2011

JanuarJeg starta det nye året med Siri, som vanlig. Til tross for sykdom var vi klare for et nytt år, og mitt siste semester på musikklinja ved Olav Duun vgs!
Det ble masse Criminal Minds, Sex and the City og slike andre fine serier. Jeg søkte skole i Oslo, både Markedshøyskolen og NKF, og så spent fram til at resultatene skulle dumpe ned i postkassa. Jeg dro også til Steinkjer med pappa og W for å høre selveste Jarle Bernhoft! Der møtte vi nydelige Lene og nydelige Oda, og det ble en helt utrolig kveld som jeg aldri vil glemme.

Februar
Jeg startet i ny jobb og tjente masse penger. En skoleplass på Markedshøyskolen ble min, men jeg takket etter hvert nei. Jeg vant de mest hærlige øredobber på nettet, knuste skjermen på den gamle iPhonen min og hadde en liten hårkrise.

MarsAwesome-turgjengen ble stiftet, og vi dro masse på biltur, med meg bak rattet. Jeg var på konsert nesten helt alene, og lyktes godt i å drikke bort sosialangsten. To flotte herrer fulgte meg hjem til døra mi, og det ble en flott jveld! Vi kranglet mye med lærere og medelever på skolen, sloss for å få reise på klassetur og det hele ble bare alt for frustrerende, og alt for mange søvnløse netter.

AprilMusikklassen reiste på tur til Riga, og jeg fikk noen hærlige dager med blant annet disse jentene! Mye god mat, mye god drikke og mange gode minner. Det var festival i byen og jeg fikk sett noen av mine favoritter igjen. April var også måneden jeg møtte M, og vi har hatt det fantastisk siden.

MaiRussetid, russetid, russetid.
Også fikk jeg skoleplass på NKF i Oslo!

Juni


Etter en haug med eksamener ble jeg endelig ferdig på videregående, og jeg kunne forlate tre år med frustrasjon og sinne. Sommeren startet med M og jeg begynte mitt sommervikariat på bo- og servicesenteret. Steinkjerfestivalen ble visittert og jeg bodde i en vidunderlig boble.

Juli


22. juli satte mamma seg i bilen for å kjøre flyttelasset mitt til Oslo. 20 minutter etter smalt det. Noen timer senere var nydelige Lene borte. Det ble en vond tid, med øyne fiksert på tv-skjermen, M som holdt rundt meg og mennesker som samlet seg. Sjefen min på ungdomshuset var meg uvurderlig i denne perioden. På slutten av måneden begravde vi Lene, og ingenting ga mening lengre.

August


Jeg prøvde å komme over alt det vonde, og vendte nesen sørover til Oslo. Det ble en tung måned, hvor jeg og M måtte lære oss å bo langt unna hverandre. Jeg måtte lære meg en stor by og bli kjent med nye mennesker. Jeg startet på NKF og endelig følte jeg at jeg gjorde noe jeg virkelig ønsket! Fikk også besøkt min kjære venninne som nesten netopp hadde våknet fra koma på Ullevåll universitetssykehus etter å ha blitt truffet av flere kuler på Utøya. Det var utrolig lettende og oppklarende.

September


Jeg fikk besøk av M to ganger (hurra!). Jeg bakte mange rundstykker, men fikk egentlig aldri helt taket på det. Jeg brukte alle pengene mine på trøsteshopping og jeg fikk en ny kaffevenn i Marte. Det ble opplæring i ny jobb på Tåsen som jeg trives overraskende godt i, og som gjør at studentlivet får litt mer kjøtt på økonomien.

Oktober


Masse skole, gode supper og mange kaffekopper på Bjølsen Bakeri. Jeg og M hadde nesten to uker sammen fordi vi ikke hadde høstferie samtidig, noe som var helt suverent!

November


Mørketiden kom, og jeg tilbragte dagene på autopilot. Med M-savn, familie-savn og alt det der. Vi hadde byråuke på skolen, og det krevde så utrolig masse energi, men var verdt det! Vi vant jo hele greia, og det føltes så godt å presentere løsningene våre for oppdragsgiver den siste dagen at alt bare ga mening. M kom på besøk i nesten 10 dager (!) og vi lagde så utrolig masse god mat, krøllet oss sammen i vinterkulda og jobbet på min individuelle skoleoppgave sammen, noe som var så utrolig gøy å kunne gjøre med han!

Desember


Jeg satt meg skolearbeid til ørene, ble 19 år og hadde julebord på jobben. Jeg reiste hjem på juleferie, var i julekonsert og på julepønkekonsert. Nyttårsaften tilbragte jeg med M, søskenbarnet mitt og kjæresten hennes + masse andre familiefolk.

2012 håper jeg bringer nye utfordringer, gode minner og masse latter. Det jeg ser mest fram til er sommeren når jeg og M endelig skal flytte sammen og bli ferdig med alt savnet. Jeg håper det ikke blir så vondt som 2011 har vært, for jeg har ingen fler venner å miste.
Lykke til i 2012 alle sammen, måtte det bli fint.

 

Én kommentar

Marte Isaksen

03.01.2012 kl.16:15

Et av årets høydepunkt for meg, var å bli kjent med deg! Håper vi sees snart :) Avstandsforhold er ikke lett, men jeg synes du er flink^^ Håper 2012 blir et superfint år for deg, med masse kaffe og andre fine ting :)

Skriv en ny kommentar

hits