OM KJØRING OG SLIKT

I morgen skal jeg på landeveiskjøring del 2, mens resten av klassen min er i Trondheim og ser Juleoriatoriet i Nidarosdomen. Egentlig like så greit at jeg fikk kjøring i morgen, for jeg har cirka null penger til å bruke på trondheimstur for øyeblikket.

Uansett.

På mandag blir jeg myndig, og nesten klar til å kjøre opp. Så langt har jeg brukt en hel drøss penger på førerkortet, og håper at når neste uke er over skal jeg aldri igjen bruke penger på kjøreskoler i hele mitt liv.
For andre som skal kjøre opp i nær eller fjern fremtid anbefaler jeg å ta teoriprøven så tidlig så mulig. Jeg tok min i sommerferien, så slapp jeg å lese til den samtidig som skolen og hverdagen startet igjen, noe jeg er veldig glad for at jeg gjorde. Mas på foreldre, onkler, tanter, besteforeldre og generelt alle du kjenner som har hatt lappen sammenhengende i fem år om å få kjøre. Jo mer du kjører privat, desto mer trening får du, og desto mindre kjøretimer trenger du, ergo: penger spart. Og ta mest mulig kjøretimer på det føret du skal kjøre opp på. Jeg er helt sykt nervøs, og merker at jeg burde tatt flere kjøretimer etter at snøen kom.. Lappen er dyr, men slik som jeg ser det; verdt det. Særlig om du som meg bor på et sted med dårlig kollektivtilbud og gatelys som ikke lyser på vinteren og slikt.


Si lykke til med kjøring og slikt da, så kanskje kommer jeg meg helskinnet hjem i morgen også!


2 kommentarer

<3 VICTORIA - FotoBloggen

08.12.2010 kl.22:04

Lykke til Stine ;-) Krysser fingrene for deg jeg ^^

varg

09.12.2010 kl.16:25

lykke til! :D

Skriv en ny kommentar

hits