OSLO TIL NÅ

Til nå har Oslo vært alt fra vidunderlig til helt jævlig. Blir stadig minnet på at kjæresten reiser hjem på tirsdag, og at jeg etter det er ganske så alene fram til skolen starter.

Jeg bor i ei rosa blokk i Stavangergata, med felles do og dusj sammen med resten av gangen. Hybelen har samme farge på veggene som leiligheta til Joey i friends, og ligger i femte etasje. Jeg, som er i fra en liten trønderby, er ikke vant til å ha så masse naboer på gangen. Er heller ikke vant til å ha kikkehull i døra, eller en butikk like utenfor ytterdøra på blokka. For ikke å snakke om hele opplegget med blokk, som det nesten ikke finnes noen av i lille, gode, trygge Namsos.

Fram til kjæresten drar kommer jeg til å holde meg mest mulig i armkroken hans, og minst mulig i armkroken til bloggen. Etter det skal jeg begynne å tråle gatelangs etter fine steder å fortelle dere om, og jakte på minner og venner.

Om noen av dere internettvenner vil møte meg i Oslo etter tirsdag, så bare skrik ut! Jeg kommer nok til å føle meg litt ensom.


Dessuten savner jeg familien, kattepusen og vennene mine!Én kommentar

Marte Isaksen

14.08.2011 kl.16:44

Du kan jo si hei til meg en dag? :D Kos deg med kjæresten så lenge <3

Skriv en ny kommentar

hits