nemlig bake brownies!


Er litt synd at Tom Bombadil ikke er med i filmene, men her er han! Dette er Frodo, Sam, Munti og Pippin som møter Tom og Goldberry. For å se andre bilder jeg har heartet kan dere trykke her.

Nei, nå skal jeg finne klærne mine, og vekke mamma. Snakkes!PS: Alle bildene mine er linket tilbake til kilden, bare trykk på bildet, og dere kommer dit!

ARAGORN, HEIR OF ISILDUR

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.
From the ashes a fire shall be woken,
A light from the shadows shall spring;
Renewed shall be blade that was broken:
The crownless again shall be king.

//JRR Tolkien, the Lord og the Rings

ARBEIDSDAG

Jobba fra 10 til 18 idag, og er derfor sliten og gidder egentlig ikke å blogge, men gjør det allikevel. Jeg er snart ferdig med The Fellowship of the Ring, og må vel enten tigge mamma om toern eller gå på biblioteket. Boka er så sinnsykt bra på engelsk at jeg dør litt! Ekstra morsomt når du har lest Hobitten først! Jeg må bare le når Frodo ser trollene Bilbo lurte, eller når Glóin kommer inn i bildet.


Ah, jeg elsker hobittenes spisevaner, jeg kunne spist minst like ofte som dem! Og når jeg har lest ferdig bøkene skal jeg kjøpe alle dvd-ene i extended utgave. Najs.

BROWNIES OG HELVETICA

I går kveld var jeg altså hos Vegard alt for lenge for å få inn Adobe programmene, noe gikk, mens det viktigste (dreamweaver) gikk ikke. Vi bli frustrerte og ga til slutt opp i håp om at en natt på puta ville gi svar. I all min håpløshet sendte jeg brev til tanta mi om hjelp. På facebook da altså, ikkeno brevduer her i gården, det er bare i Frankrike, men det er en annen historie. Etter knappe to minutter fikk vi svar: "last ned trial og skriv inn nøkkelen der". Tenk at det kunne være så lett! Jeg hev meg etter mobilen og ringte til Vegard som jublet. Nå blir det altså kodehelg på oss.


En slik penn hadde vært en fin penn. Jeg spiste brownies til frokost om dere lurte, med dinosaur-strø. Vegard kom en halvtime for sent til møtet i går fordi han ikke fant strøet sitt først, men ble glatt tilgitt da han slengte de nybakte brownisene på bordet. Ikke rart han går under navnet "Brownies-master".

REPORTING


Rapporterer fra HQ hvor jeg og Vegard prøver å installere alle Adobe programmene jeg har og ikke han. Æddabædda.

28.jan.2010

Akkurat nå har jeg lyst på nytt design på bloggen, ikke noe stort og drastisk, men noen små forandringer. Så kommer sikkert til å være rotete her en stund (som om det ikke er det fra før, øøh). Brb, skal teste HTML og CSS-skillsene mine.27.jan.2010

I CAN SEE CLEARLY NOW! Det er helt fantastisk hvor skarp og fin verden er, jeg ser barnåler og kvister og isflakene på toppen av snøen. Lys er ikke striper lenger, til og med bokstavene ser penere ut! Det er en skikkelig aha-opplevelse skal jeg si dere, det å få nye glass i brillene er digg! Siden sist hadde jo hornhinnene blitt dobbelt så skjeve som de var, og det er ikke rart jeg har sett lysstråler så lenge.. Litt naturfag: lys brytes inne på hornhinna, og når de er skjeve brytes lyset feil, og du ser stråler og store lyssirkler. Om du myser mot et lys, så mye at øynene nesten er lukket skjønner du.


LOVE! Hadde jeg bare hatt penger til å kjøpe good evening new york city.. Håper vi ikke er utsolgt på jobb, for da kan jeg ha gåsehud hele helga!

Hadde egentlig planer om å kjøpe brevpapir og deretter skrive brev til frøken hysj.blogg.no, men det fant jeg ikke på ark.. Spørs om jeg må ta en grundigere leterunde, eller sjekke Ciro.

27.jan.2010

Seriøst.. Sony Ericsson kan bare brenne, lenge, med jevnlige forsyninger av tennvæske. I morges valgte telefonen min å streike litt, alarm-delen funka ikke, og dermed bråvåkna jeg klokka ti over halv åtte da mamma kom hjem fra jobb.. Nå sitter jeg under et pledd på skolen og prøver å holde meg varm. Et prosjekt som er dømt til å mislykkes. I knowz, paint-skillsene mine er epic.26.jan.2010

Jeg er bergtatt av sunday bloody sunday, og nå pirker jeg meg igjennom den på gitaren og det er fuuun!Her skulle jeg hatt sånn "hva gjør du" men sikkert ingen som svarer uansett. Nei, tilbake til pirkinga.

26.jan.2010

Hepphepp, jeg er tilbake for å fylle bloggen med mer svada! Har sovet rekordmange timer i natt, hele NI! Ble helt sjokkert egentlig. Skal legge meg tidlig i dag også, kanskje. Har sett greys sesongen som går på tv nå før, så har jo ikke noe å være våken for på tirsdager egentlig. Har egentlig musikk fordypning nå, men så lenge jeg sitter meg hodetelefoner, stirrer inn i skjermen og ser konsentrert ut, så går det vel bra.

Så løser litt kabal når nettet kobler ut (nettet har vært så sinnsykt treigt i dag at jeg vurderer å gi det en premie..). Visste dere at om dere trykker alt+shift+2 i kabal, så hopper kortene sånn som når den har gått opp? Masse underholdning i det!

Jeg fikk en morsom kommentar i går!

Er det flere som tror at jeg prøver å være Ida Wulff? Det er det merkeligste jeg har hørt på lenge. Stakkars arme meg. Jaja, skal til osteopat i dag, og resten av kvelden skal jeg tilbringe på lagre med husstyret og motstå fristelsen til å pille rur. Ble det nok svada for deg, Pedro?

24.jan.2010

Walk the line er en så utrolig fin film, og det får meg til å ønske at jeg levde på den tiden. Enda jeg trives ganske så godt her jeg er nå! Har akkurat lagt et spenol-lokk på tatoveringene mine i håp om at de skal skinne litt. Gleder meg til ruren faller av og det slutter å klø. Jeg hater pausene på tv3, og spansk. Ikke glem at jeg hater spansk. Nå kom gatoen min. Gato er katt på spansk, og gato negro er sort katt. Det forklarer hvorfor den vinen heter det..


NM i sløve øyne.


Liker at Joaquin Phoenix er så kjekk som mr.Cash også.

Næmmen jøss, nå er jo all spenolen inne i huden. Tørr hud? Næææææh.

24.jan.2010

Akkurat nå gleder jeg meg så jævlig til å bli ferdig med spansk i juni.. Er også lei av kyrie, gloria og alle andre latinske ord som jeg ikke forstår. Jeg tror engelsk har kommet for å bli, og er derfor litt slapp med spansken.


Trøster meg med pepsi, oreo og jul i det hvite hus. Jeg liker Obama-familien, og iallefall hunden deres, hohoho. BO! Men si meg; skal det ikke gå an å sette på klovneneser og slikt i PhotoBooth? Eller tuller jeg nå?

24.jan.2010

Hva i alle guders navn gjør jeg oppe så tidlig på en søndag? Jo, mer kor.. Sitter med en kopp kirsebæryoghurt nå (likte ikke müsli, men yoghurt gjør nytte det og), lader iPoden og prøver å få tak i Maren. Hun svarte i sted.. Dagens nedtur et at rema ikke er åpent, og derfor må jeg finne på noe lurt til lunch.. Ligger en pakke oreokjeks på benken.. kanskjee....


Nå skal jeg starte moteblogg. (Håper dere tar sarkasme, og ikke er helt Sheldon her..)

Sjalabais.

23.jan.2010

I dag spanderte farmor kinamat på meg etter korøving, noe som var utrolig godt, siden jeg har levd på bixit-kjeks siden i går ettermiddag.. Jeg har ikke engang giddet å prøve på å tenne opp her, fordi jeg er monsterdårlig til det, så jeg skrudde oljeovnen på max, og ber om at sikringene ikke ryker. Vurderer å gaffe fast trestokker til ryggen så jeg ikke synker sammen og får vondt. Nå skal jeg spille Sims til mamma kommer hjem og tenner opp. Snakkes.

22.jan.2010

Om under ti minutter skal jeg få se en ny greys episode, ble dritkvalm av de to berlinerbollene jeg presset i meg da jeg kom hjem fra jobb idag, og det er sinnsykt kaldt her, men jeg fryser jo alltid. Jess! Nå fikk jeg lurt mamma til å tenne opp, nais.

Se så mange steder jeg kan være med mammas web-camera:Hva finner man vel ikke på mens Torrent laster? Men hey hepp, ferdig!


SKOLESKOLE


Jeg er trøtt og sulten og blaah. Jobb etter skolen og kor resten av helga, oh joy...

21.jan.2010

Fikk spørsmål om hva tatoveringene mine betyr, og hvorfor akkurat dem. Her er svaret på det:
Ankeret har jeg tatt til ære for min morfar, han har støttet meg gjennom hele livet og han dro til sjøs da han var 13-14, og derfor ble ankeret en fin måte å hedre han på (pluss at han har et anker selv).
Svalen er mest for min egen del, for å inspirere meg selv til og jobbe hardt og utnytte de mulighetene jeg har mens jeg har dem. Jeg blir så glad av den!


/flash

Nå er jeg tom for batteri. Snækks!

TÆTTISENE
Endelig fikk jeg blekket mitt, og jeg er dødsfornøyd! Svalen vises ikke så godt, siden det er vanskelig å få ordentlig gode bilder i Photobooth. Jeg klarer iallefall ikke å slutte og se på dem!


21.jan.2010

I dag skal jeg altså blekkes, og sykt nok så er jeg ikke nervøs. Sikkert fordi det ikke går opp for meg... Nakkemusklene gjør fortsatt vondt, men det blir bedre, samme med svimmelheten. Herregud! Jeg skal tatoveres idag!Og Tine Katrine hjalp meg med å bli kvitt tittelen i innleggene mine, noe som er veldig godt siden jeg hater å finne på titler..

BLEKK

I morgen får jeg blekk under huden. Sjekk her  i morgen for oppdateringer og bilder. Wish me luck! Nå slipper jeg å være så jævlig nervøs i mange dager, og kan flashe tatoveringer på korøving i helga!

PAPPAONSDAG

Selv om ting skjer seint her i gården, er det alltid veldig hyggelig å være hjemme på stranda!


Jeg har funnet inspirasjon til å begynne å lese igjen, når jeg leser slipper jeg å tenke på vor nervøs jeg er for mandagen. Kjenner jeg gleder meg til å få de nye brilleglassene, siden jeg nå myser og stirrer og er svimmel. Urk, ork. Har blitt både mer nærsyt og fått skjevere hornhinner siden jeg tok en synsundersøkelse i 2008. Ante ikke at det var SÅ lenge siden jeg sjekka synet!

Men butikktur. Snækks.

TWITPIC

Jeg har endelig klart å sette opp epost-kontoen min på min elskede Sony Ericsson telefon. Den jeg fikk liv i i går, døde igjen, og jeg er derfor stuck med en som jeg ikke liker overhodet. Tror ikke jeg kommer til å mobilblogge så mye, så om dere vil ha oppdateringer om hva jeg gjør til enhver tid i hele mitt sykt interresante liv, så må dere følge meg på Twitter. Kanskje får dere de første sneak-peaksene på tatoveringene mine der!Nå vil jeg hjem.

THE ONE FONT


Om jeg noen gang skal tatovere tekst, skal det være i Helvetica.


Gief!

Tenk at det finnes en så fin font!

SKI

Hau, har jeg plaget dere mye idag? Jeg kjeder meg skjønner dere, og har bare venner på internett, heheh. Har netopp kommet inn fra en snartur i skibakken, som er en dårlig skibakke full av niåringer, men det funker for å sjekke om man kan å svinge og slikt. De få kaloriene jeg forbrente nå blir sikkert doblet om ikke lenge. Bruttern har nemlig laga sjokolademoussé, eller hvordan det nå skrives. Men før jeg hiver i meg mosn skal jeg teste ut min nye müsli-blanding som jeg skal pille ut av rosinene, helle over litt melk og kirsebæryoghurt på toppen. Dette blir noe nytt.

KILDEHENVISNINGER

Herregud, jeg blir så sykt lei av alle som oppgir google eller weheartit som kilder. Kan dere ikke bare kopiere adressen det hvor dere fant bildet? Er det så mye å be om? Arghh, crap. Det er bare så dårlig gjort mot dem som har tatt bildene.


Photo: self. Og photo skrives med ph. Det vet til og med jeg. Gaaaaahh, støtt opp fotografene litt da.

NYE FAMILIEMEDLEMMER

Jeg har glemt å introdusere dere for disse:


Vi fikk (kjøpte) undulater i går. Mamma ble helt forelsket i idéen og lillesøstra mi ble også svært knyttet til pip-pipene i butikken. Vi skulle egentlig bare ha en, men dama i butikken sa at disse var kjærester, og da hadde ikke mamma samvittighet til å ta bare en. Det er derfor jeg liker mamman min så godt. Nå har vi derfor nydelig fuglekvitter i stua, og en katt som bare ser på dem fra hjørnet sitt i sofaen. Jeg er nå den stolte eier av en gravid katt, to undulater, en ørkenrotte og en kampfisk. Elsker å ha dyr rundt meg, og særlig når kattepusen er så kosete!

BEHANDLINGSDAG

Hiv og hoi! Nå er jeg tilbake etter min første osteopattime på nesten et år, og det er vondt i nakkemusklene, eller hva de nå heter. Klokka 14 bærer det til optikern, og det er nesten så jeg håper at jeg trenger databriller, så jeg kan få min datakvalme forklart.. Så gjelder det bare å finne på noe nå da..

SLINKY DOG


Gjett hvem som gleder seg til Toy Story 3! Visste dere forresten at mr.Potato head var den første leken som det ble reklamert for på tv? Det er litt kult. Jeg er dødskvalm av å ha stirret på dataskjermen i hele dag, men det er den eneste måten å holde seg våken på.. Det hjelper ikke akkurat at vi har "matord" i spansken idag, urk. Gleder meg til å komme hjem til Postafen-tablettene mine! Heldigvis er vi ferdi klokka halv to idag, og da kommer mamma og henter meg. Fin deal. Brønna og jeg skal til byen idag også, og da blir det jeans på meg!

Fikk netopp melding fra mamma, det viser seg at jeg har "forhøyet infeksjonsprøve". Nei, jeg vet ikke hva det betyr jeg heller..

2 COOL 4 SCHOOL


Jeg har på meg yndlingstskjorta mi, og yndlingssmykket mitt. Jeg har sovet i fem timer, og er full av private practise. Jeg her overhodet ikke lyst til å ut i kulda.. Snakkes.

SNEHVIT


Okei, jeg har hele tida ment jeg var bleik, men det er først nå jeg ser hvorfor legen ble bekymra.. Bare å håpe på at mamma spanderer noen soltimer på meg, men helst innen de neste 8 dagene, for etter det soler jeg meg ikke på en god stund. Dere vet hvorfor.

FYLLESYKE


Okei da, jeg er ikke fyllesyk. Mest bare syk. Ble burger sammen med Maren til frokost, og nå spiser jeg dessert.

NYE ERMER


Fant jo denne supersøte/kule genseren hos kap-ahl idag, og et skjørt. JEG går med skjørt, det er det noen år siden jeg gjorde sist.. Liker side-cuten min bedre og bedre for hver dag også. Om cirka en time skal jeg være hos Ramsy, så må vel gå å skrive ut bursdagskortet nå.

Hva gjør dere i kveld?
Dessuten er dere sløve til å kommentere, så jeg kommanderer dere alle til å svare på spørsmålet mitt og fortelle meg hvor jævlig kult håret mitt er. Neida, joda.

BURSDAG

I morgen blir Kristin 18 år! Gjett hvem som er dødssjalu? Ja, jeg, men dere vet jo hva jeg trøster meg med; netopp, blekkinga. 9 dager nå. Huhei! Jeg og mamma hasta til byen idag for å handle bursdagsgave og klær (til meg, joho!) Tror hun er glad for at jeg ikke er så alt for ofte i bursdag. Den setninga ble det noe galt med..
Er fortsatt syk, noe som innebærer at jeg føler meg hangover hver morgen og er svimmel resten av dagen og blir kvalm av tv/data. Så litt rosé i kveld blir jo bra, eller hva? Er sikker på at jeg kommer til å falle om eller noe, menmen. På mandag får jeg heldigvis testresultatene!


Tror ikke jeg har så mye jern igjen egentlig.. Mamma ser reprise på korslaget på tv2 sumo, og jeg vurderer å hive meg i dusjen. Bør jo ha reint hår om man skal hive seg på flaska resten av kvelden. Lenge siden sist nå.

Hilser til fattern og Brønna som er i Li og går på truger, skulle ønske jeg kunne blitt med! *leisegfjes*.

TIDSFORDRIV


Her er mine nye fargeblyanter og min nye hobby: å tegne snåle folk. Har også tegna en dinosaur.. men det er ikke noe å skryte av, men det er utrolig morsomt!


Bruttern fortalte meg at det går an å sette tamagotchien på pause og lydløs... Tre døde tamagotchier senere har jeg plutselig fått tilbake interessen.


Og jeg har invistert i kortleser. Nå skal jeg endelig slippe alle kablene!
TEGNEBLYANTER

Siden jeg strengt tatt ikke skal sitte med øynene fastbrent i skjermen nå for tida har jeg sent bruttern og muttern til byen for å handle tegnesaker og tegneblokk. Jeg tegner på samme nivå som en sjuåring, men syns uansett det er morsomt, og jeg sloss alltid mot søstra mi om tegneblokka når vi er hos farmor. Har ønsket meg en med dinosaurer, men vet ikke helt hva de finner. Er det sykt at jeg gleder meg dritmasse til å fargelegge resten av kvelden?


Gjett hvilken jeg tegna, og hvilken søskenbarnet mitt, Siri, tegna.. Jeg har foresten stjælt dette bildet av henne.

Har også brukt litt tid på å lære bruttern forskjell på dur og moll, og fortelle han hvor utrolig fint klassisk musikk er. Dette gir meg gåsehud. Nå skal jeg slå av firefox og la uTorrent gjøre greiene sine, så jeg får se en ny Greys episode for første gang på evigheter!

THIS SHIT WILL COME BACK TO HAUNT ME

Hepphepp. Har akkurat kommet hjem fra legen. I går kveld ble jeg dårlig igjen, typ viruspåbalansenervendritt-dårlig. Fikk tatt noen blodprøver, og skal på MR etter hvert. Testresultatene får jeg på mandag, og om det ikke blir bra må jeg tilbake til legen. Crap. Disse greiene er dritkjipe. Karusellsvimmelhet og ustødig. Heyyy. Har bestilt behandlingstime til osteopat nå da, kanskje det også hjelper.


Her er det som skal få meg gjennom dagen. Eventyrsjokolade! Heldigvis bare ti dager igjen til blekkinga! Tenk det da, snart er det ikke engang et tosiffret antall dager jeg må vente! Jeg gidder ikke engang å fortelle dere hvor bleik og jævlig jeg er. Wops, der gjorde jeg det.

I'LL COME BACK TO HAUNT YOU

Jeg er tilbake for å plage livskiten ut av dere. Hyggelig? I think so. Siden sist har jeg forelsket meg i x-antall ting på apple dått no. Jeg følger fortsatt ikke med i geografien, og jeg bryr meg ikke. Sånn egentlig. Jeg er badass.Her er de to tingene øverst på prioriteringslista. Magic mouse og en VGA-overgangskabelting. Har en plan om å bygge hele bloggen i Dreamweaver, men vil helst ha en større skjerm til det, så det blir enklere å jobbe. Derfor trenger man VGA-ting. Om noen gjerne vil kjøpe en 27" LED-skjerm til meg: be my guest.

FATTIGKASSA


Mamma har trukket pengene sine, og nå er jeg offisielt fattig. Jeg eier de 57 kronene på visakortet, femtiøringen i pengboka og restene av et gavekort på platesjappa på en verdi av 42 kroner. Og et gavekort på 302 kroner på parfymeriet. Okei, så er jeg ikke så  fattig, men jeg har ikke råd til noe annet enn sminke.

I kveld har jeg bare lyst til å se Skjønnheten og Udyret og ligge langt under dyna og spise noe godt. Heldigvis blir det ostekake (jepp, jeg sa O-ordet igjen, dere) i kveld, fordi Brønna har bursdag. Gratulerer Brønna! Er lykkelig fordi mamma kommer og henter meg, for nå har de jammen satt opp prisene på bussen..

Heldigvis kommer stipendet snart, og nå er det bare elleve dager til blekkinga mi. Idag har jeg gledet meg skikkelig, og hver gang jeg ser på venstrehånda mi gliser jeg litt for meg selv, for nå vet jeg hvordan den skal se ut! Håper bare Kristin kan skulke for å komme hit og holde meg i hånda!

OSTEKAKE

Jeg har treig-nett hjemme hos fattern, og orker ikke å skrive så mye. Er midt i ostekake-baking, og har akkurat satt gelè inn i kjøleskapet, men må forte meg med resten av kaka så den ikke stivner før jeg rekker å helle den i. Brønna støvsuger og fattern prøver å holde Brønnas bursdagsgave hemmelig. Etter ostekakebaking skal jeg installere sims på dataen her (kjøpte tilleggspakken i går, og den er awesome!), stjæle datastolen før broren min kommer hjem fra konfirmasjonsundervisning og deretter hente noen småting på Byåsen.

Hva gjør dere på onsdager? (Det er onsdag, ikke sant?)

ANALOGT

Fikk endelig henta ut de analoge bildene mine idag, og noen av dem ble sånn passe bra iallefall.

Ikke glem å følge med her.

BASS

Her står/sitter jeg og klimprer på bassen. Har samspill i morgen, og er bare flaut og ikke kunne en dritt til time, særlig når det er praktisk fag. Hey.


Nå har jeg video killed the radio star på hjernen. Yes! Kommer til å være like lei av den som jeg var av Romancer da vi spilte den. Og jeg må ta et bilde til fotoprosjektet og. Ser dere, jeg gjennomfører det! Skal straks vaske hos Brønna nå! Snækchs.

SJOKOLADEAPPELSIN

Endelig har vi vunnet saken: vi slipper å gå til Namsoshallen og idrettsfag hver gang vi skal ha spansk! Nå slipper vi til og med å gå ut av bygget. Hærlig. Og med en sjokoladeappelsin og brev fra lånekassen i hendene kan jeg fryde meg med sjokolade og penger som snart kommer på konto. Over 2000 kroner, finfint. Eneste nedturen er at disse pengene går rett inn på mamma sin konto, siden jeg skylder henne penger fra kameraet.. Og restene går inn på sparekonto så jeg kan kjøre opp i desember.

I kveld blir det altsåmeg bass-øving og resten av uka går med på å vaske leiligheta til Brønna, bake kake til Brønnas bursdag og kanskje en tur til Li med pappa og Brønna.


Sist gang kjørte jeg fra Grong og til Li, noe som faktisk gikk ganske knirkefritt, håper jeg kan kjøre litt denne gangen og. Huhei.

BECAUSE THE NIGHT BELONGS TO US

http://stinefriis.tumblr.com/
Her starter jeg altså fotogreia mi. Kommer aldri til å gå bra.

NERVER

Timen min nærmer seg med stormskritt nå, og samtidig som jeg gleder meg er jeg dødsnervøs. Ikke nok med at jeg skal tatoveres, men jeg skal ha to. Kommer til å bli lang sittetid, men jeg bare vet at jeg kommer til og være så utrolig fornøyd etterpå! Begge er ganske symbolsk, men som sagt; dere får ikke vite så mye enda, fordi da blir det ekstra morsomt å blogge om det etterpå, hoho.


Jeg har faktisk litt lyst på langt hår igjen. Langt hår og sidecut, akk så fint. Og hvis jeg måtte velge ett tilbehør jeg likte bedre enn alt annet så måtte det bli anker-smykket. Tar det ikke av for alt i verden, og dessuten er det jo en fantastisk person som har eid det før meg.


Sjekk den kule neglelakken mamma plutselig hadde da! I morgen blir det skole også, folkens! Starter seint på en mandag, for en gangs skyld. Vurderer å starte opp en sånn "ett bilde om dagen"-blogg, for å tvinge meg selv til å bli flinkere til å ta bilder. Noen som orker å lese noe sånt?GJENNOPPSTÅTT

Vet dere hva?! Jeg har stått på ski, nedoverski! Fant ut at jeg fortsatt kan å svinge, noe som lover bra. Helga har jeg tilbragt med ski, sims, mat og en boks øl. Orka rett og slett ikke å ta med bærbardata til pappa i helga, men håper dere har klart dere uten meg.

*Bilde av meg med fett og deilig hår her*

FOTOKURS, ASAP!


Hvis noen har lyst til å lære meg og bli flink med kamera, så er jeg med. Tilbringer tida mi hos pappa helt tid søndag, noe som innebærer at jeg ikke har fått fylle ut sesjon del 1, fordi passord osvv kommer jo til mamma. I dag blir det jobbings, og jeg vurderer å ta meg en tur på ungdomshuset, siden det er evigheter siden jeg har vært der. Vi får se.

Jeg har da altsåmeg tatt dette bildet, fattern som øver til eksamen. Hei og hå og god jul.

SYKA

Jeg ble hjemme idag jeg. Fikk ikke puste da jeg våkna i morges og hodet mitt kjennes ut som en stor badeball, derfor sitter jeg nå i sofaen og gjør alt bedre ved å se på en skjerm. Har tent opp i peisen og funnet fram det tykkeste ullpleddet vi har og nå sitter jeg altså her.

Siden jeg har planer om å flytte til England en gang, så må jeg jo begynne og like te, eller hva?

19 DAGER

Om 19 dager, altså den 25.januar får jeg blekk under huden. På intet mindre enn to steder. Fader hvor bra det skal bli! Endelig skal jeg slippe og føle at hånda mi er naken! Tenkte jeg skal prøve og ikke røpe begge tatoveringene for dere før de er under huden, så har dere en grunn til å fortsette å lese her inne.

Og for dere latsabber som fortsatt ikke har gjort det:
bloglovin
Så blir jeg så glad vet dere.

Sitter nå i stua hos fattern og ser på at jula bli ryddet bort. Dere må klare dere uten photobooth-bilde fra meg idag, fordi macen er hos mamma. Buhu. Har såklart drukket mer sove-te i kveld, og gleder meg til å sove, men kan ikke legge mer for tidlig, for da er jeg jo bare enda trøttere i morgen. Dillema!


BURRITOS I KULDA

Jeg og mamma driver nå og mekker oss burritos som vi skal spise før jeg skal på jobb. Blir fire timer jobbing før jeg drar til fattern. Gleder meg! Eneste nedture er at jeg ikke har mac på stranda. Orker ikke å dra med to datamaskiner for én helg, selv om det egentlig er værdet.

Det er seriøst sykt kaldt nå, har mest lyst til å gå i hi fram til juni.. Så kaldt at snørret fryser, ja, seriøst! Derfor har jeg nå skiftet til en tykkere genser og krysser fingrene på at de har skrudd opp varmen på senteret. Hater å fryse på jobb!

Er det kaldt hos deg?

SKRU PÅ OVNEN, NÅ!

Hvis vi ikke får noen nye ovner snart, dævver jeg.

SUPERUNDERTØY

Da jeg kom hjem idag hoppet jeg rett inn i superundertøy-trøya mi. Nesa rinner og svir og jeg har dotter i ørene. Elsker vinteren.. Har gjort unna de leksene jeg orker og skal nå benke meg ned med greys resten av kvelden. Tradisjon tro. Og mamma har kjøpt ny sove-te til meg, så nå kanskje jeg sover igjen!


I'm blue.

Og jeg joina en konkurranse hvor jeg har planer om å vinne en onepiece-dress som kan holde meg varm i vinter. Klikk her. Kunne virkelig trenge en slik en nå når gradestokken fryser til is.

HR.FORKJØLELSE

Hr.forkjølelse og fru halsbetennelse er på besøk. Og dessuten sovnet jeg av i dag, våkna klokka 9, men trodde seriøst den var 6. Jeg hadde lyst til å begrave meg i dyna, og mamma ville at jeg skulle holde meg hjemme. Utrolig nok er jeg på skolen fordet. Sitter her og snufser og nyser og frister meg selv med appelsin. Snart er det samspill, noe som kanskje ikke er helt bra for hodepinen min, men vi kommer nok til å bruke en del tid på å bli enig om låt. Vi blir aldri enig.


Søt.

DEAR PRUDENCE
Her er altså tjukkebolla, avbildet med mitt nye Nikon, dere vet, det som jeg skal skryte av i et år nå. Det ja. Håper virkelig det kommer småkatter snart nå, må være slitsomt for henne å bære rundt på sånne små kuler hele tida. Nydelige puseladden min skal få småpuseladder! Legg merke til at hu har brune øyne!

Skal øve litt mer med det kameraet, tror jeg, trallala.

NIKON D3000


Okei, jeg er svak. Jeg eier ikke prinsipper, selvdisiplin eller noe som helst. Hva jeg eier istedet er jo ganske fint da: et splitter nytt Nikon D3000! De hadde bare ett igjen på Expert da jeg kom, og da tok jeg ikke meg noe tid til å tenke på det. Er allerede dødsfornøyd, og da jeg så blendertallet (3.5) ble jeg ganske så glad! Det gamle SRL-kameraet mitt hadde ikke så lavt/høyt (alt etter som man ser på det). Holder på å lade det nå, var faktisk litt batteri, så jeg knipsa noen bilder i bursdagsselskap i sted. (Ingen ble lagra, for jeg hadde ikke henta minnebrikken enda, heheh).

Nå kan jeg endelig love dere flere egentatte bilder her inne! Mamma i bakgrunnen på bildet forresten.

Kvelden skal tilbringes i sofaen, med en ny greys-disk. Mamma og bruttern skal på Avatar, og da blir alle fjernkontrollene mine! Vi har til og med fjernkontroll til DVD-spilleren nå. Luksus!

Får bare håpe jeg ikke mister kameraladeren nå da....

HØY


Jeg er høy på kaffe, full av ingenting og sulten på mer mat. Jeg har ikkeno lyst til å gå ut i kulda for å ha spansk, og jeg vil hjem igjen. Har sovet fire timer, våknet av alt mulig rart og testet alle mulige sovestillinger; ingen funka. Jeg har stjælt jakka og lypsylen til mamma, og klokka til bruttern, og vil til byen å bestille tatoveringstime før de stenger. Og mørkekjøring, og legetime og osteopat-time. Jeg dævver.

BLÅMANDAG!

TIME


Ticking away the moments that make up a dull day

//Pink Floyd

THE SIMS 3

 Til alle dere som ikke liker sims 3: jeg digger det! Klarer ikke å rive meg løs! Derfor ditcher jeg dere idag for å nyte den siste fridagen min med så mye sims som øynene mine tåler!

Prækast.

TREIGT, TREIGT, TREIGT

Nettet er fortsatt treigere enn sirup, og jeg blir galgalgal!


Vil..spille...sims...NÅ! Jeg burde dratt på jobb og kjøpt det, men jeg har jo ikke penger!


Edit: jeg kjøpte det. Og da jeg kom hjem så jeg at det bare var noen timer igjen for å laste det ned.... Viste seg at det var bruttern som hadde okkupert hele nettlinja!! Det får så være, så slipper jeg iallefall bugs!

TREIGE NETTET


Nettet mitt er treigere en søstra mi sin evne til å gå oppoverbakke. Prøver å laste ned Sims 3 her, men herre, så lang tid det tar! Jeg og muttern ser "mitt store feite greske bryllup", meh.
Gi meg raskere nettlinje.. nå!


WE NEVER CHANGE//Coldplay

2010 OSV

"Nei, jeg orker ikke å ut på nyttårsaften, er bare stress."

Gjett hva jeg gjorde igår.. Joda, jeg havna ute blant folk, men med mangel på drikkevarer ble det heller en kald kveld. Det hele endte med at jeg, Siri og Sigurd vandra ut på stranda, hjem til meg, og benket oss ned med Åpen Post. Jeg aner ikke hvorfor. Jeg og Siri våkna iallefall i hver vår ende av sofaen, støle som F og uten å ane hvorfor vi gikk til stranda.. På mirakuløst vis sitter dip-liner min fortsatt der den skal gjøre og jeg har sovet med klokke på..

Var utrolig hyggelig hos Onkel igår, og det ble en del Wii-spilling og god mat før vi vandra ut i kulda. Var dårlig med raketter, siden hele byen skal være så gjerrig. Og vet dere hva?! Jeg fikk akkurat vite at kongens nyttårstale var IGÅR! Igår sa folk til meg at den er idag.. Drittfolk.


Jeg elsker dip-lineren min! I morgen skal jeg bytte klær på cubus, høhø.

hits