FATTIGKASSA


Mamma har trukket pengene sine, og nå er jeg offisielt fattig. Jeg eier de 57 kronene på visakortet, femtiøringen i pengboka og restene av et gavekort på platesjappa på en verdi av 42 kroner. Og et gavekort på 302 kroner på parfymeriet. Okei, så er jeg ikke så  fattig, men jeg har ikke råd til noe annet enn sminke.

I kveld har jeg bare lyst til å se Skjønnheten og Udyret og ligge langt under dyna og spise noe godt. Heldigvis blir det ostekake (jepp, jeg sa O-ordet igjen, dere) i kveld, fordi Brønna har bursdag. Gratulerer Brønna! Er lykkelig fordi mamma kommer og henter meg, for nå har de jammen satt opp prisene på bussen..

Heldigvis kommer stipendet snart, og nå er det bare elleve dager til blekkinga mi. Idag har jeg gledet meg skikkelig, og hver gang jeg ser på venstrehånda mi gliser jeg litt for meg selv, for nå vet jeg hvordan den skal se ut! Håper bare Kristin kan skulke for å komme hit og holde meg i hånda!

3 kommentarer

14.01.2010 kl.17:01

trodde at du jobber jeg?

STINE FRIIS

14.01.2010 kl.18:26

Anonym: gjør det :) men må sette unna så mye penger så jeg skal ha råd til førerkort når jeg bli 18, at jeg ikke får til å unne meg så veldig mye mer..

14.01.2010 kl.19:46

åja, sånn ja:)

Skriv en ny kommentar

hits