bursdagsstyr og pakkefan

vel.. jeg er omtrent halvveis i pakkinga. drar til steinkjer (woho.. steinkjer..) i morgen på festival. gleder meg mest til å se kaizers på lørdag, selv om turboneger sikkert blir kult.

mamma har bursdag i dag, og jeg vet ikke om hun ble helt glad da jeg la ut hilsing på VGnett. vel hun får bare finne seg i det, for jeg betalte hele 9 kroner for det! og desuten fikk hun en en søkkbra ostekake, sådetså.

har handlet stort sett alt jeg trenger til helga. til og med øl er i boks, noe som furundrer meg. generelt det at jeg har alt i boks MER enn 12 timer i forveien er en sjeldenhet for min del iallefall. nå har jeg sovepose, liggeunderlag, vannkoker, mat, øl (selv om øl kan regnes som mat), ørepropper (viktig viktig), klær, sokker (!) og til og med nok tyggis til å overleve en krig. søkki jeg er flink.
det eneste som mangler nå er å hente teltet hjemme hos kristin. det er det største teltet jeg noen gang har sett! er jo nesten et lite slott.. og et mareritt å sette opp, men er godt med god plass.

nå krysser vi bare fingrene for at tinnitusen ikke blir verre på denne turen.
gleder meg til å ha vannkrig med slekta på søndag, hungover.. farmor og farfar skal nemlig flytte, og siden jeg og alle mine søskenbarn har nærmest bodd i den hagen hiver vi oss rundt og lager mega-vannkrig på søndag. blir sikkert en suksess.. øøh.. om jeg ikke sovner i hamocken til farfar da.

3 kommentarer

anniken

24.06.2009 kl.20:08

god tur stine!:D æ ska ikke i veig da pga æ har ei streng mor som elske mæ nok for my!=((( (æ har btw handla mæ nytt objektiv,hihi) også la æ inn linken din på sia mi;) HF

anniken

24.06.2009 kl.20:17

SV: åja:D du e lucky..! vess æ ikke får mac neste år kjøpe æ mæ vel ein æ å:-)

Varg

25.06.2009 kl.01:01

Ahhh helig som får se kaizers! men ja, er bare en mnd til jeg får se de, akkurat i dag faktisk : D

Skriv en ny kommentar

hits