pakkelass

bilde 73

her er det som blir med til storås i morgen. sekk på 50 liter, stappet med alt fra klær, øl og iPod høytaler til converse og reisesyketablettet. så er det soveposeposen med; sovepose, undertøy, håndkle, mobillader og en hengelås.
dermed er det en campingstol (blå) og ei svart bøtte for å kjøle ned øl i, med mat, støvlær og hawaianas i. kristin sa jeg skulle ta med slipperser for ikke å få fotsopp i dusjen (?!).
nå sitter jeg her med bankende hjerte og gruer meg litt til bussturen. dere skjønner; jeg hater å sitte på buss. og ikke sånnder, "jeg hater virkelig majones assa!" her snakker vi pur angst, med hjertebank, rask pust og en følelse av at alt kommer til å gå galt. derfor tar jeg alltid reisesyketablett når jeg skal ut med buss over lange strekninger, fordi da blir jeg rolig. utrolig nok. og så lenge det funker er det greit.

jeg er heldigvis ferdig med antibiotika-kuren for den føkkings urinveisinfeksjonen, men skal ikke bade fordet.. dårlig idé. og siden jeg har en sånn utrolig snill odin slipper jeg å ta med verken liggeunderlag eller telt, for det har jo flatangerfolket nok av.
så krysser vi fingrene for at han flytter på hybelen FORT nå.

SNAKKES PÅ STORÅS FOLKENS!


4 kommentarer

Varg Pai

29.07.2009 kl.22:43

Aw, god tur da! Ja, skulle gjerne ha vært der, hadde vært litt av en opplevelse. Men jeg er 15, och mine foreldre ser fortsatt på meg som 10. Så jeg får bare glede meg et år til, føre jeg muligens slipper ut, och får oppleve slike ting

04.08.2009 kl.12:12

Ennj å skriv om urinveisinfeksjon på nætte da..

stine friis

04.08.2009 kl.15:38

hva som er så rart med det? er jo ikke noe verre en en forkjølelse, en halsbetennelse eller noe slikt. eller syns du det er heslig å høre om? øh.. alle får en uvi en gang iblandt. jeg er uheldig og har det ofte, men syns ikke det er flaut eller rart å skrive at jeg har det. det er tross alt min blogg, om mitt liv. en ganske naturlig detalj.

stine friis

04.08.2009 kl.15:41

man, yeah. IPn avslørt dæ min vænn

Skriv en ny kommentar

hits