valgvalgvalg

etter et par partitester er jeg mest enig i SV, noe jeg tror stemmer bra fordi jeg er kul og sånn. neida. jeg er faktisk interresert i politikk! jeg slet mamma gjennom den også. meheheh.

okei. jeg har ingenting å gjøre. jeg skal på jobb om et par timer.. men altså. her sitter jeg inne i sofaen i ørten varmegrader fordi vi ikke har veranda lenger. og jeg skal sitte inne i ettermiddag og utover kvelden også. jaja. penger må man ha, fordi nå har jeg snart brukt opp lønna mi.. mehh. jeg vil ha nye briller. og iphone. fordi telefonen min er helt klikk og jeg trenger ny. så hvorfor ikke invistere i noe som er bra for en gangs skyld?

jeg gleder meg til stipendet tikker inn på konto igjen..

hjelp! bare to uker igjen av ferien! what to do?

4 kommentarer

Anna Charlotte

06.08.2009 kl.12:19

Stilig blogg :)Gjerne stikk innom min på www.annacharlotte.blogg.no

Kristin

06.08.2009 kl.14:44

Kan du send mæ link t den testen?Æ får stem i år you see :D menne... veit vi ka vi ska stem? eeeeneeei.Veit bare at det blir nå rødt, men veit ikke kor rødt :P

Plastperle

11.08.2009 kl.02:25

hvorfor liker du sp beeest?? jeg og er interessert u see :D

STINE FRIIS

11.08.2009 kl.12:23

plastperle: ikke sp, men SV ;) vel, jeg er svært enig i så godt som all deres politikk. jeg har lest over partiprogrammet deres og vil si meg enig i det meste! jeg anbefaler alle til å engasjere seg litt, siden det er svært viktig, og hvem som styrer landet vårt spiller en stor rolle. hvis de borgelige vinner flytter jeg til sverige. neida. joda.

Skriv en ny kommentar

hits