takk gud, jeg har et liv!

vel.. jeg har egentlig ikke gjort så mye idag, annet en å være litt i byen, spise, kjøre og ha det morsomt. var ute å råna litt med cicilie og anniken før cicilie kjøpte kebab-pizza, som forøvrig var svært god.
som vanlig ble det en tur innom morten for å geeke wow på privatserver (spinebreakerwow ftw!). og ja! vi har vært på kino også! istid 3, ikke like bra som enern, men god. altså; når sid (SPOILER:) adopterer tre dinosauregg! hysterisk.

jeg vet ikke om jeg vil kalle wow et liv, men som dere vet; det fins ikke noe virkelig liv, kun afk!

dette er bruce:
bilde 55

har dere foresten sett brillene mine på denne bloggen før?
jeg har astigmatisme (føkk!!). altså; skjeve hornhinner. virker som om alt er galt med meg for tida! først øynene, så hodet.. hva blir det neste? mister jeg beina også eller?

nå sitter jeg å hører på puta mi som lager regn-lyd. utrolig deilig egentlig, så slipper jeg å ligge i dusjen for å slippe unna tinnitusen!

og hey! jeg var på europris, og gjett hva de hadde!:
bilde 59

radio/ipod høytaler til 100 kroner! (egentlig 149, men den var feilprisa, hihi). funker som faan!
jeg vet; jeg har usaklige plakater hjemme hos pappa, men har ikke gidda å ta dem ned. jeg liker ikke de helt hvite veggene, kjennes ut som om jeg er på isolat eller noe.

jeg er fortsatt syk i halsen, og den moderne legevitenskapen kan ikke gjøre en dritt for meg. hva er det mye til krav da? bare gi meg en blå pille så er jeg fornøyd.. arghhh...

2 kommentarer

marie

11.07.2009 kl.23:12

Så istid 3 her om dagen jeg og, og må si meg enig med deg.Den er jo litt sånn morsom da, hehe :-)

Marenv

12.07.2009 kl.00:36

Hihi, Bruce er speilvendt :DTa en titt på nybloggen min da, hoho.

Skriv en ny kommentar

hits