OM KJÆRLIGHET OG SÅNT

Fikk masse spørsmål om kjærlighet og sånt fra Guro, og det fortjener vel et svar.

Jeg og M ble sammen en regntung kveld, etter litt for mange øl. Med vått hår og en veldig brisen meg var vi sammen på festival. Etter det ble det påskeferie og jeg brukte veldig mange hundrelapper på diesel så jeg kunne kjøre å besøke han hver dag. Om han er den rette? Det kan en vel aldri vite, men akkurat nå kjennes det veldig sånn ut! (Han er ikke min første kjæreste nei, men den første som ikke har gjort meg paranoid og plagsom! Og jeg håper vi kan være sammen så lenge jeg puster!) Grunnen til at han bor i Namsos og jeg bor i Oslo er fordi han er et år mindre enn meg (eller; ni måneder mindre), og han er derfor ikke ferdig med videregående! Han går sisteåret på musikklinja, og jeg får førsteåret på NKF. Det betyr at vi må være 70 mil unna hverandre mesteparten av tida, kjipt nok!

For en halvtime siden måtte jeg sende han avgårde til Gardemoen, og med stor, vondt klump i halsen satte jeg meg på bussen hjemmover igjen. Heldigvis er han tilbake på fredag, og denne gangen blir det bare 4 dager å vente, istedet for 19 slik det var forrige gang!


Min søndag har dermed vært veldig slik! Med brownies, kaffe og Friends. Nå venter en ny, spennende uke på NKF (hvor vi skal ha vår første gruppeoppgave!!), og jeg skal mest sannsynlig på opplæring i ny jobb! Travel uke altså!


 

4 kommentarer

Marte Isaksen

11.09.2011 kl.22:20

Dere er fine sammen!:) Jeg vet hvordan avstandsforhold er. Det er helt jævelig! Vi hadde det slik i ett år og er levende bevis på at det fungerer! Jeg har troen!^^ Gleder meg til pannekakedate, forresten!

Siljekm-

11.09.2011 kl.22:44

sv; den er så STYGG og treg ! ... har egentlig en HP elitebook 6930P , den er SYKT liten.. kunne ønske jeg fikk bruke macen min istedet men neeida, lååånepc <33

Helene

12.09.2011 kl.08:16

Er det ikke det vi alle vil ha. En gutt som ikke gjør en plagsom og paranoid...

Guro

13.09.2011 kl.19:39

takk, stine! du virker som en god person :)

Skriv en ny kommentar

hits