jeg savner

photo.php.jpg

å være lykkelig

img0149

å være som alle andre

photo.php.jpg

å være frisk

photo.php.jpg

barnslige sommerdager

 

folk som bryr seg

å være god til noe

 

 

når skjedde det? 

når rota jeg det til?

venner forsvant. livet føkka seg opp. hvorfor skulle alt dette hende meg? hvorfor kunne jeg ikke få leve et bekymringsløst liv som alle andre? 

hvor ble det av dem som skulle være vennene mine? hvor ble det av dem som skulle spørre om hvordan det egentlig går? var det ingen som så det? slike ting henger igjen. jeg følte meg bedratt, nytteløs. jeg bare gikk på autopilot. 

hvorfor skal det være slik igjen nå? 

hvorfor klarer jeg ikke å gi slipp på fortida? hvorfor sitter jeg her å skriver om det som skjer i hjernebarken min? 

hvor er dem jeg kunne prate med? alle barndomsvennene? 

var de redd? redd for at jeg skulle eksplodere? redd for å få alle mine sorger på sine skuldre? redd for hva som skjedde? redd for det som fortsatt skjer?.. 

hva var det som var så skummelt? var det ingen som visste hva det gikk ut på? redd for at det er smittsomt? 

psykisk sykdom er ikke smittsomt. bare helt jævlig å bære på om ingen bryr seg.

se for deg å leve uten den viktigste personen i ditt liv i 8 måneder. se så for deg at ingen støtter deg. andre en en lærer som av og til ville spøre om hvordan det går hjemme. hva svarer du? "nei, det er jævlig." du gjør ikke det. hvem skulle hjelpe meg? 

hvem skal hjelpe meg nå? når skal jeg bli invitert? når skal jeg få være en del av gjengen igjen? hvorfor står jeg alltid her, når dere er der? har det moro. jeg blir ikke engang invitert.. når ble det slik? er det min feil? hva gjorde jeg galt? hvorfor har jeg så mange nummer. men ingen å ringe? hvorfor må jeg alltid holde alt inne? må jeg vente til det er for sent, og jeg selv havner på dieter meyers klinikk?

 

jeg har så mange spørsmål. men hvem skal gi meg svar? 

 

 


2 kommentarer

18.09.2009 kl.22:59

"hvorfor kunne jeg ikke få leve et bekymringsløst liv som alle andre?"

kæm e"alle andre",ingen som leve et bekymringsløst liv..:P

STINE FRIIS

19.09.2009 kl.00:12

jeg vet. 'alle' er forsåvidt relativt. det burde heller stått: 'som så mange andre' eller 'hvorfor kan jeg ikke leve et mindre bekymringsfullt liv'. beklager denne skrivedumheten, og ber om at du erstatter setningen med en av disse som kanskje passer litt bedre inn.

Skriv en ny kommentar

hits