til alle der ute som har det litt tøft

desverre var det ikke lov til å embedde denne nydelige videoen. men i kveld følte jeg for å dele den med dere uansett. dere finner den her.
jeg vil gjerne gi denne sangen til alle som har det litt tøft.
jeg har lært mye de siste årene, men det viktigste jeg har lært er at det er jævlig å ikke ha noen å prate med når ting går galt. derfor prøver jeg å være her for dem som har det litt røft. jeg er presidenten for alle med jævlige liv. jeg har sett mye. alt fra død, psykisk sykdom, pillemisbruk og til familier som rives fra hverandre. og det værste var at ingen spurte hvordan det var? derfor er jeg her nå. for alle som opplever noe lignende, og kanskje ikke har noen som forstår. jeg prøver å være der for mine venner. og for alle andre som vil prate.
jeg prøver ikke å være noen helgen eller noe. jeg vil bare at ingen skal trenge å gå igjennom noe jævlig uten å ha noen å prate med. det er kanskje den værste følelsen av alle. å vite at du må gå gjennom alt alene..

sometimes you can't make it on your own.

3 kommentarer

mewkid

24.09.2009 kl.23:19

Jeg synes det er bra av deg å ta deg av andre som har det vondt! Jeg har ikke opplevd noe av det du nevner, så jeg aner virkelig ikke hvordan jeg skal forhandle meg til sånt. Det er vanskelig nok det også.

mewkid

24.09.2009 kl.23:31

Sv: Sant! Det kreves så lite å bry seg, egentlig:)

Emma

26.09.2009 kl.21:19

<3

Skriv en ny kommentar

hits