katt søker oppmerksomhet

bursdagen i dag var utrolig koselig, fikk møte noen nye folk, og det er alltid morosamt. vi dro opp på en fotballbane i byen hvor en del folk drakk osv. jeg kunne ikke, siden jeg kjørte, men var ganske morsomt allikevel, særlig da folk satte igang med skateboard stunts. og da en fyr kunne koden til utstysboden og vi fant kritt for å tømme i den krittønna? jeg ler.
men siden det plutselig begynte å hølje ned så jeg at halvparten løp avgårde, og da fant jeg ut at det kanskje var på tide å kjøre hjem jeg også. morsom kveld med morsomme folk. elsker uansett å sitte alene på rommet når det er helt stille i huset, med treningsbuksa og bælge litersvis med kaldt vann. hahah... sært.

i morgen blir det bursdagsfeiring på hytta til maren, og jeg gleder meg til å bruke skjørtet mitt, som i morgen skal sys om til en kjole. hihi. jeg liker egentlig ikke å gå i kjole, men den blir så pen.

argh, nå begynte naboene våre å feste. og når de fester har de volumet på max helt til klokka 6 om morgenen, og siden jeg ikke får sove uten vindet opp, så er det kjiiipt.


bilde 477pola
og siden katten min kom snikende inn på rommet mitt for å få litt oppmerksomhet kan dere også få hilse på henne; hennes navn er arma prudence. i bakgrunnen er min nydelige hagström, som mest sannsynlig blir flittig brukt gjennom sommeren og høsten.

god natt folkens

 

3 kommentarer

Varg

13.06.2009 kl.10:23

Så söt katt : >

jennifer,

13.06.2009 kl.14:30

vilken söt katt :)

Jadey

14.06.2009 kl.20:59

Så søtt katt ^^ Designet ditt var kjempestilig, forresten :)

Skriv en ny kommentar

hits