tänk om jag ångrar mig, och sen ångrar mig igen

lars winnerbäck på høytalerne på bennis idag. fin musikk for en fin dag. har plassert ut masse ny musikk, og solgt masse musikk og filmer på bare 1,5 time. kanskje blir det så rolig nå at jeg kan lese litt dan brown. men hvem vet? glemte selvsagt å ta med skoledataen hjem i helga, så får ikke skrevet noe på novella mi i helga, noe som er litt synd, siden jeg kom på ganske mye bra å tilføye da jeg kjørte hjem idag!
tror jeg skal skrive ned det siste avsnittet i bakvaskelser-boka mi etterpå, siden slutten jeg har i hodet nå er for bra til å glemmes!
etter jobb er det straka vegen til lagre, og jeg gleder meg til å prate drit med benjamin (vår franske voluntør) og drikke kaffe til krampa tar meg. josh har gått litt lei av kaffe på jobb, og derfor fikk vi denne samtalen i går:

josh: "what's wrong with tee?"
benjamin: "nothing, nothing. you're gay, it's not a sinn! don't tell his mother.."
jeg har fortsatt krampe.

(for ordens skyld: josh æ'kke homo)

nå skal jeg rydde og ordne litt i sjappa!
prææækast

Én kommentar

mewkid

18.09.2009 kl.17:30

Sv: Ja, det er sinnsykt mye godt man kan lage:D Bare å komme på middag, hihi:> Øyeskyggene jeg har er veldig sterke på farge, men ellers bruker jeg H&M eye-liner og øyebrynsblyant, Body Shop mascara og leppestift. Jeg føler ikke jeg er spes god til å sminke meg, men jeg har holdt på med det i en del år! Er bare å prøve å feile:>

Skriv en ny kommentar

hits