LUSHFAVORITTEREtter at jeg startet med kosmetikk fra Lush har huden min virkelig fått seg et realt løft! Disse fire produktene er jeg blitt helt avhengig av, og passer derfor på å alltid ha dem tilgjengelig!

Mask of Magnaminty: ansiktsmaske med en av mine favorittdufter; mint. Den gir umiddelbart følelse av at huden tar et skikkelig dypt åndedrag! Syns den funker best etter å ha stått i kjøleskap. Stort pluss at den har skikkelig klisjé-grønn farge!
Jackie Oates Color Supplement: foundation for oss som ikke liker at sminke ligger som en maske hele dagen! En dråpe blandes med fuktighetskrem og påføres i ansiktet. Jevner ut huden på en slik måte at det ikke ser unaturlig ut, noe jeg iiker veldig godt!
Ultra Bland: rensekremen over alle rensekremen. Så mild at jeg kunne smurt det på øynene uten å kjenne noe som helst! Smør den i ansiktet og vask av med en varm klut. Fjerner alt av sminke uten problem!
Angels on Bare Skin: fersk ansiktsskrubb. Ta en liten bit og bland med vann til det blir flytende og skrubb ivei! Renser ansiktet uten å tørke det ut! 

Ingenting er som produkter som faktisk virker, helt uten kunstige stoffer! Fint å vite hva man putter i huden sin, eller hva? Den er jo tross alt kroppens største forsvarsbarriere (eller noe sånt)!

4 kommentarer

Mari

12.04.2012 kl.07:27

Er de dyre? :)

STINE FRIIS

12.04.2012 kl.08:22

Mari: Med unntak av Ultra Bland så koster vel alle disse under 100 kroner :) Ultra Bland ligger vel på noen kroner mer!

Marte Isaksen

12.04.2012 kl.10:06

jeg må begynne å handle på lush!

STINE FRIIS

12.04.2012 kl.10:29

Marte Isaksen: Bli med meg på tirsdag! Kundekveld! :D

Skriv en ny kommentar

hits