LUSHDAG


Etter at jeg flytta til Oslo har jeg virkelig fått hekta på Lush! Alle de hærlige duftene, fantastiske produktene og de hyggelige og flinke folka som jobber der gjør Lush til en butikk som det er avslappende å komme inn i!

Målet idag var å finne en lypsyl til høstmodus-leppene mine, og når det kommer til lypsyl er jeg kresen! Jeg kan ikke ha en som er for søt, med for mye smak eller som alltid ligger å klisjer på utsida av huden. Valget falt på "None of your Beeswax", og jeg ble positivt overraska over hvor raskt den virka! Allerede fra første påføring kjentes leppene myye bedre ut, og det tok 2,5 time før jeg måtte ta på mer!

Men selvsagt kunne jeg ikke stoppe der når fine Ina var på jobb, og det endte med at "Jackie Oates Colour Supplement" også fikk være med i veska. Det er et produkt som kan brukes både som concealer OG foundation! Hærlig hærlig! Det er bare å blande en dråpe med en fuktighetskrem og smøre på! På de mørkere områdene brukte jeg ublanda, og jeg ble fornøyd med resultatet! Ga en jevn og fin overflate i huden, uten at jeg kjenner at det er noe i ansiktet!

Fikk også med meg prøver på tre produkter; "Demon in the Dark" hånsåpe, "Angels on Bare Skin" ansiktsrens og "Imperialis" fuktighetskrem. Gleder meg til å teste dem skikkelig!

 

(Er ikke sponsa av Lush eller no altså, bare virkelig liker konseptet! Det gjør at jeg kan pleie min interesse for kosmetikk, uten å måtte tømme lommeboka på det!)

3 kommentarer

Tonje Husvik

15.09.2011 kl.22:31

SV: Går på Otterøy Skole, litt utafor Namsos :)

ina

16.09.2011 kl.00:28

:-D Så spennans + moro at du blei fornøyd med Jackie Oates! Og leppepomaden:> Si ifra hva du synes om ansiktsrensen + kremen når du får prøvd de ut!

Skriv en ny kommentar

hits