WHOOSH

Intervjuet på Tåsen idag gikk veldig bra, og jeg blir oppringt i morgen eller mandag for å avtale opplæringsvakter! For å feire ny jobb dro jeg til byen for å handle noen nødvendigheter:


Siden jeg var tom for min fantastiske håndkrem gikk jeg til Lush på Byporten for å handle en ny. Der var snilleste Ina på jobb! Vi ble stående lenge å prate, og jeg fikk med meg en gratis boks med Whoosh dusj-gele!


Elsker Handy Gurugu! Den er virkelig vært livreddende (håndreddende i det minste!). Gleder meg skikkelig til å teste Whoosh i kveld, siden jeg aldri har testa dusjprodukter i gele-form før! Masse tusen takk til, Ina!


På studentbokhandelen skaffet jeg meg en boks med 12 fineliner-tusjer (til bare 69 kroner!!), og på Tanum ble det to sorte filttusjer. Alle skal brukes til skissetegning på skolen!

Handla også poteter og brokkoli til dagens laksemiddag, men det er vel mindre interessant å se bilder av.
Hva gjør dere i dag da? *smiil*

6 kommentarer

Marte Isaksen

08.09.2011 kl.15:52

Gratulerer så mye med jobb, fine deg! jeg har sylt lyst på de tusjene! Er så gøy å tegne med sånne :) I dag gjør jeg...ehm..håper på å få jobb og sånn.

Siri

08.09.2011 kl.17:09

I dag gjør jeg historie, norsk og religion... Ser ut som duu koser deg litt på skolen ihvertfall! Heldigris, Stine! :-) Tipper du gleder deg til i morgen? :-D

STINE FRIIS

08.09.2011 kl.17:53

Siri: Jaaa!! :D Gleder meg syyk! hihi! Må ditche ganske mye av designverktøy-tima da, men vi har sikkert om Photoshop enda, så er litt *gjesp*.

Frida

08.09.2011 kl.18:21

Gratulerer med jobb! :D

I dag har jeg... levert bilder på skolen :C Ooog, vært ute i sola og lest Krasen + brukt kameraet flittig C:

Frida

08.09.2011 kl.19:18

sv; men Glee er jo superflott da!

Helene

09.09.2011 kl.09:51

Jeg har så lyst til å prøve Lush-produkter! Fra hva jeg har hørt så skal de jo være utrolig gode :) Garantert noe som er på må ha-listen til neste gang jeg skal til en plass hvor de har den butikken :)

Skriv en ny kommentar

hits