HUSMOR
Etter en vond morgen har dagen stort sett blitt tilbragt i transe foran tv-en med Civilization på dataen. Tapte en runde og ble sur. Utover kvelden innså jeg at jeg måtte gjøre noe av alt husarbeidet som har hopet seg opp, så etter en deilig dusj og skype med mamma fikk jeg vasket klær og tatt oppvasken. Skypet for første gang med verdensbeste Maren! Hun skal og til Namsos i helga, så det blir hærlig å møte henne igjen!

I morgen starter en ny skoleuke på NKF, og som alltid gleder jeg meg. Har en lang rekke med ritualer om morgenen, som jeg holder svært hellig. Er helt avhengig av struktur, og om jeg glemmer kaffekoppen eller øretelefonene mine hjemme kan hele dagen være ødelagt!

Nå blir det en liten stund til med Glee-folka mine før jeg tar kvelden. Lat søndag er litt digg også.
Hva gjør dere på late søndager?

2 kommentarer

Marte Isaksen

18.09.2011 kl.22:25

så flink du er! Jeg og Daniel har også hatt husmorlørdag, oppvask, støvsuging, klesvask og rydding har vi fått gjort unna :)

Helene

19.09.2011 kl.08:42

Haha, tørkestativt <3 Denne søndagen jobbet jeg fra 11-8 på søndagsbutikk, men det betyr ikke at jeg ikke var slask x] Jeg bare gikk rundt og valset og gjorde ingenting meningsfylt x] Merkelig hvor mye en kan tjene på latskap :P

Skriv en ny kommentar

hits