NY PRINTER

Endelig fikk jeg ny skriver! Har testa den litt, både utskrift og scanning, og jeg er storfornøyd!

Den er cirka sånn, bare at mine knapper såklart er mye finere en på denne. Gleder meg vanvittig til helga! Skal feire for Hals-sida av slekta på fredag og Olsen/Sæternes-sida på søndag og for vennene på lørdag. Aiai for en fin helg det blir! Og på lørdag blir det Nøtteknekkern i kulturhuset sammen med Brønna, men jeg vet ikke om fattern og bruttern skal være med eller ikke, det har jeg faktisk glemt å spørre om!

Ellers så sitter jeg her og føler meg litt som ei gammel tante. Hjemme alene sammen med katten og med ei kofte for å holde meg rundt. Det blir ikke noe bedre av at jeg faktisk har lyst på te! Som regel drikker jeg bare sove-te, for å (gjetter du det eller?) sove.. Heldigvis har jeg min kjære Mac og gleden av at mamma kommer for å redde meg ut av gammeltante-tilværelsen om noen timer.

bilde tatt 08122009 kl 2152
Mamma har strikka kofta til meg, jeg syns den er fin. Fordelen med å være alene hjemme: fjernkontrollen! Og du kan selv bestemme volumet. Og vet dere hva? Jeg har vunnet en konkurranse! Woho!2 kommentarer

restlesshsyndrom

08.12.2009 kl.22:40

sv; AHA! :3

tihi, kan kanskje være litt vanskelig det n-n

CHRISTINAFRAAS

08.12.2009 kl.23:21

smart med scanner og priner i ett. vi har en gigascanner, og tre printere. må alltid spørre pappa før jeg skal printe, type "nei, denne er best for svarthvitt. nei, ikke den til fotopapir! denne er kun for ditt, denne funker best til datt". why so complicated. bør anskaffe en slik som deg.

Skriv en ny kommentar

hits