kjartan er på plass!

idag fikk jeg endelig kjartan i hus! (fisken altså). en blå kampfisk som koser seg i verdens største norgesglass sammen med en vannplante. joa, han skal få noen steiner også, ikke mas sånn. vurderte seriøst å kjøpe en rød en også, siden den så ut som en drage, men det ble den blå. har et norgesglass til.. jeg vil ha den rød også! argh.. JAJA. kjartan er iallefall hjemme. kommer ikke noe bilde av han nå desverre, siden jeg er på jobb.

kanskje jeg skal begynne å sende bilder til bloggen fra mobilen igjen, siden jeg har en sånn fænsi kameratelefon for tida. hva sier dere til det? jeg stemmer for. alle som stemmer for sier: aye!

skolen er faktisk blitt litt stressende, særlig fordi jeg bare har levert en av fredagens to innleveringer.. og siden jeg blir mindre og mindre digital og har oppgavene på papir (i skapet på skolen.. .. ..) får jeg ikke gjort noe med det for øyeblikket. ja, jeg er sløv.

jeg har også ei låt som må læres på bass, ei som skal læres på gitar og ei pianolåt.. bra, stine. ta på deg å spille bass når du nesten ikke kan det.. dette er meg i et nøtteskall.

på fredag har jeg også 4 avtaler, hvor 2,5  overlapper hverandre. godt gjort?

hvem sier ja til mobilblogging?

3 kommentarer

mewkid

09.09.2009 kl.17:31

aye!

Josefine

09.09.2009 kl.19:11

SV: Rema 1000 :D

Josefine

09.09.2009 kl.19:21

SV: Lykke til på klementin jakt! ;)

Skriv en ny kommentar

hits