VIVA LA VIDA


Idag har jeg følt meg litt som låta Viva la Vida av Coldplay. Tror det er en bivirkning av PNS (post Namsos-syndrom) og en iPhone hvor musikken ikke er blitt oppdatert på 1,5 år. Dro etter skolen ut på jakt etter drømmekofferten min (den på det skurrete bildet), og da de ikke hadde den på den ene butikken jeg orket å dra på dro jeg snurt hjem igjen.

Heiv i meg litt Tikka Masala og nå sitter jeg i sengesofaen med selskap fra Mochamasteren og mummi-koppen. I neste uke får jeg høstferie, og da skal jeg tilbake til Namsos igjen, og jeg gleder meg så sykt! Heldigvis starter jeg å jobbe i morgen, så jeg faktisk har råd til alle disse flybillettene også!

4 kommentarer

photovic

26.09.2011 kl.18:51

kos deg ♥

Marte Isaksen

26.09.2011 kl.19:54

lykke til på første jobbdag :D Kofferten var skikkelig kul, skikkelig teit at de ikke hadde den på butikken! Jeg hadde også blitt snurt, jeg blir alltid det hvis jeg har sett meg ut noe jeg skal kjøpe som jeg ikke finner. Da furter jeg og gir hele verden silent treatment.
ååhh, tikka masalaaaaa.

lykke til i morgen da! hihi

i`llbrb

27.09.2011 kl.11:49

:::LITT enig kan jeg være der ;) - digger National Geographic. Der går det hvertfall programmer som er litt mer decent ;)

Skriv en ny kommentar

hits