FLYSTADIER

Hver gang jeg skal ut å fly får jeg gjennom visse stadier.

1 - kvelden før:
Stapper alt jeg kan ser ned i en koffert som gjør at den er alt for tung og helt jævlig å håndtere i Oslos brosteinsgater. Er helt sinnsykt nervøs og overbevist om at flyet kommer til å styrte i havet (til tross for at vi ikke flyr over hav når jeg skal til Trondheim..).

2 - morgenen:
Står opp, og får ikke i meg noe mat. Prøver å finne ut om kofferten er for tung (greier jeg å løfte den går det som regel bra!). Tripper fram og tilbake på gulvet, ser på klokka og har ingenting å gjøre siden alle sakene mine er i kofferten.

3 - turen til Gardemoen:
Idet jeg skal til å låse døra må jeg sjekka at jeg har pakka telefonladeren, og må dermed inn igjen. Dette gjentas med: mobilen, nøklene, studentbevis, lypsyl.. det tar tid! Kommer meg ned til Oslo S, setter meg på flytoget og tror alltid jeg er på feil tog helt til de sier at toget går til Oslo S over høytalerne. (Etter ti minutter tviler jeg fortsatt på om jeg er på rett tog).

4 - innsjekking og sikkerhetskontroll:
Løper opp trappene for å finne en automat. Drar fram registreringskoden, taster inn og får nesten hjerteinfarkt hver gang, siden jeg ikke stoler på at noe skal gå bra, og dermed tror jeg har feil nummer (tasta 0 istedet for o en gang, og jeg sverger på at jeg fikk brystsmerter da automaten ikke fant noen på det nummeret!).

Kommer meg avgårde til sikkerhetskontrollen og tror at mennesket bak meg garantert kommer til å stjæle Macen når jeg legger den i boksen for gjennomlysning.

5 - venting:
Finner gaten og har boardingkort og legitimasjon klar. Så er det bare å vente i tre timer, siden jeg alltid er så sikker på å miste flyet at jeg drar til flyplassen aalt for tidlig.

 

Kos deg på tirsdag, Stine. Hilsen deg selv.

 

3 kommentarer

supermarie

30.09.2011 kl.22:49

jeg glemmer ALLTID at jeg må fjerne ting som ikke er lov å ha med gjennom sikkerhetskontrollen, og jeg glemmer ALLTID at jeg har en vekt jeg må holde meg innenfor når jeg skal pakke baggen... men ellers er reising helt ålreit, særlig når du lander i et paradis!

Helene

01.10.2011 kl.09:26

Off, høres virkelig stress ut! x] Jeg tror bare jeg har vært slik en gang, og det var når jeg og venninnen min skule på språkreise i 9.klasse. Vi måtte ta flyet fra Haugesund til Oslo på egenhånd, og så finne frem til der hvor vi skulle, så vi var lettere nervøse begge to. Når vi var fremme og ingenting hadde gått galt, skjøre vi ingentig x]

Siv

01.10.2011 kl.14:51

Jeg pleier som regel å glemme noe... Og da er det ikke bare å løpe inn igjen, for det finner jeg ut når jeg er fremme ;)

Skriv en ny kommentar

hits