STORFINT BESØK


Klokken 12 idag pilte jeg ned til bussplassen for å hente Marte! Vi hadde planlagt lunsj sammen, og vi dro på Ica for å handle. Sammen lagde vi en diger bolle salat som vi mumsa i oss, etterfulgt av kaffe og sjokolade. Vi prata om alt mellom himmel og jord (spesielt om mat), og det hele ble en hærlig ettermiddag. Er så godt å få besøk, så ikke helga blir så langdryg. Var utrolig koslig å møte henne igjen, og det er utrolig hvor godt vi klikker!

Nå har jeg skifta til min nye genser (90 kroner på Kapp Ahl!!) og er klar for Modern Family maraton. Lørdager er så digge og slappe. Må også prøve å pleie halsen min litt.. Den begynte å skante for noen dager siden, og jeg er overhodet ikke interessert i noen halsbetennelse akkurat nå! Er trist å være alene nå i helga, siden jeg har vært skikkelig bortskjemt på besøk/hjemreiser. Har bare vært alene én helg etter at jeg flytta hjemmefra!
Har savnet M ekstra mye de siste dagene, og i går lagde jeg taco, drakk Cola og spise popcorn - sånne ting som vi alltid gjør sammen! Heldigvis reiser jeg hjem på høstferie på tirsdag, og det blir så fint!

4 kommentarer

Marte Isaksen

01.10.2011 kl.20:03

Så fin du var i genseren! :) Vi klikker så sykt best, så sykt bestematklikk/venneklikk ever! Du er bra :)

M

01.10.2011 kl.21:50

Ska kjøpe inn cola til tirsda'n jeg! xD

STINE FRIIS

01.10.2011 kl.21:57

M: Hurra!! :D

Siljekm-

01.10.2011 kl.23:59

sv; shit :o , glad jeg får lærebøkene til lån og pcn inkl i de 850 jeg betaler i stipend som jeg får av lånekassa , hadde blitt blakk ellers jeg og: o

Skriv en ny kommentar

hits