SØNDAG

I dag har jeg bodde hjemmefra, alene, i en hel uke! Møtte W i byen i formiddag, og vi tok en kaffe på Grünerløkka mens hun prøvde å forklare meg hvor jeg skal gå for og komme til forskjellige steder. Vi pratet om alt og ingenting, som vanlig. På vei til bussplassen stoppet jeg innom turistinformasjonen og røsket med meg kart, bussruter, trikkeruter, togruter... you name it! Og nå sitter jeg å studerer dem, lager merker og prøver å forstå denne byen litt.


Til middag ble det pasta og kyllingsalat! Fordelen med å bo alene er at jeg trenger bare å ha i de tingene jeg liker! Dermed kan jeg bare momse i meg maten, uten å være redd for å støte på tomat eller pinjekjerner!


I mangel på skåler sitter jeg nå og spiser druer ut av et litermål! Hybelliv deluxe. (Legg merke til Oslo-kart på fanget).

I morgen kommer mamma til byen, og da blir det snart en ny Ikea-tur! Forhåpentligvis resulterer det i et bort eller to pluss noen skåler og krimskrams.

Noen av dere som vet av ting som må gjøres/ses i Oslo? Skal tross alt være her i to år, så må begynne å finne på noe snart. Helst ting som ikke koster penger da, NKF er rimelig dyrt.....

2 kommentarer

Mannen med for store sko

28.08.2011 kl.23:22

Ta med en termos med kaffe - og speilrefleksen - til Vigelandsparken en søndag!

Marit

30.08.2011 kl.00:58

Hmm, Utsikten er fint sent om kvelden med alle lysene fra byen! Må innrømme jeg ikke har vært og sett på så mye selv, har aldri vært på operaen for eksempel, men det er vel sånt man må gjøre. Ellers er, som allerede nevnt, Vigelandsparken ganske fin. Å gå rundt i byen og se på alle menneskene kan være ganske underholdende også!

Skriv en ny kommentar

hits