REVOLVER

Dro til byen en time før jeg starta på jobb idag.. IKKE lurt. Kjøpte en ny cardigan (som jeg glemte igjen på jobb, arghhh), to nye plater (Revolver og Magical Mystery Tour av Beatles), brevpapir og en alt for dyr lunsj... I morgentidlig får jeg lov til å sove litt lengre, siden jeg ikke skal møte opp på sykehuset før 9. Fikk skrevet brev til Tine idag da. Og nå skal jeg starte med norsken. Kanskje.


Og jeg har Beatles-gutta på skjorta idag.

Har dessuten hatt et sterkt ønske om å kjøpe the History of Middle-Earth idag. Får en sånn kriblende følelse inni meg av å lese Tolkien på engelsk at jeg til og med tenker på engelsk, med samme setningsoppbygging. Håper for guds skyld jeg finner Two Towers i Trondheim, siden jeg ikke finner den her..
Gleder meg masse til helga, siden jeg har andre planer enn å sitte hjemme forann dataen, og skal bli morsomt å endelig treffe igjen venner jeg ikke har vært sammen med på alt for lenge!

3 kommentarer

Susanne

17.02.2010 kl.22:24

Gawh, hater å lese, og hater enda mer ringenes herre! Fysj :O

re: Det betyr bare at jeg lyktes ganske godt med bildet :D (Liker når man må jobbe med å se hva det er for noe) Det er kragebein ;)

Karin

18.02.2010 kl.10:19

Beatles ja, har... hm... alle albumene jeg i en veldig fin boks!

Sjalu? Ja du har lov;)

18.02.2010 kl.11:19

Hei Stine! kjempefin Blogg!:) har også meldt meg på blogg bølgen med tidenes dårligste, hehe. Tar vell litt tid og få den til skikkelig:)

http://torbruun.blogg.no/blogg

Mvh. Tor Henrik Bruun.

Skriv en ny kommentar

hits