SKISSEDAG

Etter endt skoledag var jeg utkjørt og sovna nesten på bussen! Måtte være igjen en liten stund i byen for å handle mer skolesaker og da jeg endelig kom meg på hybelen vurderte jeg å bekke meg ned på senga. Istedet smurte jeg matpakke, tok med skisseboka og mine nye blyanter og bega meg mot Bjølsenparken. Frisk luft og mat gjorde at energien steg og jeg fikk tegnet ferdig skissene jeg skulle lage!


Har lenge ønsket meg en ny byveske (ingen av de jeg har fra før har stor nok plass til lommeboka mi!) og valget falt på denne lille saken fra Bik Bok! Ble bare 100 kroner med rabattkupongen min, så det var virkelig et røverkjøp!

Sorry for at det bare blir PhotoBooth-bilder for tida altså, men siden jeg er en dårlig fotograf må bildene mine stort sett alltid touches litt på i Photoshop, og siden trial-perioden er utgått har jeg ikke den muligheten akkurat nå. Får Adobe pakken når jeg er i Namsos i neste uke, så da blir det vel andre boller!

Skal straks koke litt ris og begynne å finskrive kommunikasjonsstrategien vår! Fantastisk følelse å virkelig like skolearbeidet!

Én kommentar

Helene

15.09.2011 kl.13:12

// Seriøst? Then KEFIR TO THE PEOPLE!!! :D

Skriv en ny kommentar

hits