Lagre'

FØRJULSPØNK


Igår ble det førjulspønk med Restless og the Last Living Souls på Lagre'. Utrolig hærlig å være tilbake på ungdomshuset igjen! Ble gjensyn med gode gamle folk og god gammel musikk. Perfekt start på juleferien.


ENDEN AV EN ÆRAEn æra i livet mitt er over.Jeg skal nå forlate det trygge, gule huset som alltid har vært der for meg. Jeg skal forlate verdens beste sjef, og verdens beste kollega, men værst av alt; jeg skal forlate noen av mine beste venner. For de er ikke bare en sjef og noen kolleger for meg. For meg har de vært mennesker jeg kan stole på, betro meg til og alltid more meg med. En gjeng som aldri svikter. Jeg forlater det gule ungdomshuset hvor jeg har tilbragt utallige timer de siste seks årene. Hvor jeg har vokst, utviklet meg til den jeg er, og opparbeidet alt av erfaring jeg har innen det feltet jeg nå skal studere.

Det var her jeg vokste opp. Det var her jeg tilbragte hele min ungdom. Det var her jeg fant ut hva jeg vil bli.

Tusen takk for alle gode minner, Lagre'. Hold kaffetrakteren varm mens jeg er borte.

Vi sees igjen.

02.des.2010
Ble endelig ferdig med Lagre's desember-magasin for litt siden, eksporterte det og maila det videre. I morgen printer vi, og jeg kan endelig senke skuldrene litt. Hadde fortsatt ingen framside, så måtte improvisere, og endte opp med et typografi-juletre. Ser litt rart ut med alle strekene rundt og slikt, men må jo vite hva dere syns! Aldri gjort noe slikt før altså, og kunne selvsagt gjort det enda kulere ved å vridd ord og brukt forskjellige fonter, men hadde ikke så veldig god tid..

 

INTERVJU

Noen som vil se intervju med 22? Klikk HER. Utrolig morsomt, så anbefaler alle å se det! Kjenner faktisk at jeg savner dem, så denne søndagen blir nok tilbragt med Flux på repeat!


Mats, Fox og Magnus.

Foto: Lisa Kvernvik

PLASTIK


Commandoro told me that
we will gain our day soon if we ever
talk about OMCI
ok we do this now
even though I said I'd be alright
too many people and to many true lies

22//Plastik - Selvdiggerbilde med Magnus Børmark
Kommer til å leve på denne dagen lenge

 

UMN

Sitter atter en gang på ungdomshuset og koper. Har lagd en plakat for godeste Restless og litt forskjellig så langt. Vi har besøk av UMN (ungdom mot narkotika) her i kveld, dørene åpner klokka 19 og det er gratis inngang! De har med seg flere artister som skal opptre, og det blir nok bra!
I morgen skal vi printe Lagre's novembermagasin og publisere dem på skolene, akkurat i siste liten før 22 kommer! Gleder meg så syykt! Kommer til å være stuck på Lagre' etter at jeg har hatt fløytetime i morgen!

Flere som skal på 22 i morgen?

INTERVJU?

Kjenner at det er lenge siden jeg har laget et intervju for å si det sånn! Skrev i omtrent en time før jeg sa meg ferdig, og innså etterhvert at det faktisk er TO år siden jeg lagde et intervju forrige gang. Herrgud så fort tiden går.. Oppdaget også at jeg er langt ifra verdens beste band-fotograf, men satser på at det går bra allikevel!


Den gjengen her er utrolig morsom å intervjue da, siden de prater som noen fosser og ler som bare det. De greier derimot ikke å stå i ro særlig lenge, så bildene blir mildt sagt svært interresante!

Om dere vil lese intervjuet med denne gjengen (Restless heter de), så må dere sikre dere November-magasinet til Lagre' eller følge med på www.lagre.net hvor jeg tror hele magasinet kommer ut.

 

Og btw: Sjekk hva jeg har sikra meg i dag da!
GLEDER MEG!!

RESTLESS

Gutta i Restless vant gårsdagens bandkonkurranse på Lagre' og får dermed æren av å varme opp for 22 i neste uke! 4.november får vi altså storfint besøk på ungdomshuset, og vi håper på å fylle huset til randen av folk som vil danse med 22.
Kommer du?

THE RETURN OF MOVING OOS

I kveld er det turnéstart med Moving Oos på Lagre', og jeg gleder meg masse! Er jeg heldig blir jeg plukket opp klokka 17, og etter det går det slag i slag fram til dørene åpner klokka 19!

Så alle i Namsos-området; kom til Lagre' i kveld klokka 19 og få med dere musikk dere garantert ikke har hørt maken til! Koster ikke mer enn 100 kroner, og DET har dere råd til!
PS: ta med alle du kjenner.


Den største endringen i the return of Moving Oos er at jentene er borte, og i stedet for at det blir et tap greier gutta å fylle hullet på en fantastisk måte!


Funfact; typen som er nummer to fra høyre underviser faktisk på linja mi for tida, suveren type som er utrolig morsom å spille med!

hits