MIN SPISEKROK


Inspirert av Ina, vil jeg vise dere min spisekrok!

Jeg har to lyseblå stoler og et hvitt bord fra Ikea. Duken har jeg arva av tante, og oppå den har jeg telysholdere som jeg fikk av Maren til jul, sammen med et kubbelys fra Ikea. I vinduskarmen (fra venstre) bor en kamel fra Tunisia, sammen med en elefant fra Egypt, to skjell fra Kreta og en Pingvin fra Namsos. Videre er en telys-lykt jeg fikk av mamma og grønne planter med pottene Happy og Love. Foran sitter en liten Buddha-figur fra Indiska og en sigaretteske fra Amerika (funnet på loftet hos farmor og farfar), oppi den bor alt jeg eier av tusjer, blyanter og slikt. Videre er det et bilde av meg og Maren, sammen med nok et Ikea-lys og to urteplanter (hvor kun basilikumen vises). Gardinene er med trær og småfugler.

Liker å tilbringe morgenene mine her, med god frokost og en bok. Aller best er det når jeg og kjæresten sitter på hver vår side (han til venstre, jeg til høyre), og drikker kaffe sammen! Er forresten han som skudde sammen bordet!

Flere som har fine spisekroker?

4 kommentarer

Marte Isaksen

04.09.2011 kl.19:45

vi har en ikke-koselig spisekrok, men den er ganske koselig når vi sitter der begge to og spiser middag <3 spisekroken din så veldig koselig ut! Går det ann å drikke te der, kanskje? Med en fremmed sørlending, kanskje?

Marte Isaksen

05.09.2011 kl.11:57

//Yay! En fremmed sørlending ble glad :)

Helene

05.09.2011 kl.18:05

Jeg sitter som oftest på sengekanten med et altfor lavt bord... Veldig lite koselig sånn egentlig :P

~°Nilenna°~

01.11.2011 kl.16:00

Åå, det så veldig koselig ut! ^^

Skriv en ny kommentar

hits