FAVORITTAPPS

Etter at jeg fikk ny iPhone av mamma til 19-årsdagen har jeg blitt helt avhengig av appene mine (bare spør M.) Her har jeg samlet noen av favorittene mine!


Sosiale medier:
Facebook og twitter. Rimelig selvforklarende og begge er gratis!

 


Foto:
Instagram, snapseed og diptic. Instagram lar deg kjapt og enkelt redigere bilder og dele dem med dine Instagra-followers, på twitter eller facebook. Snapseed gir deg mulighet til å redigere dine iPhone bilder raskt med flere effekter og rammer. Virkelig en god løsning når bildene er for lavoppløselige til å duge særlig i Photoshop! Koster ca. 30 kroner. I Diptic kan du lage bildemontasjer. Mange rammer å velge mellom og det er enkelt å dele på sosiale medier. Koster cirka 6 kroner.

 


Annet kult:
Trafikanten appen bruker jeg hver eneste dag! Forteller meg når neste buss/trikk/t-bane/båt i Oslo går. Finnes sikkert lignende for andre byer og. Weathermob lar deg være værdame og Moleskine er perfekt for å holde styr på notatene! Alle disse er gratis.

 


Skole:
NKF timeplan er kjempesnedig når man sitter på bussen og har glemt hvilket klasserom man skal være i. Gir oversikt over en bestemt dag eller uke. Palettes er nerdeapp for sånne som meg som liker å vite CMYC og RGB kodene på farger man ser rundt omkring. Knips bilde, zoom på rett pixel og tadaa; koden er din.
Begge er gratis.

 


Spill:
Wordfeud! Bølgen er over oss. Pocket Frogs er perfekt for meg som er fan av evolusjon, gener og arv og sånt. Lar deg avle fram dine egne sjeldne frosker, selge dem og kjøpe enda sjeldnere frosker. Må testes! Fruit Ninja lar deg kappe frukt med ninjasverd. Awesome lydeffekter og blinkende sverdblad. Buildo Historie er slik som klistremerkebøkene vi hadde som små, bare at klistremerkene lager lyd. Brøler og sånt. (Dette er forøvrig favorittappen til lillesøstra til M.)
Tror alle disse er gratis!

Så dette er noen av mine favoritter. Testet noen av dem, eller har du noen andre favoritter som jeg burde teste?

6 kommentarer

Living life of Charlotte.

25.01.2012 kl.18:19

likte appene veldig godt, har mange av de samme!

oslojente

25.01.2012 kl.18:27

hvor lastet du ned NFK timeplan ?

STINE FRIIS

25.01.2012 kl.18:40

oslojente: i app-store på iPhonen! Du kan også google den, så finner du link til hvor du kan laste den ned i iTunes og senere synkronisere til telefonen.

v i v i ▲ n

25.01.2012 kl.18:46

Jeg er en hardcore gamer på mobilen, så jeg savner mange av iPhone spillene. Men heldigvis kan jeg laste ned Pokemon og andre GB spill på min HTC! Hihi :) Skal vi spille sammen på Wordfeud? Brukernavnet er: viniav

Maren

25.01.2012 kl.18:54

Æ digge FruitNinja!! Du burd prøv AirPenguin og, det e såå artii!

Marte Isaksen

25.01.2012 kl.19:19

Åh, har noen spill å laste ned nå!

(Legg meg til på wordfeud; KjellaugJulesprek)^^

Skriv en ny kommentar

hits